Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anýsek18 píše:weruuunka píše:Je mě se právě strašně zalíbilo a dítě nebude mít ani takovej problém se naučit ho říkat.Anýsek18 píše:Benjamin je krásný jméno.MonnyDee píše:Já chci holčičku a přítel si vybral jméno Krystýna. A On chce kluka a já vybrala jméno Benjamin
Hele, ale tak to je vždycky, ženská chce holku, chlap kluka, u nás tomu taky tak byloJména máte vybrané? Nějaké tipy?
![]()
![]()
Fakt zajímavé jméno,dobrej výběr ![]()
weruuunka píše:
Já bych strašně chtěla Tibora nebo Štěpánku.![]()
![]()
Tiborek je moc hezké jméno. A Štěpánka taky. ![]()
MonnyDee píše:Anýsek18 píše:Fakt zajímavé jméno,dobrej výběrweruuunka píše:Je mě se právě strašně zalíbilo a dítě nebude mít ani takovej problém se naučit ho říkat.Anýsek18 píše:Benjamin je krásný jméno.MonnyDee píše:Já chci holčičku a přítel si vybral jméno Krystýna. A On chce kluka a já vybrala jméno Benjamin
Hele, ale tak to je vždycky, ženská chce holku, chlap kluka, u nás tomu taky tak byloJména máte vybrané? Nějaké tipy?
![]()
![]()
Našla jsem ho na internetu jako netradiční jméno a okamžitě jsem se do něj zamolovala
tyynka píše:
Holky snažily a jména vymyšlená, já v půlce těhotenství a nemám ani potuchy, nic se mi nelíbí, nic mi nepřijde dost dobré a stejně tak mému milému…![]()
Až se to narodí tak tě hnedka trkne jméno.
MonnyDee píše:
Aný, tak to je krásný… přeju aby vyšel Benjamínek
Já bych radši Krystýnku ale je mi to celkem jedno. ![]()
Anýsek18 píše:MonnyDee píše:Já bych radši Krystýnku ale je mi to celkem jedno.
Aný, tak to je krásný… přeju aby vyšel Benjamínek
Jo, já chtěla Teresu ale mám Davídka
do 20tt to byla holčička
![]()
Já mám štěstí, že mám kluka, tam bylo jediné jméno - Samuel. Kdyby to byla holka, tak jsem měla vybraných tak 10 jmen, to by bylo těžké rozhodování
ale v hlavě mi nejvíc utkvěla Tabita ![]()
ejmy píše:
Já mám štěstí, že mám kluka, tam bylo jediné jméno - Samuel. Kdyby to byla holka, tak jsem měla vybraných tak 10 jmen, to by bylo těžké rozhodováníale v hlavě mi nejvíc utkvěla Tabita
To je hezké, Tabita.. Mě se líbi Abigail ![]()
ejmy píše:Já bych chtěla ještě jednoho kluka a až potom holčičku.
Tak třeba nás ty holčičky ještě potkají
ejmy píše:Jako kdybych měla s kym a dokázala se o děti dostatečně postarat a zajistit je, tak bych jich brala klidně 10, ať už vlastní nebo ne.
Já budu vyrábět dětičky dokud nebudu mít holčičku
ejmy píše:
Tak třeba nás ty holčičky ještě potkají
Mě jeden porod stačil..
![]()
weru, já bych chtěla dítě snad z každého kontinentu
a svých taky ještě pár, ale kdyby to šlo, tak bez porodu
monny, vsadím se, že u jednoho nezůstaneš
davídek tak hroooooozně rychle vyroste ![]()