Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem si to přečetla je to docela drsné třeba by to tak vyšlo ale jestly mám octovat tak to bude šílené tak nevím nevím
zda jít nebo né.
berushkacz píše:
Tak já byla u druhého přesvědčená že to bude zase holka, protože jsme se milovali tři dny před ovu a pak asi 14dní ne a jaké bylo naše překvapení když to byl kluk, no vlastně jsem se vůbec divila, že zrovna tento měsíc jsem otěhotněla.
To já jsem byla i u druhého smířená stím že čekáme holku ale opak bohužel zase klučina vyšel.
jsem za kluky moc ráda že je mám neměnila bych vubec za nic.
Ale holka by my taky udělala radost. ![]()
Staninka30 píše:
Tak jsem si to přečetla je to docela drsné třeba by to tak vyšlo ale jestly mám octovat tak to bude šílené tak nevím nevímzda jít nebo né.
No když Ti to nepomůže k holčičce tak alespoň nebudeš mít nikde vodní kámen
Je to je mazec jsem si to představila a mám poprskanej noutas. Ale ne vážně asi bych ten ocet alespoň naředila aby jsi pak ještě nezačala trpět na nějaký kvasinky a jiný hnusy.
tak jsem sice na začátku ale přesvědčena že to bude zase kluk. muj gyndař chce za nadstandard 1500kč v tom jsou fotky, ultrazvuky a pohlaví dítěte. takže když nezaplatím neřekne co to bude. takže pravděpodobně bude překvápko, ale jelikož nebudeme kupovat žádnou výbavičku tak je mi to celkem jedno.
Je teď si nejsem jistá, nepsala jsi o tomto „nadstandartu“ už někde??? By mne totiž zajímalo jak by probíhala reklamace, když Ti řekne holka, nakoupíš do růžova a on vykoukne kluk. By ti měl tedy uhradit škodu a zaplatit novou výbavičku,ne??? Teda takovýto Mudr se mi ani trochu nelíbí.Já platila jen za obrázek 50Kč a jinak vše zdarma.
marieondatra píše:
tak jsem sice na začátku ale přesvědčena že to bude zase kluk. muj gyndař chce za nadstandard 1500kč v tom jsou fotky, ultrazvuky a pohlaví dítěte. takže když nezaplatím neřekne co to bude. takže pravděpodobně bude překvápko, ale jelikož nebudeme kupovat žádnou výbavičku tak je mi to celkem jedno.
Ty bláho
to je teda fakt síla že chce tolik penez za určení pohlaví a taky za ULTR když jsou tři uplně zdarma.a taky za fotky to je teda podle mě vydři duch že takhle okrádá ženy co jsou v jiném stavu jestly je dr.soukromí i tak by měl mít uctu k ostatním ženám.
Já bych si našl jiného dr. ![]()
Uju píše:
Je teď si nejsem jistá, nepsala jsi o tomto „nadstandartu“ už někde??? By mne totiž zajímalo jak by probíhala reklamace, když Ti řekne holka, nakoupíš do růžova a on vykoukne kluk. By ti měl tedy uhradit škodu a zaplatit novou výbavičku,ne??? Teda takovýto Mudr se mi ani trochu nelíbí.Já platila jen za obrázek 50Kč a jinak vše zdarma.
To se teda musím hodně zasmát
co jsi napsala.
Ta reklamace by byla dost dobrá když koupíš vše v ruzovém a najednou bude z toho klučina.
Mojí kamarádce taky celé těhu říkala že bude mít druhou holku a narodil se jí kluk a ještě na tom sále jim říkala že prej kde je ta holka když jí to dr.předpovídal. ![]()
no on je majitel jeden doktor a má tam další gyndaře takže moje doktorka musí se řídit tím co si on vymyslí pokud tam u něj chce praxi dělat. jinak moje doktorka je perfektní a vlastně díky ní máme už doma chlapečka. před dvěma lety to bylo zadara a ted 1500 fíha. no tři zdarma udělá jasně ale mě u prvního dělala každou poradnu a každou poradnu mi dala fotku. no já doufám že mi to pohlaví řekne.
a s tím kdyby se spletl to je fakt to by mě zajímalo jak by to pak řešil.
marieondatra píše:
no on je majitel jeden doktor a má tam další gyndaře takže moje doktorka musí se řídit tím co si on vymyslí pokud tam u něj chce praxi dělat. jinak moje doktorka je perfektní a vlastně díky ní máme už doma chlapečka. před dvěma lety to bylo zadara a ted 1500 fíha. no tři zdarma udělá jasně ale mě u prvního dělala každou poradnu a každou poradnu mi dala fotku. no já doufám že mi to pohlaví řekne.
a s tím kdyby se spletl to je fakt to by mě zajímalo jak by to pak řešil.
Třeba ti to řekne bez nějakého placení.To je šílené jak si majitel vše představuje a oni musí hned dělat to co on jim naordinuje je hnusné.
je jasné že nikam nechceš choit než kní ale ta cena je hrubá co jiné.
Držím palečky aby jsi se to dozvěděla a měla z toho radost. ![]()
To je kruťárna když se potom musí řídit výmyslama nějakýho…majitele ![]()
No třeba se prokecne ![]()
Přeju aby vše dopadlo jak má a ty měla v ranečku to co by jsi chtěla ![]()
Misula.vdf píše:
Když koukám na ty tři chlapečky, tak se té touze o holčičku nedivím.Já to slyšela takhle.
Je nutné mít jistotu, kdy probíhá ovulace (což znamená několikaměsíční záznamy měření BT - pokud se nepletu).
Pravděpodobnost splození chlapečka - nejlépe v den ovulace, max. den před či den po. Klučičí spermie jsou rychlejší než holčičí, proto k vajíčku dorazí první, ale zase mají kratší životnost. Je tedy třeba, aby vajíčko již čekalo nebo co nejdříve dorazilo.
No a u holčičky - cca dva dny před a dva dny po ovulaci. Holčičí spermie jsou sice pomalejší, ale nakonec také dorazí na místo, kde již čekají klučičí spermie, ale ty nevydrží tak dlouho, zemřou a vajíčo, které nakonec dorazí je jen jejich.
Je to legračně napsané, ale prý to tak jeTakže je to jasné ne???
Přeju ať to vyjde![]()
![]()
Nečetla jsem celou diskusi, jen začátek, s tímto příspěvkem souhlasím, nám se podle něj povedl syn
Já zas chtěla chlapečka, tak jsem se tímto řídila
( ale samozřejmě nevím, jestli to bylo tím)
vertigo píše:Misula.vdf píše:Nečetla jsem celou diskusi, jen začátek, s tímto příspěvkem souhlasím, nám se podle něj povedl syn
Když koukám na ty tři chlapečky, tak se té touze o holčičku nedivím.Já to slyšela takhle.
Je nutné mít jistotu, kdy probíhá ovulace (což znamená několikaměsíční záznamy měření BT - pokud se nepletu).
Pravděpodobnost splození chlapečka - nejlépe v den ovulace, max. den před či den po. Klučičí spermie jsou rychlejší než holčičí, proto k vajíčku dorazí první, ale zase mají kratší životnost. Je tedy třeba, aby vajíčko již čekalo nebo co nejdříve dorazilo.
No a u holčičky - cca dva dny před a dva dny po ovulaci. Holčičí spermie jsou sice pomalejší, ale nakonec také dorazí na místo, kde již čekají klučičí spermie, ale ty nevydrží tak dlouho, zemřou a vajíčo, které nakonec dorazí je jen jejich.
Přeju ať to vyjde![]()
![]()
To je krásné že ti tohle vyšlo a máš chlapečka který ho jsi tak přála.Třeba my to muže pomoci. ![]()
Díky. ![]()
Staninka30 píše:vertigo píše:To je krásné že ti tohle vyšlo a máš chlapečka který ho jsi tak přála.Třeba my to muže pomoci.Misula.vdf píše:Nečetla jsem celou diskusi, jen začátek, s tímto příspěvkem souhlasím, nám se podle něj povedl syn
Přeju ať to vyjde![]()
![]()
Díky.
Držím palce a hlavně ať už se vám povede cokoli, tak ať je vše v pořádku ![]()
vertigo píše:Staninka30 píše:Držím palce a hlavně ať už se vám povede cokoli, tak ať je vše v pořádkuvertigo píše:To je krásné že ti tohle vyšlo a máš chlapečka který ho jsi tak přála.Třeba my to muže pomoci.Misula.vdf píše:Nečetla jsem celou diskusi, jen začátek, s tímto příspěvkem souhlasím, nám se podle něj povedl syn
Přeju ať to vyjde![]()
![]()
Díky.
Díky moc.
Hlavní je aby vše bylo jak mělo.
Možná povede možná ne.
Záleží nejspíše na chlapovi čeho má asi nejvíce.
Staninka30 píše:vertigo píše:Díky moc.Staninka30 píše:Držím palce a hlavně ať už se vám povede cokoli, tak ať je vše v pořádkuvertigo píše:To je krásné že ti tohle vyšlo a máš chlapečka který ho jsi tak přála.Třeba my to muže pomoci.Misula.vdf píše:Nečetla jsem celou diskusi, jen začátek, s tímto příspěvkem souhlasím, nám se podle něj povedl syn
Přeju ať to vyjde![]()
![]()
Díky.
Hlavní je aby vše bylo jak mělo.
Možná povede možná ne.
Záleží nejspíše na chlapovi čeho má asi nejvíce.
Nevím, jestli jsem to dobře pochopila, ale zřejmě máš 3 chlapečky - tam je dost jasný, čeho má chlap nejvíc ![]()
Ale na druhou stranu - moje spolužačka je z 5 dětí - 4 kluci a ona nejmladší - taky se rodiče dlouho snažili ![]()