Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AmyLee
11.1.12 13:41

anýsku u první jsem to nepoznala vůbec :lol: :lol: mozna jo mozna ne.. nech to na testovani :) drzím pesti at to vyjde :)

• Citovat
  • Upravit
7476
11.1.12 13:44
Nihaska píše:
anýsku u první jsem to nepoznala vůbec :lol: :lol: mozna jo mozna ne.. nech to na testovani :) drzím pesti at to vyjde :)

Děkuju. Počkám a uvidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.1.12 23:03

Ahoj holky můžu se k vám přiddat?? :hug: Maminka teda ještě nejsem ale tak za 2 týdny už budu :pankac: :pankac: hehee už jsem na rozpadnutí a je mi 16 takže nactileta eště chvilku budud :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.1.12 23:07

Debbbie gratuluju a co že tak brzo? a vítej :hug:

• Citovat
  • Upravit
36544
11.1.12 23:17
debbbie píše:
Ahoj holky můžu se k vám přiddat?? :hug: Maminka teda ještě nejsem ale tak za 2 týdny už budu :pankac: :pankac: hehee už jsem na rozpadnutí a je mi 16 takže nactileta eště chvilku budud :lol:

Tyyy jo, tak to gratulka, kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.1.12 23:24

no planovaně to samozdřejmě nebylo :D :lol: brala jsem normálněa pravidelně HA,ale i přesto se stala nehůdka :lol: no a ta naše nehůdka se má narodit 26.ledna a druhý termín mám 5.unora takže za chvilku
Jo a teda děkuju moc za gratulaci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
11.1.12 23:26

Debbie vítej a gratuluju. :kytka: :hug: A víš co to bude a co jména :oops: :lol: Jsem ale zvědavá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
11.1.12 23:29

jsme baby zvědavé.. a nehůdka bude kluk nebo holka?? :) :) bych ty vaše mimisky ponunkala.. :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
192
11.1.12 23:33

hiii bude to holčička :srdce: a bude se jmenovat Stellinka :* mě by se líbilo i Stella Izabela ,ale to mi neprojde u přítele :D :lol: :lol: s těma chlapama to není lehký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.1.12 23:34

Debbbie to mas pravdu :lol: :lol: :lol: Stellinka je krásné jméno a co škola?

• Citovat
  • Upravit
36544
11.1.12 23:34
debbbie píše:
hiii bude to holčička :srdce: a bude se jmenovat Stellinka :* mě by se líbilo i Stella Izabela ,ale to mi neprojde u přítele :D :lol: :lol: s těma chlapama to není lehký :lol:

Gratuluji k holčičce, krásné jméno :kytka:

A co přítel na to? Rodiče? Co škola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.1.12 23:36
MonnyDee píše:
debbbie píše:
hiii bude to holčička :srdce: a bude se jmenovat Stellinka :* mě by se líbilo i Stella Izabela ,ale to mi neprojde u přítele :D :lol: :lol: s těma chlapama to není lehký :lol:

Gratuluji k holčičce, krásné jméno :kytka:

A co přítel na to? Rodiče? Co škola?

Blážo… postupně.. pak v tom mám zmatek a chci tě dohnat :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
192
11.1.12 23:38

Tak na školu mám rok odklad,přitel dělá v hospodě takže on pak bude hlídat když budu ve škole a ja až přijedu domu a taky mame babičky a tetky kdyby jsme nestihaly.rodiče ze začátku nadšení moc nebyli, ale teď se nemužou dočkat a pomahají nám jak můžou.Máme podporu z obou stran :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.1.12 23:40

To je fajn :) tak to bylo i u mě.. těhotná v 17ti a máma vyskočila z kůže (málem).. Bydlíte spolu nebo jsi u rodičů?? :)

• Citovat
  • Upravit
192
11.1.12 23:43

no bydlíme u našich,loni jsme si koupily velkej baráček takže tady se vejdem vpoho máme dvě místnosti sami pro sebe a zbytek společný :) ,ale místa rozhodně víc než někde v bytě 1 plus 1 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí