Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neumisa píše:
Já bych radši, kdyby se lechtivost dala odnaučit…
To bych taky brala
Mě třeba se nikdo nesmí dotknout šlapky na noze, jinak nekontrolovatelně kopu ![]()
Jinak já si myslím, že je to vrozené, jedna dcera je lechtivá a druhá ne a „vařila myšička kašičku“ jsme dělali oběma ![]()
@Žižule
ani mi nemluv - masáž chodidel je v mém případě silně riziková pro maséra ![]()
Řekla bych, že lechtivý je, akorát se ovládá
Já když chci, tak lechtivá jsem, když nechci, tak se všichni můžou třeba stavět na hlavu a lechtivá nejsem, to samé manžel, když chce, tak lechtivý je a syn vůbec, ten i když nechce, tak je lechtivej. Netuším, jestli je to vrozený, ale nápad na zamyšlení je to hezký
.
@Pipet píše:
Mám dojem, že jsem kdysi četla, že lidi jsou lechtiví proto, aby cítili přistání různých hmyzů na kůži a vyhnuli se štípancům a možnosti přenesení nějaké infekce
Podle tohoto jsou pořádní chlapi víc lechtiví, protože ti málo lechtiví vymřeli na malárii a spol.
Super
To je přesně argument, který potřebuju
@RadkaCh A trůj příspěvek také pomůže
Tam ho asi nelechtali ![]()
Jinak já jsem, holky, taky lechtivá hrozně
Nevim, jak jste psaly, ze se to dá ovládat, tak to já teda neumim. Ale mění se mi to podle rozpoložení. Když jsem uvolněná, jsem lechtivá daleko míň ![]()
No to jsem ráda, že si taky myslíte, že to je nesmysl
Budu ho vesele lechtat dál. Super se u toho řehní ![]()
Mně i jo, já si bobka lechtat budu
Ale zajímalo mě, jestli na tom tvrzení, že kvůli tomu bude víc lechtivý, něco je.
@Mrňátko Jo, myslím, já když nechci být lechtivá, tak jsem jak šutr, prostě to se mnou nehne, ale asi se u toho tvářim dost soustředěně
, ale chlap ti to nikdy nepřizná
. Takže se můžeme jen domnívat
.