Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, ráda bych našla spřízněné dušičky do diskuse ![]()
Ahojky, kdo se přidá? Je mi 36 a už půl roku se marně snažíme o prvního potomka.
Ahojky, mužu se přidat, i když je to snažení o třetí:) obě dvě děti mám už odrostlé, tak je to jak o první:)
ahoj holky, taky bych se ráda přidala, i když už jsem těhule, snažení o první přes 4 roky, druhé napoprvé..nicméně v okolí žádná kamarádka „stará“ jako já, buď mají děti už odrostlé, nebo je vůbec neplánují, tak kdyby vám to nevadilo, ráda bych zůstala..
Tak měje 37 a taky se snažíme už 6měsíců marně, ale jedno už máme - dceru 18let. Takže je to skoro jako o první. ![]()
Vítám všechny
Byla bych ráda, kdyby jsme si tak nějak vzájemně poradily a podporovaly se v našem snažení.
Já to zatím nechávám na přírodě,dala jsem si čas do svých 37.narozenin, to je v březnu a pokud nic, zajdu na radu k dr. a začnu to řešit s odbornou pomocí.
holky, jestli teda můžu zůstat, ještě k tomu snažení, s manželem jsme se snažili od mých 28 let a otěhotněla jsem po čtyřech letech, teď v 35 napoprvé, neproběhla žádná léčba ani důvod se nenašel proč první čtyři dlouhý roky trvalo, takže jsem z toho vyvodila, že jako starší žena jsem plodnější, tudíž jsem optimistka a myslím, že to půjde rychle a samozřejmě vám to MOC PŘEJU! ![]()
Vendiku, taky stále čekám, že se stane zázrak a zatím to neřeším s lékaři.Piji bylinky, gynex kapky už jsem taky zkoušela ![]()
My to „snažení“ máme trošku horší, já jsem ze Zlína, ale pracuji v Praze, takže jsem 3 dny v týdnu „mimo“ a manžel pracuje v nemocnici na 12-ti hodinové směny ve 4 denních cyklech, které se mu vždy o den posunují. Takže je pro nás i docela obtížné se „potkat“ doma…navíc chtějte něco po chlapovi když má po noční a jde na další ![]()
Tak já otěhotněla v 17 nechtěně a pak 20 let HA. Po vysazení mi neroste děložní sliznice, OVU snad probíhá. Tento měsíc dokonce 10DC nyní jsem 14DC.
Zkouším všechno možný, sex na břiše, po sexu 30 minut ležím na břiše, prstíkovou metodu, 3 denní půst před OVU atd… Jo a Beru Duphaston a stejně to nezabírá. Ms mám tak slabou, že mě stačí jen slipovka.
Já jsem si koupila Femigard, ale musím přiznat, jsem trošku lajdák, takže jsem na pravidelné užívání postupně zapomínala, až jsem to přestala užívat úplně…ale četla jsem, že někomu to pomohlo, takže asi zase začnu…