Těhotná nebo vsugerování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
11.10.16 00:51

Ahoj holky, docela by mě zajímal váš názor. :think: už víc jak 14 dní mi bývá přes den špatně, většinou ráno. :poblion: také mě bolí podbřišek a prsa. samozřejmě mě napadlo těhotenství. nejdřív jsem tomu nevěnovala příliš pozornosti, protože by to muselo být (podle začátku nevolností) z přerušované soulože. ale když to neustávalo, začala jsem si myslet, že těhotná spíš jsem. dnes ráno jsem si dělala test a na dobrém světle na něm byla úplně nepatrná druhá čárka. asi za 2 hodiny jsem to ale dostala. zatím tedy jenom špiním, ale to je u mě normální. nevím tedy, co si o tom myslet. pochybuji, že bych si ty nevolnosti vsugerovala, protože miminko sice chceme, ale ne teď hned, nikam nespěcháme a nijak se na to neupínám. dokonce ani z té menstruace jsem nebyla zklamaná, jak by se dalo čekat. vůbec teď nevím, co si o těch všech příznacích myslet. :nevim: napadá vás něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mischaba
11.10.16 05:35

Ahoj možná jsi byla ale neuhnizdilo se. Mně se to takhle stalo asi 2×, a pak většinou přišla silnější menstruace než obvykle.

• Citovat
  • Upravit
1238
11.10.16 07:24

@pikcu mám úplně to samé, už 2 děti mám, tak těhotenství asi poznam, nicméně testy negativní a nevím, čím jsou ty nevolnosti. Nicméně já to ani. nedostala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
12.10.16 06:08

Tak to asi bylo opravdu tak, jak píše Mischaba. Menstruace se mi včera rozjela opravdu hodně a s hodně silnými bolestmi… Pokud to tedy byl vlastně takový malý potrat, nevadí to ničemu? Nemusím k doktoru a můžu případně hned otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mischaba
30.10.16 15:52

@pikcu tělo se s tým vyporadalo samo. Já nikde nebyla a pak jsem za 3 otěhotněla. A teď mám doma 14 denní dceru :dance:

• Citovat
  • Upravit
67
30.10.16 21:27

@Mischaba ahoj, díky za reakci :) tak uvidíme, co teď. za týden bych to měla dostat, ale mám podobné příznaky jako minulý měsíc - je mi špatně, i když míň a dost mě pobolívá v podbřišku. prsa také citlivá. a nálada asi jako PMS krát 3 :mrgreen: ale nijak to nehrotím, prostě čekám, jak to dopadne. akorát jsem si říkala, že tentokrát to už vydržím a nebudu dělat test dřív, než při zpoždění menses. ale už teď vím, že to stejně nevydržím :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mischaba
31.10.16 19:33

@pikcu no já doma testy neměla takže jsem nereagovala dřív, ale asi 4 dny po zpoždění a měla jsem ducha, až 5 den byly čárky silnější, ale pak stejnak k dr. Ta poslala na krev pro zjištění zda jsem a pak za týden až 14 dní teprve ultrazvuk. Takže fakt není kam spěchat :pankac:

• Citovat
  • Upravit
67
31.10.16 19:38

@Mischaba to já vim, že neni, ale ovládni se… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mischaba
1.11.16 13:37
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.23 01:27
@RencaVlkova píše:
Ahoj holky,
chci se zeptat, jak dlouho po otěhotnění vám zůstal test negativní? Snažíme se o miminko a mě přijde, že bych těhotná být mohla. Sice jsem menstruaci dostala, ale jen 2 dny a pak nic a teď mi je pořád blbě, i jsem zvracela, což je u mě jev nenormální. Ale na testu je čárka jen jedna. Myslíte, že to můžu mít jen vsugerovaný?

Tak to je normální u žen

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí