Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak my se tulíme každý den alespoň jednou, ale spíš dvakrát
, ale až od tohoto měsíce. předtím to tak často nebylo, tak doufám, že to tento měsíc výjde
verčo držím palečky , ale stačí ob den , jelikož sperma zraje 24 hod ![]()
31Léňa píše:
verčo držím palečky , ale stačí ob den , jelikož sperma zraje 24 hod
děkuju, jo já vím, ale ob den jsme to dělali a nepodařilo se, tak jsme si to chtěli pojistit ![]()
anoli30 píše:
Ahoj holky my jsme se o první snažili rok a půl. A bylo to asi proto že jsme se vydali pouze o víkendech. Doktor mi řekl že je to málo. Tak jsme se sestěhovali. Milovali jsme se třikrát denně každý den a hned ten první měsíc to vyšlo. U druhého to vyšlo za stejných podmínek za čtyři měsíce. Mužů se zeptat jak často to zkoušíte vy?
Tenhle víkendový vztah taky znám, máme to tak kvůli práci také…i když se snažíme „navštěvovat se“ i ve dnech pravděpodobné ovulace, někdy to prostě nejde a taky, člověk tu ovulaci taky nemusí vysledovat vždy přesně a ovulační testy ni nefungují, nevím proč…
ahoj:-)
bt neměřím, to je jediné k čemu jsem se ještě nedokopala…to se má měřit ráno a vstávám ráno už v 5hodin, tak bych se k tomu asi nedokopala, taky mám nízky tlak, takže v tak brzkou ranní hodinu návaly horkosti a to by asi tu teplotku nepoznala.....prostě se mi to zdá dost složité, ale jak to tady tak pročítám, tak to snad nebude tak složité, jak se zdá…ty měříš?
Klidně si ji zkus měřit já jsem taky vstávala v pět do práce a fungovalo to. Tak ať ti to brzo vyjde.
já si měříla BT hodně dlouho a potom už jsem přesně věděla kdy mám ovulku , taky jsem měla nepravidelný cyklus , jako ty ale okamžitě při poklesu BT tak jsem věděla že je ovulka , divej já taky vstávám do práce ve 4 hodiny tak že jsem si pořídila teploměr a než jsem vstala tak jsem se změřila dá se to vydržet
hlavně si stáhni s netu tabulku kam si budeš zaznamenávat tvojí každodení BT , jinak ovulka je vždy teda většinou uprostřed
![]()
asi máte pravdu, když mi nefungují ty testy, tak snad bych mohla zkusit tu BT…Máte někdo zkušenost s ovulačním testerem DONNA, který měří ze slin?
domčo , kamoška to má a podařilo se , je to dobrý
tedas já jsem to nikdy nezkoušela ale prej to funguje
![]()
aha tak to ti neporadím, protože já ho ještě nemám, ale jestli chceš zjistím ti kdo ho máš a můžeš jí napsat?
sheren , vyzkoušej si měřit tu ovulku , a podle toho budeš vědět , uvidíš ![]()
dám na vaše rady, pořídím si bazální teploměr a zkusím to, snad to bude fungovat a kde že si ty naměřené údaje zazname
náváte?