Chtěla bych mimi :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5924
7.1.12 12:02

Stáhni si s netu ovu tabulku , a tam si budeš zaznamenávat tvojí teplotku a uvidíš půjde to ;) max ve třech měsicích to vysleduješ kdy máš ovulku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
7.1.12 12:03

jaký jsi dnes DC ?? a kolik jsi měla minulý ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
7.1.12 12:11

já doteď sledovala ovulku podle tělesných příznaků a podle hlenu a to mi vycházelo tak na 16. - 17. DC. Já používám kalendář clearblue, který mám na svém PC, ale tam se BT zaznamenávat nedá. Ted zamlklé období teprve 2 DC. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
7.1.12 12:24

napíšu ti nick kdo to má, jinak já si teplotu zaznamenávám na womenzone.cz - mrkni na to je to tam hodně přehledné

• Citovat
  • Upravit
2679
7.1.12 12:55

díky, womenzone je přesně co jsem hledala, dá se tam zaznamenat opravdu vše. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
7.1.12 13:56

jj, je to opravdu dobrá stránka, jinak ohledně toho ovu testu napiš Mejdzrovka

• Citovat
  • Upravit
2679
7.1.12 14:21

děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
7.1.12 16:15

sheren , tak co nastudovala jsi něco na netu ? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
7.1.12 16:29

jasan, zrovna si čtu články z rodina.cz, jsou tam nějaké symptotermální metody a ted si čtu o tom měření BT, teď už je mi to jasné, takže poslední den MS začnu měřit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
7.1.12 16:31

můžeš začít i zítra měřit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
7.1.12 17:39
31Léňa píše:

a jak jsi poznala, že jsi těhotná, mělas nějaké těhotenské příznaky a po jak dlouhé době od oplodnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
7.1.12 17:49

Zatím jsem nečetla diskuzi, ale tady jsou různé čaje - stačí si vybrat:

http://www.celostnimedicina.cz/…plodnost.htm

Já jsem si namýchala ten Čaj ke zdárnému početí.
Ale trochu mě mate, že píšou po spotřeobování směsi 14 pauza. Té směsy je skoro půl kg.
Víš co to je půl kg čaje?
Ale já teda nejsem sto to pít třikrát denně. Jsem ráda když to dám 3× týdně.
Takže uvidíme :)

Kontryhle tu hodně lidi chválí, ale v tomhle čaji je taky. Jen teda nevím, protože hodně holek říká, že kontryhle jen do ovu.
No já to piju, když si vzpomenu.

Určitě mi to pomohlo na srovnání cyklu a mám méně bolestivou MS (řadí se mezi snesitelné, tedy většinou). K početí nevím. Ale těhotná už jsem byla. Zda to bylo čajem to netuším. Spíš ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
7.1.12 18:13

Zdiška

Ahojky, těhulky, nejsem tu dlouho ale abych se trochu představila: Jmenuji se Zdislava(Zdiška) a s manželem se tak trochu snažíme o mimi. Alen krátce asi tři mšsíce. :? Moc bych si přála mít miminko. :lol: Asi si řeknete, že jsem blázen a proč, Když řeknu, že s manželem máme už čtyři děti. Ale já prostě po miminku moc toužím. :srdce: A když se nám to povede, budu moc ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
7.1.12 18:25
Shereen píše:
31Léňa píše:
a jak jsi poznala, že jsi těhotná, mělas nějaké těhotenské příznaky a po jak dlouhé době od oplodnění?
příznaky jsem neměla vlastně jo prsa byly tak trochu nalitější a vyšel mi pozitivní test velice brzo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
7.1.12 18:33

Zdiška

Těhotná zatím nejsem ale snažíme se o to a doufám, že se to podaří co nejdřív!Ale jestli se mě ptáte na přechozí těhotenství,tak jsem to poznala tak, že jsem nedostala menstruaci a pak mě potvrdila moje pani doktorka. Manžel to na mě poznal asi tak za dva týdny. Prý jsem se změnila v obličeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí