Těhotná nebo vsugerování?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3832
4.1.12 17:24

Těhotná x sugerace?

Ahoj holky,
chci se zeptat, jak dlouho po otěhotnění vám zůstal test negativní? Snažíme se o miminko a mě přijde, že bych těhotná být mohla. Sice jsem menstruaci dostala, ale jen 2 dny a pak nic a teď mi je pořád blbě, i jsem zvracela, což je u mě jev nenormální. Ale na testu je čárka jen jedna. Myslíte, že to můžu mít jen vsugerovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
4.1.12 17:27

ano a take radi strevni chripka, pozitivni test jsem mela 24dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
4.1.12 17:30

já jsem zvracela jednou v životě, když jsem se opila právě, takže toto je u mě nevídaný.....kéž by se čárečka ukázala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
4.1.12 17:36

a vám ostatním se dvě čárky ukázaly kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.1.12 17:42

mě se čárka ukázala 1. den vynechané ms což bylo 30DC, ale protože jsme se o mimi snažili měla jsem těhu příznaky každý měsíc a pak dorazila ms. i jsem zvracela a všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
4.1.12 17:47

tak to na tom budu asi stejně. Najedou se strašně pozoruju, kde mě píchne, kdy se mi udělá špatně… Tak budu muset vydržet a čekat, třeba mrška ms nepřijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
4.1.12 17:51

„chci se zeptat, jak dlouho po otěhotnění vám zůstal test negativní? “

Já týhle otázce nerozumim. Jinak já měla test pozitivní 9 dní po ovulaci.

• Citovat
  • Upravit
12743
4.1.12 17:55

jako že za jak dlouho se ukázal pozitivní test. je to dost blbá formulace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
4.1.12 18:02

Jo pardon, nějak mi to nemyslí…Kamarádka právě říkala, že když čekala malýho, že test měla celej první měsíc negativní a to čůrala na papírek ob den…Tak jestli je vyjímka nebo jestli je to „normální“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
4.1.12 18:02

No dřív nebo později se to dozvíš…

• Citovat
  • Upravit
3832
4.1.12 18:04

taky pravda :D
ale to čekání je strašný!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
4.1.12 18:18

vim, znám :)

• Citovat
  • Upravit
369
4.1.12 18:20

Já jsem měla pozitivní testík 11 dní po ovu, ale byl to jen takový hodně, hodně slabý duch dlouho po limitu. Jasně pozitivní byl až tak 16 dní po. Jinak příznaky jsem měla stejné jako před každou menstruací. A nejlepší těhotenský test mi připadá Intimed z drogerie- cca 10 dní po otěhotnění už může po limitu toho dušíka ukázat. To mi neukázal ani ten gs mamatest 10 z lékárny, tenhle ano:-) Ovšem jen když se zadařilo:-) Držím palce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
4.1.12 18:41

Těhotenský test mi ukázal slaboučkou druhou čárečku 29 DC. Je to individuální, ale na tvém místě bych si nic nenamlouvala, abys nebyla zklamaná. Dva měsíce před otěhotněním jsem měla přesně stejný pocit jako ty - měla jsem citlivá prsa, bylo mi špatně, byla jsem velice unavená a nenažraná, taky bolesti podbřišku, které jsou u ranného těhotenství časté. Druhá čárka se ale neukázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
5.1.12 17:16

ja si takhle vsugerovava, tehotenstvi skoro dva roky a porad nic :roll: takze neves hlavu, opravdu cim vic na to myslis, tim vic si to telo vsugeruje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí