Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, máte někdo zkušenosti se zamražováním pórku? Mám tu čtyři óbr pórky, tak jsem si myslela, že bych je nakrájela na kolečka a zamrazila, ale nevím jestli z toho po rozmražení nevyleze nějaký bevajz. Díky
ja to jednou udělala a přišlo mi to pak takovy rozblemclý
ale uvidis co ostatní. normalne se to prodava v tech polevkovych směsích ![]()
Já to zamražuju normálně, však pórek se dá i mražený koupit
Nevšimla jsem si, že by pak byl rozblemcaný…
Ahoj, mam normalne nakrajenej porek v misce zamrazenej.. rozblemclej neni, to jen, kdyz je zmrazenej v celku. Tak za me, klidne zamrazit.
taky mrazím pórek,v krabičce a nakrájený na kolečka.Je to úplně v pohodě.
Ahoj, mrazíme běžně. Pokrájím na kolečka a dám do mrazícího sáčku ![]()
jj, mrazím, nakrájenej na kolečka v krabičce nebo ig.sáčku
vždy si jen uloupnu tolik kolik potřebuju ![]()
Taky mrazím porek.Nakrájím ho a zamrazím v krabičce.Nikdy jsem ho neměla rozblemcanej.
Taky mrazím kolečka, v pohodě, i koupím mražený. Jestli je rozblemcanej, vlastně nevím, bo to rovnou sypu do vařící vody nebo hážu na pánev na máslo, takže jsem ho v rozmrazeném syrovém stavu ještě neviděla ![]()
MaryClementine píše:
Taky mrazím kolečka, v pohodě. Jestli je rozblemcanej, vlastně nevím, bo to rovnou sypu do vařící vody nebo hážu na pánev na máslo, takže jsem ho v rozmrazeném syrovém stavu ještě neviděla
Taky tak ![]()
Děláme polévkovou směs s pórkem: kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel) se pomixuje, přidá se pórek na kolečka, může být libeček nebo petrželka zelená nakrájená a šup s tím do mrazáku. Hodí se při přípravě zeleninových polévek a některých dalších jídel ze zeleniny ![]()
Včera jsem do mrazáku nakrájela i jarní cibulku, dnes hodila pod maso a OK ![]()
Taky zmrazuji nakrájený na kolečka a je v pohodě. Když ho dávám do jídla, tak ještě zmrazený, takže rozblemtaný nevypadá
.
porek běžně mrazím,nakrájím na kolečka a šoupnu do mrazáku,pak se mi hodí do polévky,nebo ho dávám místo cibule pod guláš.nic tomu není.