Strach z testování :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
8.1.12 12:07

strach z testování :)

Ahojky všechny snažilky, maminky i budoucí maminky :)Chtěla bych se s Váma podělit o muj příběh.
Už pár měsícu se snažíme se snoubencem o druhé mimčo. Dnes jsem 32dc, cykly mívám 35-39dc, takže docela dlouhý. Proto jsem ještě netestoval, protože to ještě pořád mužu dostat. Mám ale docela dost tenhle měsíc příznaku : bolest hlavy, motání hlavy, závratě, hustý bílý výtok, nafouklé břicho, občas mě píchne v pobříšku, na vaječníkách, zvýšená teplota, bolí mě žaludek už přez týden, měla jsem problémy s pokožkou na obličeji-suchá kuže, špatně v noci spim- nemužu usnout, náladovost, minulý týden mě bolely prsa-žilnatější, ted mám i rýmu :D :D :D zkrátka mám snad všechy příznaky které mužou těhulky mít. poslední ms jsem měla 8.12.2011. ovulku někdy kolem 17.12.Radči si těhu moc nepřipouštim abych potom zase nebyla zklamaná :( Jaké máte příznaky vy? nebo jste měly? pochlub te se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.1.12 12:15

Já budu testovat zitra ale nedávam si naěji tak že čekam /..přiznaky mám pořá tak nevím :-)) kdy budeš testovat ?

• Citovat
  • Upravit
8
8.1.12 12:23

ahoj :) já s testíkem ještě raději počkám :) když mám cykly i 39dc :) ten týden to ještě vydržim radči :) kolik jsi dc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.12 12:31

Já mám strach z toho, že tam ty // budou, ale zároveň budu šťatná, pokud to vyjde tak rychle, i dkyž se to teď moc nehodí(syn se podařil až po 1roce vytrvalého zkoušení) :lol: S manželem si druhé mimčo přejeme, ale v plánu je zkoušení až za 2-3měsíce, abych v klidu odstátnicovala - první těhu jsem celé až do porodu prozvracela a 2× byla týden na kapačkách :? . Ale minulý týden nám „to“ ujelo(prášky od porodu, tzn.2roky, neberu, a hlídáme se 8) ) Jenže já mám úplně stejné příznaky jako u těhotenství se synem, kdy jsem z práce jeden odcházela s chřipkou(zvracení, točení hlavy, bolesti zad), a druhý den byl z toho 5.tt :lol: jen si říkám, že je to moc brzy, že jen týden po sexu nemohu cítit příznaky :mrgreen:
Držím vám palce, aby to vyšlo :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8
8.1.12 12:33

záda mě taky bolej..nikdy před tím mě neboleli… :) Mě týden po ovu už bolelo břicho a přišli všechny ty příznaky… tak nevim :nevim: Já taky držim palce at ti to vyjde jak si přeješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.12 12:34

já mam cykli 27-30 ale jsem po ms asi týden měla jsem jí ani né dva dny a nejak divnou.

• Citovat
  • Upravit
8
8.1.12 12:39

tak uvidíš no :) ted už to nějak neovlivníme…ted už mužeme jen čekat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
8.1.12 13:37

Já měla stejné příznaky v netěhu jako v těhu, takže se to fakt podle toho poznat nedá, o čemž jsem se sama přesvědčila. První syn se nám povedl hned po vysazení HA, ale tam jsem vůbec nevěděla že jsem těhu, protože se žádné příznaky nekonaly, až teda na nepříchod MS. Druhé se nám povedlo ve druhém měsíci snažení po vysazení HA a už v tom prvním měsíci jsem věřila tomu, že jsem těhu, ale nebyla a MS dorazila, ve druhém měsíci jsem tomu už nevěřila, protože jsem měla ty samé příznaky, ale MS nedorazila. Takže těžko říct. PMS je téměř totožné s příznaky na těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.1.12 18:04

ahojky…tak jsem to nevydržela a dneska jsem si udělala testík… a byl tam krásný ružovoučký duch :) za dva dny testnu znova a uvidim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.12 18:33

já nic :-(ještě k tomu mam mimo cyklus hnedý výtok :|

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.12 19:10

Zdenco, tak to moc gratuluji :potlesk:
Holky, nevíte, zda u Mamatestu je opravdu jedno doba testování - ráno či večer? Dříve se říkalo, že se má testovat hlavně ráno :nevim:

• Citovat
  • Upravit
115
9.1.12 19:12
zdencaa21 píše:
Ahojky všechny snažilky, maminky i budoucí maminky :)Chtěla bych se s Váma podělit o muj příběh.
Už pár měsícu se snažíme se snoubencem o druhé mimčo. Dnes jsem 32dc, cykly mívám 35-39dc, takže docela dlouhý. Proto jsem ještě netestoval, protože to ještě pořád mužu dostat. Mám ale docela dost tenhle měsíc příznaku : bolest hlavy, motání hlavy, závratě, hustý bílý výtok, nafouklé břicho, občas mě píchne v pobříšku, na vaječníkách, zvýšená teplota, bolí mě žaludek už přez týden, měla jsem problémy s pokožkou na obličeji-suchá kuže, špatně v noci spim- nemužu usnout, náladovost, minulý týden mě bolely prsa-žilnatější, ted mám i rýmu :D :D :D zkrátka mám snad všechy příznaky které mužou těhulky mít. poslední ms jsem měla 8.12.2011. ovulku někdy kolem 17.12.Radči si těhu moc nepřipouštim abych potom zase nebyla zklamaná :( Jaké máte příznaky vy? nebo jste měly? pochlub te se…

tak podle příznaků, bych řekla, že těhule být můžeš. ale potvrdí ti to až test. my se taky snažíme už 4 měsíce o druhé miminko. A každý měsíc mám snad všechny těhu příznaky, ale stejně ta mrcha vždycky přišla. poslední MS jsem měla 21.12 a dnes jsem 6dpo a sem tam mě píchá v podbřišku a mám ho takovej jakoby namoženej a prsa taky cítím jako bych včera dělala kliky :lol: testovat chci kolem 16.1. ale stejně si myslím, že moc šancí nemám, ale jeden nikdy neví… a co ty kdy budeš testovat?? Držím ti palca ať si těhule :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
9.1.12 19:13
zdencaa21 píše:
ahojky…tak jsem to nevydržela a dneska jsem si udělala testík… a byl tam krásný ružovoučký duch :) za dva dny testnu znova a uvidim :)

gratuluju nějak jsem to přehlídla!!!! :potlesk: a trošku nás tady poprskej těhu bacílkama!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.1.12 09:56

:) ahoj holky… Dnes opět krásná ružovoučká světlá čárečka na testíku :) budu ted testovat každý den at vim zda čárečka bude tmavnout :) já měla ms naposledy 8.12. mě taky pár dní po ovu hned bolel podbříšek a prsa…a asi týden mě bolel žaludek…Kdyby to šlo ráda bych vás poprskala bacílkama :) snad to tedy výjde…pořád mám ještě obavy že se něco pokazí ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.1.12 09:57

jinak Vám moc moc držím palce :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie