Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Erduan píše:
dík za odpověď, to jsem si myslela, gynekoložka mi ho právě dala jen pro mě, ale pak jsem se dočetla, že by bylo dobré přeléčit i přítele, když to mám opakovaně…
Mnoooo.. pokial je to opakovane tak to mozete prenasat jeden na druheho..My sme to podchytili celkom skoro ale u kazdeho je to individualne..Inak pokial sa bavime o bakterialnej vaginoze, tak Ta sa opakovane vracia..s tym sa bohuzial neda velmi co spravit..Lactofeelom to ale spravis..Ja som s nim nadmieru spokojna..Cenove je drazsi (za 7 tubiciek je to nieco cez 2stovky) - ale potom uz mam na par tyzdnov pokoj..
Je to takhle: poprvé jsem se léčila sama, pak jsem to chytla znova, takže bylo jasné, ze to mam od nej, vyléčila jsem se a protože jsme se rozešli, tak jsem to neřešila. Jenže ted jsme se po roce dali zpátky dohromady a ja to nechci zase chytit, takže řešíme kdo by mu to mohl předepsat…
@Reaskiller píše:
Mnoooo.. pokial je to opakovane tak to mozete prenasat jeden na druheho..My sme to podchytili celkom skoro ale u kazdeho je to individualne..Inak pokial sa bavime o bakterialnej vaginoze, tak Ta sa opakovane vracia..s tym sa bohuzial neda velmi co spravit..Lactofeelom to ale spravis..Ja som s nim nadmieru spokojna..Cenove je drazsi (za 7 tubiciek je to nieco cez 2stovky) - ale potom uz mam na par tyzdnov pokoj..
jojo, bakterie to je, ale jak jsem psala nahoře - já jsem vyléčená entizolem, ale nechci to znova chytit…
@Erduan píše:
jojo, bakterie to je, ale jak jsem psala nahoře - já jsem vyléčená entizolem, ale nechci to znova chytit…
Hlavne preliecovat pretoze BV sa vracia.. je to mrcha.. ja som skoncila na gynde v piatok.. uzasne..
A je normální když si zavádím další tabletu Entizol, že tam mám tu tabletku z předešlého dne nerozpuštěnou nebo větší kusy? A taky mi říkala doktorka ať si dávám vložku, že to bude vycházet ven, ale nic nevychází
…???
@Zeterka @PetraPiranha je to normalne..zo mna Entizol vypadol prvykrat..nie cely ale kusocky ktore sa nerozlozili..bohuzial..a na dalsi krat uz mi zostal iba kustik tabletky ale zaviedla som dalsiu.. a v pohode ![]()
Ahoj holky, tak se také přidávám k problematice Entizol. Předepsal mi jej gynekolog na vaginální infekci 2tbl po 12hod plus vaginální tablety. Slyšela jsem že po těch tabletách bývá pěkně blbě od žaludku a nepříjemno v puse tak jsem zvědavá jak to bude probíhat. Mám to na 5dní a partnet také. Už vidím jak skáče radostí že to bude muset brát ![]()
@vivaldi Tu partnerovu radost už vidím
Já takové problémy nemívala. Však uvidíš, třeba to budeš mít bez vedlejších účinků. Hlavně, aby to zabralo a měla jsi klid ![]()
@vivaldi Tu partnerovu radost už vidím
Já takové problémy nemívala. Však uvidíš, třeba to budeš mít bez vedlejších účinků. Hlavně, aby to zabralo a měla jsi klid ![]()
Me po nem teda blbe bylo. A i po Biseptolu a podobnejch srajdach, ale to bylo spis na zanet mocaku. Bylo mi zle hlavne po ranu a taky kdyz jsem si to vzala nalacno. Drz se rad v pribalaku a snad to bude dobry ![]()
@vivaldi Také nyní užívám Entizol, ale 3krát denně 1 tabletu. Doktorka mi sama řekla, že muži neradi užívají tablety a doporučila mi, že je může užívat jen 3 dny - 2krát 8 tablet večer a třetí večer zbylé 4 tablety.
Mě po něm špatně není.
@Zeterka píše:
A je normální když si zavádím další tabletu Entizol, že tam mám tu tabletku z předešlého dne nerozpuštěnou nebo větší kusy? A taky mi říkala doktorka ať si dávám vložku, že to bude vycházet ven, ale nic nevychází…???
Mojí kolegyni poradil, trochu namočit v převařené vodě. Tableta má na sobě film.Taky mi vypadla jednou celá, teď u v pohodě. Jen mám pocit, že nezabírá. V noci mě budí svědění. Je to peklo! Beru čtvrtý den. A ještě mažu 2×denně Clotrimazolem.
Vedlejší účinek se projevuje stolicí 4× během dopoledne a občas mám pocit na zvracení. Takže asi vše špatně. Budu muset znovu volat ![]()