Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Čauky,
nezkoušela jste některá zavařovat doma BANÁNOVOU PŘESNÍDÁVKU?
Včera jsme nakoupili v Plusu asi 6 kg banánů - měli za 7,90 no nekup to. ![]()
Zkusila bych to nacpat do skleniček, ale s vařením banánu nemám vůbec zkušenost.
Je v tom nějaký háček?
Jo dá, já jsem dělala banánovo jahodovou. Normálně klasika s pudingem, znáš to? Nebo ti to mám vypsat? Pa Blanka ![]()
Tak to nemusíš. Recepty mám, jen na banánovou jsem nikde žádnej nenašla. Něvěděla jsem, co vaření s banány provede. Nerada bych to pak vyhazovala. Díky
MÁM TAKOVÉ MALÉ PŘÁNÍ ![]()
MOHLA BYCH JÁ POŽÁDAT A RECEPT NA DOMÁCÍ PŘESNÍDÁVKU ??
MOC A MOC DĚKUJU ![]()
Ja jsem delala banovou s merunkama. Skladuju to v mrazaku, tak jsem banan nevarila, ale pouze pridala namixovany jiz do uvarenych merunek.
Jinak jenom bananova bude takova mdla, bez chuti.
Tak Januliko: 5kg jablek (může být cokoliv, dělala jsem broskve, meruňky, banán s jahodou a ty jabka), 2,5l vody, 1/2 kg cukru, 3 pudingy (vanilkový) Ovoce rozvaříme, rozmixujeme, přidáme puding necháme přejít varem. Dáme do sklenic a zavaříme. Ke konci varu sem do některých dávek přidávala 2 kostrky tvarohu.
Jo a já nedávám pudink, ale po rozvaření a rozmixování ovoce dohustím kaší - kupuju ve zdravé výživě kukuřičnou, rýžovou atd. 200g/20,– Kč.
Jo Leni, jen samotnej banán by byl mdlej? Já právě myslela, že to bude hodně sladký. Tak k tomu taky něco ještě přidám. ![]()
A JAK DLOUHO SE ZAVÁŘÍ ??? A TO SE ZAVÁŘÍ NORMÁLNĚ VE VODĚ JAKO OVOCE ???
No já nacpu do skleniček a protože nemám zavařovací hrnec, tak dám na dno normál. hrnce utěrku, na to naskládám víčky dolů sklenice, zaliju tak do 1/2 vodou a malým varem vařím asi 20 min.