Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj děvčátka a maminky ![]()
Mám opět dotaz 22.12.jsem byla na druhé iui a před 5 dny jsem si dělala testík vyšla jedna / ta druhá byla spíš jako stín ale pak nic jen / a včera vyšli dvě // tak mě to potěšilo druhá sice nebyla tak výrazná jako ta jedna ale vidět pěkně byla že by to už konečně vyšlo? ale dneska ráno jsem si dělala znovu a vyšla jen jedna tak jsem z toho zmatená ........
.....už bych mimi chtěla..
Jinak mě bolí prsa už asi týden bolí mě hlavně kolem bradavek mohl by to být nějaký příznak že by to vyšlo a já byla těhu???? ![]()
Myslím, že na testování je brzy.Je možný, že druhou čárku ti způsobuje zbytkový lék, kterým jste stimulovali před iui…
A vyšlo ti to ? Mě hodně zmátlo že nejdřív na testu nic ani po lécích a pak najednou jo a to bolení prsou tak já tedy ještě počkám
Jj, vyšlo…Tohle je pravdu moc brzy.Vim, že to nedá zkusit to dřív, ale tohle brzký testování může být zavádějící
ahoj já testovala po 12 dnech a stejně jsem nabyla dojmu že to nevyšlo a tak jsem šla po testování ještě spát pak se probudím jdu na záchod a a ona se tam objevila druhá a pak už jen sílila sice to nedopadlo ale to je věc jiná
já teda nevím, ale mě se v těle držel cca 7 dní, myslím si, že když jsi nejdříve viděla // tak to byl ještě lék pak jsi viděla jen / a pak zase //, tak to by to mohlo značit těhu
, já jsem po IUI šla po 14dnech rovnou na krev, tak si myslím, že už by ti to ukázat mělo
Domčo děkuji za zprávičku a tobě to vyšlo hned? A na krev můžu jít sama od sebe? a bez objednání? ![]()
jj na krev můžeš jít jako samoplátce, ale já měla rovnou po IUI žádanku od dr. na datum za 14 dní, ale zda si chceš být jistá jdi na krev, zaplatíš tuším něco kolem 150,–Kč. Mě bohužel ani jedno IUI nevyšlo, ale tobě moc držím palce
To je smutný
![]()
A budeš zkoušet třeba ivf? já dnes zavolám dr jestli mohu přijít na odběr
a výsledky trvají jak dlouho?
hele když jdeš brzo ráno, tak já je měla ještě ten den odpoledne, když jsem tam přišla později tak hned druhý den. Já jsem byla 2× na IUI a 1× na IVF a zatím nevyšel ani jeden pokus ![]()
tak to tam půjdu zítra ráno
já ze začátku měla hroznou doktorku tam mě nechávala tři roky jen na utrogestanu vůbec jí nic nezajímalo pak jsem našla na netu Sanus v Pardubicích a doktorka tam je skvělá teď jsem měla už druhý pokus iui sama nechápala proč ta doktorka mě neposlala dávno .........teď se s manžou těšíme že to snad vyjde
![]()
A půjdeš ještě na nějaké ivf apod.? Máš nějaký zdr.problém?
Šárko já to měla na testu na prvním také po limitu ale v ostatních diskuzích sem četla že se to stalo většině holek a byly těhu
tak to musela být síla 3 roky nic se nedělo, já jsem se teď rozhodla zkusit přirozenou cestu, s podporou vitamínů atd. ale když to nevyjde, tak jdeme na další IVF počítám někdy duben-květen