Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jájinka0 píše:
Ono je to všechno někdy hodně zamotané, co? Ty už máš nějaké dítko Shereen?
Své ne,ale denně jsem obklopená desítkami dětí. Však mrkni na profil:-)
Ahoj holky,
jsem tu také nová, tak doufám, že Vám nevadí, když se k Vám přidám
. My se s manželem chceme snažit o mimi až od 07/12. Do dubna mám prášky a pak mám od doktorky doporučené tři měsíce klidu na vyčištění těla a přípravy na miminko. Měla jste to některá z Vás stejně? Po dobrání mám začít s kontryhelovým čajíkem a listovkou. Nic více prý zkoušet nemám. Jak se Vám srovnala MS po vysazení?
Já si už pročetla všech 5 metod jak rozpoznat plodné dny, tady je pro jistotu odkaz i na ty ostatní - název symptotermální metody I - V
http://www.rodina.cz/scripts/k.asp?…
Ahojky holky, v pátek mě začínají plodné dny, tak mě držte pěsti ať máme štěstí.
Moc bych si to přála, ikdyž mě břibudou starosti ale pěkné starosti.Aspoň doufám.A taky doufám, až se to podaří, že budu mět hodné miminko.
Malý byl docela uřvaný.
Přes den spal v kuse asi 10minut!Takže jsem toho moc neudělala.
Ale už to máme zasebou.1.2.jdeme k zápisu do školy a moc se těší
SarkaLo píše:
Ahoj holky,jsem tu také nová, tak doufám, že Vám nevadí, když se k Vám přidám. My se s manželem chceme snažit o mimi až od 07/12. Do dubna mám prášky a pak mám od doktorky doporučené tři měsíce klidu na vyčištění těla a přípravy na miminko. Měla jste to některá z Vás stejně? Po dobrání mám začít s kontryhelovým čajíkem a listovkou. Nic více prý zkoušet nemám. Jak se Vám srovnala MS po vysazení?
Vítej:-) Já taky beru vitamíny, které obsahují velkou dávku listovky a čajík piju od Mojžíšové na těhotenství.
Já nic neužívám,jen si dávám pozor co jím.Mě to pře tím pomohlo a taky,jak se milovat.Já mám dělohu otočenou dozadu a mosí se to zkoušet.Tak se uvidí.
Zdiška píše:
Ahojky holky, v pátek mě začínají plodné dny, tak mě držte pěsti ať máme štěstí.Moc bych si to přála, ikdyž mě břibudou starosti ale pěkné starosti.Aspoň doufám.A taky doufám, až se to podaří, že budu mět hodné miminko.
Malý byl docela uřvaný.
Přes den spal v kuse asi 10minut!Takže jsem toho moc neudělala.
Ale už to máme zasebou.1.2.jdeme k zápisu do školy a moc se těší
Já chci taky miminko, klidně i uřvané!!:-)Přeju hodně štěstí při
v plodných dnech. Jak je zjišťuješ,měříš BT?
Zdiška píše:
Já nic neužívám,jen si dávám pozor co jím.Mě to pře tím pomohlo a taky,jak se milovat.Já mám dělohu otočenou dozadu a mosí se to zkoušet.Tak se uvidí.
Já slyšela, že polohy jsou hodně individuální. Vůbec nevím, která by byla nej pro mě…o tom jak a kam směřuje moje děloha opravdu nemám tušení
Ne,počítám si plodné dny,nebo podle hlenu(výtoku)na kalhotkách.Ale když o tom tak přemýšlím,tak si asi začnu BT měřit abych měla jistotu
![]()
A to máš mezitím nějakou pauzu ..?Plácnu první kontryhel a za 15 min drmek?
Díky za tip..je to fajn stránka.Shereen píše:Naděje píše:vše jsem pořídila na stránkách www.otehotnet.cz, jsem zde stálá zákaznice:-) Užívá se 3× denně na lačno, já to ale beru 2× denně a opravdu mám cyklus i ovulaci dle příznaků ukázkovou, předtím ani nemluvím…Vše to jsou jen přírodní produkty, takže žádná chemie..
Shereen ahoj ..prosim tě tu tinkturu z drmku a kontryhele si sehnala kde a jak se užívá?Díky..
Tak si zajdi ke svému gynegologovi a ten ti to řekne a pak se uvidí
ano, tak mi to poradili v té poradně (na té samé stránce vpravo dole) Ten dotaz jak užívat je můj a odpověď byla právě, že je můžu užívat zároveň s odstupem 15 minut, takže ráno vstanu, dám si jednu dávku, pak se obleču, učešu, umyju cca 15 minut a jdu si dát další dávku.Pak až dorazím do práce se teprve najím.
Sheeren a bereš celý měsíc bez vysazení???? ..Já si to objednám taky,mám strašně dlouhé cykly,a už do sebe ted nechci rvát hormony.Tak zkusím chvíly byliny.