Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myrha píše:Lucienda1 píše:jj myslím do nebe. Dělá se to tak, že na to intenzivně myslíš - ideálně před spaním a řekneš chci to a to. A je to.Myrha píše:opačná metoda?, nahoru myslíš jako do nebe?
Luci jojo kdybych byla tolikrát těhotná co jsem se na to cítila, můžu si otevřít školku. Tenhle cyklus me taky furt někde píchá. No s t nemyšleníto taky tak univerzálně nefunguje. Jasně napínat se na to to je jasný. Ale stejně nám do hlavy nenamontovali tlačítko stop. Teda aspoň mě ne, jestli vy ho máte, tak to půjdu reklamovat. Člověk si neporučí, že jo. Tak můžeš zkusit opačnou metodu. Poslat na horu objednávku. Co ty víš třeba tam někdo je. Ale prosimtě nezapomeň si přát zdravémimi. Oni tam nahoře občas plní věci až moc doslova, tak buď konkrétní
.
v práci už jsem pár objednávek dělala, tak vím jak na to
nic víc si nepřeju než aby budoucí mimi bylo hlavně zdravé
Můj manžel takhle objednává počasí. Když na to zapomene a počasí se nevyvede, tak je schopnej uprostřed sjezdovky zarvat, hele ty šašku jeden tam nahoře,chápu, že nemám objednaný počasí, ale jak si můžeš myslet,že je dobrý, když na horách přší. Koukej tam dát nějaký sluníčko nebo uvidíš ten mazec. Většinou s nějakou nadávkou. Většinou to zabareNěkdy se na ně tedy musí i zhurta.
Ahoj holky, prosím o pomoc!! Taky to tam vidíte???? Nemůžu tomu nějak uvěřit ![]()
VeruunkaT píše:
Ahoj holky, prosím o pomoc!! Taky to tam vidíte???? Nemůžu tomu nějak uvěřit
jasan, duch tam je tentokrát vidět mnoooooohem lépe. Tak přeji z celého srdíčka at sílí a dej nám vědět!!! ![]()
VeruunkaT píše:
Je tam, mamino! ![]()
Shereen píše:VeruunkaT píše:jasan, duch tam je tentokrát vidět mnoooooohem lépe. Tak přeji z celého srdíčka at sílí a dej nám vědět!!!
moc děkuju, hned zítra udělám další testík!! Dám ho sem pro porovnání. Příznaky nic moc, jen mě furt bolí prsa, ale nic hroznýho, jen jako bych je měla namožený
a občas mě bolí podbříšek jako při MS a někdy mě tam dloubne jinak nic. Teď se jen bojím aby MS nedorazila, ale určitě nedorazí
A všem vám přeju ať na testíkách brzo najdete // ![]()
new píše:VeruunkaT píše:Je tam, mamino!
Děkuju!!! a co ty?? Testovala si teda dneska??
VeruunkaT píše:
už vidím i já slepejš
je tam holka, moc gratuluju
![]()
Ahoj holky, narazila jsem na Vaši diskuzi a taky bych ráda přispěla. Je mi 29 let a s přítelem se snažíme o první miminko od srpna a zatím taky neúspěšně..:( A abych se přiznala, i když se nesnažíme zas až tak dlouho (oproti jiným), začínám z toho být malinko nervózní. Můj pan doktor řekl, že tomu dáme volný průběh do dubna a když se ani do té doby nezadaří, tak se vrhneme na různá vyšetření apod. Takže doufám, že se to podaří.. ![]()
Lucienda1 píše:VeruunkaT píše:už vidím i já slepejš
Ahoj holky, prosím o pomoc!! Taky to tam vidíte???? Nemůžu tomu nějak uvěřitje tam holka, moc gratuluju
![]()
děkuju
taky jsem na to zírala ![]()
Tak zítra má přijít MS, test mi před 2dny vyšel negativní, tak se pokouším smiřovat s tím, že tentokrát nejspíš zase nic ![]()
VeruunkaT píše:new píše:Děkuju!!! a co ty?? Testovala si teda dneska??VeruunkaT píše:Je tam, mamino!
Testovala jsem před 2dny a nic, tak to zkusím zítra ráno (zítra má též přijít MS). MS mám pravidelný, tak se s píš smiřuju s tím, že zase nic
. Ale u tebe super!
Ahojky holky,
nějakou dobu už to tu pročítám a jestli Vám to nebude vadit, tak se k Vám přidám.. Je mi sice teprve 20 let, příteli 28, ale taky toužím po miminku,,nerada bych,aby jste si mysleli,že jsem nějaký puberťák,co si něco usmyslí a chce to
vždycky jsem byla taková ta „rozumná“
moc bych si prcka přála, ještě nedavno jsem tu touhu měla sama,ale asi jsem přítele nakazila
tak už není proti,což u něj moc znamená..souhlasil, že nebudeme používat antikoncepci
ale nesmím ho „zaleknout“ ,je takový plachý, má strach, že to nezvládne,co se finanční stránky týče a tak..chápu ho..Já jsem na vysoký a on má práci s platem,který není žádný zázrak (12000 čistýho), ale máme možnost bydlet u jeho rodičů,s celým velkým patrem pro sebe nebo u nás..já mám něco našetřeno a stále šetřím a chodím na brigádu,abych si něco přivydělala při vysoký..ale i tak má strach,takže musím opatrně,,tudíž slova jako plodné dny před ním raději neříkám…ale jinak vypadá,že se těší..teď jsem hlídala sestřenici a pořád si s ní hrál..byl kouzelný..:) každopádně si o tom s nikým nemůžu popovídat,mamce stačí,když se zasněně podívám na sestřenici a už říká,že mám ještě dost času…:( ona to porovnává semnou,,narodila jsem se jí v 19 a nemohla jít dál na školu,,,ale dneska už jsou jiné možnosti,dá se studovat dálkově a podobně..takže mě nikdo nechápe..proto píšu sem..omlouvám se,ale potřebuju si postěžovat..:( fakt si prcka moc přeju…od zítřka si začnu měřit BT,protože mám nepravidelný cyklus (38,49,22),,tak abych věděla,kdy mám ovu a pokusila se miláčka navnadit v ten správný čas
tak snad to měření zabere a něco zjistím.. ![]()
PS.: ještě jsem chtěla řici,že kromě toho,že si mimi strašně moc přeju,je ještě jeden důvod,proč „tak brzy“ ,,mamce jsem se v 19 narodila já a pak jí doktoři řekli,že už dítě mít nemůže,,zkoušeli to 10 let,ale boužel
a jelikož i já měla nějaké problémy (taková menší operace při vědomí,odstraňovali mi přepážku) a k tomu nepravidelný cyklus
tak mám prostě strach…
new píše:VeruunkaT píše:Testovala jsem před 2dny a nic, tak to zkusím zítra ráno (zítra má též přijít MS). MS mám pravidelný, tak se s píš smiřuju s tím, že zase nicnew píše:Děkuju!!! a co ty?? Testovala si teda dneska??VeruunkaT píše:Je tam, mamino!
Ahoj holky, prosím o pomoc!! Taky to tam vidíte???? Nemůžu tomu nějak uvěřit. Ale u tebe super!
tak dej vědět, moc držím palečky ať to tam je, a moc na tebe prskám těhu bacílky ![]()
Holky, ta mě ta mrcha přišla právě teď
Ach jo…, tak zase nic a to jsme si to s přítelem toli přáli…