Dá se naučit lechtivost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26244
22.7.13 17:28

Já bych radši, kdyby se lechtivost dala odnaučit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
22.7.13 19:23
@neumisa píše:
Já bych radši, kdyby se lechtivost dala odnaučit…

To bych taky brala :mrgreen: Mě třeba se nikdo nesmí dotknout šlapky na noze, jinak nekontrolovatelně kopu ;)
Jinak já si myslím, že je to vrozené, jedna dcera je lechtivá a druhá ne a „vařila myšička kašičku“ jsme dělali oběma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
22.7.13 19:43

@Žižule
ani mi nemluv - masáž chodidel je v mém případě silně riziková pro maséra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
22.7.13 21:09

Řekla bych, že lechtivý je, akorát se ovládá :mrgreen: :mrgreen: Já když chci, tak lechtivá jsem, když nechci, tak se všichni můžou třeba stavět na hlavu a lechtivá nejsem, to samé manžel, když chce, tak lechtivý je a syn vůbec, ten i když nechce, tak je lechtivej. Netuším, jestli je to vrozený, ale nápad na zamyšlení je to hezký :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.7.13 21:13
@Pipet píše:
Mám dojem, že jsem kdysi četla, že lidi jsou lechtiví proto, aby cítili přistání různých hmyzů na kůži a vyhnuli se štípancům a možnosti přenesení nějaké infekce :think:
Podle tohoto jsou pořádní chlapi víc lechtiví, protože ti málo lechtiví vymřeli na malárii a spol. :mrgreen:

Super :palec: To je přesně argument, který potřebuju :dance: @RadkaCh A trůj příspěvek také pomůže :lol: Tam ho asi nelechtali :P

Jinak já jsem, holky, taky lechtivá hrozně :D Nevim, jak jste psaly, ze se to dá ovládat, tak to já teda neumim. Ale mění se mi to podle rozpoložení. Když jsem uvolněná, jsem lechtivá daleko míň :nevim:

No to jsem ráda, že si taky myslíte, že to je nesmysl ;) Budu ho vesele lechtat dál. Super se u toho řehní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.7.13 21:15

@Gituš Myslíš, že by jenom frajeřil :mrgreen: Nehne brvou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
22.7.13 21:19

@Mrňátko
to jsou starosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: copak to není jedno? :*

• Citovat
  • Upravit
3157
22.7.13 21:23

Mně i jo, já si bobka lechtat budu :D Ale zajímalo mě, jestli na tom tvrzení, že kvůli tomu bude víc lechtivý, něco je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
22.7.13 21:24

Je to srandovní dotaz, to by mě v životě nenapadalo:-D

• Citovat
  • Upravit
3157
22.7.13 21:27

Já vim, to může napadnout jenom toho mojeho chlapáka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
22.7.13 22:42

@Mrňátko Jo, myslím, já když nechci být lechtivá, tak jsem jak šutr, prostě to se mnou nehne, ale asi se u toho tvářim dost soustředěně :mrgreen: :mrgreen:, ale chlap ti to nikdy nepřizná :-D. Takže se můžeme jen domnívat 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová