Da se to ještě jist?

35
21.2.20 12:52

Da se to ještě jist?

Ahoj holky, mame masíčko ze zabíječky, ktera byla před 3. Tydny. V pondeli jsem vytahla zmrazeny kus masa, ve stredu upekla na oběd s bramborama( zvlast) dnes je patek, maso bylo v pekači v troube v kuchyni, kde se netopí. Dnes brambory uz byly jeté( delala jsem je na plechu pecene) ale maso nezavani, myslite ze bude dobre? Je to hodně obalene tukem, udelane jen s cibulkou. :think:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

23186
21.2.20 12:53
@Kk123 píše:
Ahoj holky, mame masíčko ze zabíječky, ltera byla před 3. Tydny. V pondeli jsem vytahla zmrazeny kus masa, ve stredu upekla na oběd s bramborama( zvlast) dnes je patek, maso bylo v pekači v troube v kuchyni, kde se netopí. Dnes brambory uz byly jezé( delala jsem je na plechu pecene) ale maso nezavani, myslite ze bude dobre? Je to hodně obalene tukem, udelane jen s cibulkou. :think:

Jestli tam je jak v lednici kolem 7 st, tak bych se nebála.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.2.20 12:54

@Russet no právě je to na bytě a nějak chladno tu není.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
502
21.2.20 12:56

No promiň, ale pokud si to nedala do ledničky, tak bych to nejedla ani druhý den :zed:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
5660
21.2.20 12:56

@Kk123 Masíčko bych já už nejedla…

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
28224
21.2.20 12:57

Jestli to bylo 2 dny mimo lednicku tak bych to nejedla :poblion:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
1354
21.2.20 12:58

Chudák zvíře teda. Podříznout a nechat zkazit.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
18529
21.2.20 12:59

Fuj proč jsi to nedala do lednice?

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
86602
21.2.20 13:00

@Kk123 tak to už bych se bála. A dát to třeba dětem, to už vůbec ne.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
6165
21.2.20 13:03

Ne, neda se to jist. Bud tak hodna a vyhod to.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
15177
21.2.20 13:18

To bych už nejedla, max se mi stane že dopecu maso večer a dáme si to druhý den na oběd, že je to v troubě přes noc a už koukám jestli je to jedlé, ale 2 dny bych to fakt nejedla když to bylo v pokojové teplotě. Ty brambory musely být jeté už včera.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
2240
21.2.20 13:24

Problém je ta CIBULE
ona kvasí
není to vidět
se z toho pose-ete..
sorry, ale Tohle už bych nedala asni svým psům!

v pekáči v troubě v místnosti (i když se netopí) to prostě fakt nejezte..

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.2.20 13:28

Taky bych to nejedla.
Ale ja jsem ohledne masa dost hysterická, a uz by mi vadilo i to, ze se to rozmrazilo v pondeli a peklo az ve stredu :D

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
49131
21.2.20 13:43

2dny nechat jídlo v troubě? To je jasné že se to zkazí :?. V kuchyni taky nepouštím topení a zima v kuchyni není. Jídlo co se uvaří se buď sní nebo se musí dát do chladna- lednice, balkon ;)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.20 13:48
@Anna85 píše:
Taky bych to nejedla.
Ale ja jsem ohledne masa dost hysterická, a uz by mi vadilo i to, ze se to rozmrazilo v pondeli a peklo az ve stredu :D

To mi nepřijde hysterické, ale normální :D

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama