Chtěla bych mimi :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
11.1.12 19:29

Ten článek, cos mi doporučila, je dobrý! Děkuju!!  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 19:30
Jájinka0 píše:
Ono je to všechno někdy hodně zamotané, co? Ty už máš nějaké dítko Shereen?

Své ne,ale denně jsem obklopená desítkami dětí. Však mrkni na profil:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
11.1.12 19:32

Ahoj holky,

jsem tu také nová, tak doufám, že Vám nevadí, když se k Vám přidám :D . My se s manželem chceme snažit o mimi až od 07/12. Do dubna mám prášky a pak mám od doktorky doporučené tři měsíce klidu na vyčištění těla a přípravy na miminko. Měla jste to některá z Vás stejně? Po dobrání mám začít s kontryhelovým čajíkem a listovkou. Nic více prý zkoušet nemám. Jak se Vám srovnala MS po vysazení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 19:33

Já si už pročetla všech 5 metod jak rozpoznat plodné dny, tady je pro jistotu odkaz i na ty ostatní - název symptotermální metody I - V
 http://www.rodina.cz/scripts/k.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
11.1.12 19:34

Ahojky holky, v pátek mě začínají plodné dny, tak mě držte pěsti ať máme štěstí. :D Moc bych si to přála, ikdyž mě břibudou starosti ale pěkné starosti.Aspoň doufám.A taky doufám, až se to podaří, že budu mět hodné miminko. :lol: Malý byl docela uřvaný. :? Přes den spal v kuse asi 10minut!Takže jsem toho moc neudělala. :,( Ale už to máme zasebou.1.2.jdeme k zápisu do školy a moc se těší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 19:34
SarkaLo píše:
Ahoj holky,jsem tu také nová, tak doufám, že Vám nevadí, když se k Vám přidám :D . My se s manželem chceme snažit o mimi až od 07/12. Do dubna mám prášky a pak mám od doktorky doporučené tři měsíce klidu na vyčištění těla a přípravy na miminko. Měla jste to některá z Vás stejně? Po dobrání mám začít s kontryhelovým čajíkem a listovkou. Nic více prý zkoušet nemám. Jak se Vám srovnala MS po vysazení?

Vítej:-) Já taky beru vitamíny, které obsahují velkou dávku listovky a čajík piju od Mojžíšové na těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.1.12 19:38

Dobré stránky! Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
11.1.12 19:39

Já nic neužívám,jen si dávám pozor co jím.Mě to pře tím pomohlo a taky,jak se milovat.Já mám dělohu otočenou dozadu a mosí se to zkoušet.Tak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 19:40
Zdiška píše:
Ahojky holky, v pátek mě začínají plodné dny, tak mě držte pěsti ať máme štěstí. :D Moc bych si to přála, ikdyž mě břibudou starosti ale pěkné starosti.Aspoň doufám.A taky doufám, až se to podaří, že budu mět hodné miminko. :lol: Malý byl docela uřvaný. :? Přes den spal v kuse asi 10minut!Takže jsem toho moc neudělala. :,( Ale už to máme zasebou.1.2.jdeme k zápisu do školy a moc se těší

Já chci taky miminko, klidně i uřvané!!:-)Přeju hodně štěstí při :hug: v plodných dnech. Jak je zjišťuješ,měříš BT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 19:42
Zdiška píše:
Já nic neužívám,jen si dávám pozor co jím.Mě to pře tím pomohlo a taky,jak se milovat.Já mám dělohu otočenou dozadu a mosí se to zkoušet.Tak se uvidí.

Já slyšela, že polohy jsou hodně individuální. Vůbec nevím, která by byla nej pro mě…o tom jak a kam směřuje moje děloha opravdu nemám tušení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
11.1.12 19:43

Ne,počítám si plodné dny,nebo podle hlenu(výtoku)na kalhotkách.Ale když o tom tak přemýšlím,tak si asi začnu BT měřit abych měla jistotu :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
11.1.12 19:44

A to máš mezitím nějakou pauzu ..?Plácnu první kontryhel a za 15 min drmek?

Díky za tip..je to fajn stránka.
Shereen píše:
Naděje píše:
Shereen ahoj ..prosim tě tu tinkturu z drmku a kontryhele si sehnala kde a jak se užívá?Díky..
vše jsem pořídila na stránkách www.otehotnet.cz, jsem zde stálá zákaznice:-) Užívá se 3× denně na lačno, já to ale beru 2× denně a opravdu mám cyklus i ovulaci dle příznaků ukázkovou, předtím ani nemluvím…Vše to jsou jen přírodní produkty, takže žádná chemie..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
11.1.12 19:47

Tak si zajdi ke svému gynegologovi a ten ti to řekne a pak se uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 19:47

ano, tak mi to poradili v té poradně (na té samé stránce vpravo dole) Ten dotaz jak užívat je můj a odpověď byla právě, že je můžu užívat zároveň s odstupem 15 minut, takže ráno vstanu, dám si jednu dávku, pak se obleču, učešu, umyju cca 15 minut a jdu si dát další dávku.Pak až dorazím do práce se teprve najím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
11.1.12 19:49

Sheeren a bereš celý měsíc bez vysazení???? ..Já si to objednám taky,mám strašně dlouhé cykly,a už do sebe ted nechci rvát hormony.Tak zkusím chvíly byliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí