Entizol a nechráněný sex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
423
8.1.12 10:40

Entizol

Ahoj holky,
ráda bych se poradila u Vás zkušenějších:
v pátek jsem dostala od lékaře předepsaný Entizol na 10 dní ( zaváděcí tablety na noc i 2× denně polikací) na bakteriální infekci, kterou našel ze stěru. Hned v včera jsem dostala menstruaci, takže čekám až skončí a začnu léčbu. Ráda bych se informovala, zda je v této situaci a po dobu léčby v pořádku mít nechráněný sex nebo raději počkat? Jaké máte, prosím, zkušenosti? Lékař o tomto vůbec nehovořil.
Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
682
8.1.12 11:52

No s infekcí bych řekla rozhodně ne. Aspoň můj doktor mi to vždycky zakázal.Mohlo by se to zhoršit nebo přejít na partnera. A ten by ti to pak pořád vracel, i kdyby neměl příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.12 11:59

ahoj,mě teda dr. nechráněný sex zakázal a napsal tablety i partnerovi,právě proto,aby jsme se přeléčili oba a infekci si zase nepředali.

• Citovat
  • Upravit
423
8.1.12 15:40

Děkuji za info, myslela jsem si to, jen jsem chtěla zjistit zkušenosti, protože jak jsem vypadla z ordinace tak mě napadlo, že o tomto vůbec nemluvil a o partnerovi teda taky ne :? a to už je to klinika, která se na toto specializuje, není to můj gynekolog. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.12 12:42

Ahoj,
lékařka mě předepsala Entizol jak tablety na polykání, tak zaváděcí a i pro muže na 10 dní, vše jsme užívali jak měli, ale mě vůbec nezabral, potíže mám stále stejné, předtím to byl Dalacin krém a co teď, jak se bude pokračovat když léčba nezabrala, poradíte? Máte s tím někdo zkušennost??Díky všem za reakce, už jsem zoufalá…

• Citovat
  • Upravit
423
22.6.12 20:23
@Anonymní píše:
Ahoj,
lékařka mě předepsala Entizol jak tablety na polykání, tak zaváděcí a i pro muže na 10 dní, vše jsme užívali jak měli, ale mě vůbec nezabral, potíže mám stále stejné, předtím to byl Dalacin krém a co teď, jak se bude pokračovat když léčba nezabrala, poradíte? Máte s tím někdo zkušennost??Díky všem za reakce, už jsem zoufalá…

Ahoj,
tak to může poradit asi jedině lékař, to bohužel my tady odhadovat nemůžeme… :nevim:. At jsi brzy zdravá :kytka:, já mám ted Entizol také znovu s antibiotiky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.12 08:29

Ahoj, já vím že mě pomůže jen lékař, ten ale tvrdí že už neví co by mě dal, že už na to nic není a to s tím jako mám žít, no to určitě ne! Proto si zjišťuju jak se v léčbě pokračuje. Přece mě nemůže říct že když mě nic nezabírá že to tak necháme!

• Citovat
  • Upravit
423
23.6.12 10:26

No, tak to samozřejmě nemůže, to bude možná příčina úplně jinde. Dnešní doktoři jsou někteří k neuvěření! Jedině změnit lékaře asi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.12 20:07
@Anonymní píše:
Ahoj, já vím že mě pomůže jen lékař, ten ale tvrdí že už neví co by mě dal, že už na to nic není a to s tím jako mám žít, no to určitě ne! Proto si zjišťuju jak se v léčbě pokračuje. Přece mě nemůže říct že když mě nic nezabírá že to tak necháme!

Radši anonymě… Moje kamarádka měla taky dost velké problémy se záněty, dr ji udělal krevní testy, aby se zjistilo co má v sobě za bakterii. Pak přišli na to že má chlamydii. Ta se sice taky léčí antibiotiky, ale daleko intenzivněji a dlohodobě. Taky doporučuju změnit lékaře, ptž aby řekl že „neví“, to je trochu moc, ne? mě takhle oblbovala dr taky, sice na kožní, ale i tak. Jenom sem přešla, měla sem několikaleté problémy během týdne vyřešené. Hodně štěstí s léčbou a rychle uzdravení :hug:

• Citovat
  • Upravit
Lennsy
30.10.13 19:40

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat. V úterý jsem byla u gynekoložky a předepsala pro mě i pro přítele tabletky Entizol a pro mě ještě zaváděcí tabletky. Neřekla mi co přesně mi je, ale není to nic závažného. Je možné, že mě nakazil přítel, když vím, že spal s jinou holkou? Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
220
22.5.14 10:41

Kdo může předepsat partnerovi entizol? Pouze moje gynekoložka? Dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
22.5.14 10:59

@Lexik001 ahoj Lexik :) ja som Entizol brala a styk som nemala..aj niekolko dni po liecbe som este pockala (zhruba tak 4-5 dni).. nechcela som narusovat liecbu..hlavne pri Entizole sa mi stalo, ze ciastocky vysli von.. inak na bakterialny problem ktory mam ja uzivam Lactofeel.. velmi mi pomaha.. superskvela vec :)

Entizolom som liecila a Lactofeelom si udrzujem prirodzene prostredie a mozem povedat, ze to funguje.. niekedy predpisuju miesto Entizolu aj Macmiror.. tiez v pohode :).. keby si mala este nejake otazocky kludne sa pytaj.. s bakterialnym problem som bola u doktorky co mesiac :) skusenosti su :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
22.5.14 16:28
@Erduan píše:
Kdo může předepsat partnerovi entizol? Pouze moje gynekoložka? Dík :)

nikdo neví? Nikdo neporadí? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
22.5.14 16:35

@Erduan Kamoske ho predpisala gynekologicka myslim pre oboch.. alebo urolog len pre neho..teraz presne neviem..mozem sa ti presne popytat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
22.5.14 20:07
@Reaskiller píše:
@Erduan Kamoske ho predpisala gynekologicka myslim pre oboch.. alebo urolog len pre neho..teraz presne neviem..mozem sa ti presne popytat..

dík za odpověď, to jsem si myslela, gynekoložka mi ho právě dala jen pro mě, ale pak jsem se dočetla, že by bylo dobré přeléčit i přítele, když to mám opakovaně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí