Chtěla bych mimi :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
domca1221
7.1.12 21:31

jsi moc hodná, jen se tě zeptám, přítel (manžel) měl problém se spermíky že bral macu? já jen že můj manžel má spermio v pořádku tak mu dávám jen E, tak zda nemám ještě něco raději dokopit.

• Citovat
  • Upravit
149
7.1.12 22:27

Ahojky holky někde jsem četla že prý po sexu by jste měli zvednou nohy, udělat svíčku, aby spermie líp dopluli tam kam mají. :) Můžete to zkoušet nic zato nedáte! Pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
7.1.12 22:49

No tak objetuješ tu intimní chvíli ale jinak se to dá samozřejmě - prý to pomáhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2347
8.1.12 17:09
31Léňa píše:
snad všechno, jelikož mám problém se štítnou žlázou tak jsme bohužel nemohli jít na ivf a opravdu se toho nebojím říct že nám pomohla maca a vím o více případech že maca pomohla :palec: :palec:

Ahojky, taky jsem o té MACA slyšela od známých, delší dobu se jim nedařilo a po té maca se jim zadařilo do měsíce. Také se snažíme o mimi delší dobu a manža mi slíbil, že až dorazí ze služebky koncem ledna, tak nám ji přiveze :)) tak jsem zvědavá, či zabere hned :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2347
8.1.12 17:15
Shereen píše:
Myrha píše:
Na té mé MACE psali, že je to i pro holky. Ale tak možná lepší kombinace muž MACA a ty něco jiného :nevim: U nás je to bezpředmětné. Můj muž by to nebral. Ale slyšela jsem na ní jen chválu.
to máš pravdu Maca je spíš pro muže, špatně jsem to napsala. Zatím bereme jiné doplňky - ja fertilcare a partner mužskou verzi.Když nezabere 3 měsíční kůra, zkusím mu „naordinovat“ Macu a sobě asi ten Femigrad.

prý tu macu mají brát oba dva … ženě to pomůže k lepší ovulaci a kvalitním vajíčkům, aby byly schopné oplodnění - ti znamí to bryli taky oba dva a zadařilo se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
8.1.12 19:08

já doberu ten fertilcare - jsou to přece jen vitamíny a pak asi vyzkouším ty kapky gynex, mají prý příznivý účinek na štítnou žlázu a při poslední preventivce mi doktor řekl, že se tam mám nějakou hodnotu na hranici, tak přispěje i k její léčbě a mužíčkovi nasadím tu MACU…nejraději bych ale kdyby byl se mnou a nemusel pracovat mimo domov abychom se mohli snažit častěji a ne jen o pátek-neděle a o svátcích… :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
8.1.12 19:27

Ahojky.
Holky hodte sem odkaz prosím na tu Macu ..jakou konkrétně berete.My jsme brali před rokem asi 3 měsíce a vysledek žádný.Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2347
8.1.12 19:33
Naděje píše:
Ahojky.
Holky hodte sem odkaz prosím na tu Macu ..jakou konkrétně berete.My jsme brali před rokem asi 3 měsíce a vysledek žádný.Díky.

slyšela jsem , že má být sypaná … a známí to kupovali v Praze někde u Tančícího domu. jinak jsem našla odkaz na jednu stránku: http://www.peruanskamaca.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
9.1.12 07:45

NO ono je hodně druhů (dodavatelů) my měli v tabletách.
Jak by se ta prášková užívala????????To se do něčeho míchá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.1.12 07:47

Přeji Ti aby to vyšlo bez IVF :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
9.1.12 17:22

Ahoj holky, potřebuji se s někým podělit o svoje pocity. Dnes jsem 5 DPO a píchá mě v podbřišku, jako bych tam měla nějakou jehlu a sem tam mě chvilku někdo bodal, ale pak zase chvilku nic. taky mě tak nějak táhnou prsa, jako bych si je namohla. S manželem se o tom byvit ještě nechci, on by to chudák hrozně prožíval…Vůbec mi to neutíká, na test je ještě času dost, ale kdo to má vydržet. moc bych si miminko přála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
9.1.12 17:31

to zní slibně:-) určitě ještě vyčkej, ale to čekání je nejhorší, vid? Myslím, že tvůj vnitřní pocit a ženský instinkt je nejdůležitější ;) Ať se ti přání splní :kytka: Jestli se zadařilo, tak by nějak v tuto dobu mělo docházet k uhnizďování:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2347
9.1.12 17:44
Naděje píše:
NO ono je hodně druhů (dodavatelů) my měli v tabletách.
Jak by se ta prášková užívala????????To se do něčeho míchá? :think:

Prý se to míchá do čehokoliv, teda ne do alkoholu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
9.1.12 17:58
Shereen píše:
to zní slibně:-) určitě ještě vyčkej, ale to čekání je nejhorší, vid? Myslím, že tvůj vnitřní pocit a ženský instinkt je nejdůležitější ;) Ať se ti přání splní :kytka: Jestli se zadařilo, tak by nějak v tuto dobu mělo docházet k uhnizďování:-)

děkuju za podporu, právě, že to čekání je strašný. nejraději bych to věděla hned buď jsem a nebo raděj dostat MS. Ale to čekání, naděje, testování...... a pak zklamání… :,( Ale budu myslet pozitivně a mimíšek se určitě už ve mě zabydluje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
9.1.12 18:01

Ahoj holky, je mi 25, loni 2× potrat :,( O mimi se snažíme 4měs. (od doby, kdy jsem se hojila po potratech). Bereme oba jen doplňky stravy - vitamíny. Začíná mě to už hodně „ubíjet“, je mi to líto a navíc se SKORO nemůžu soustředit na nic jiného. Prostě na to nemůžu přestat myslet, tolik už bychom mimi chtěli. A navíc období, kdy mám kolem sebe čím dál více těhulek. Nyní ve stadiu - poslední mens. 20.12. Asi po 3dnech citlivost v podbřišku, ta trvá do dneška, což nemívám vůbec! Tak jsem si myslela, že by to mohlo něco znamenat o mimčo se snažíme 4měs., minulý rok (2× potrat) Nevydžela jsem to a už si 2× dělala test (1 dnes), ale NG MS čekám 17.1. Myslíte, že je ještě šance, aby se tam něco klubalo, ale na test je třeba brzy nebo hold zase příští měs.? Všem vám holčiny držím moc a moc palce!!!

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital