Dala jsem dceři facku

Anonymní
20.12.24 07:36

Dala jsem dceři facku

Dcera (7) poslední dobou strašně zlobí, odmlouvá, neposlechne, všude pořád chodíme pozdě. Jsem na ní sama a dnes ráno už jsme pospíchali do práce a do družiny, byly jsme už na odchodu a ona si usmyslela, že jí tlačí oblečení, co má na sobě. Prosila jsem jí, že už musíme opravdu jít, že přijdu pozdě do práce a ona nepřestala a mně ulítla ruka a dala jsem jí po papuli, ale tak blbě, že jsem jí švihla kloubem na ruce. V tuchvíli se mi udělalo úplně špatně, samozřejmě jsem se jí hned omlouvala, že se to nemělo stát atd.
Hrozně mě to mrzí, brečím tady v práci z toho :,( :,( :,( A strašně, strašně se bojím, aby tam neměla modřinu :,( :,(
Vím, že jsem to pokazila, jak nejvíc jsem mohla. Bojím se, že mě za to bude nenávidět a pamatovat si to.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
20.12.24 07:37
@Anonymní píše: Více

Tohle není tvoje první diskuze. Co sis vzala z té předchozí? Měla snad 20 stránek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17355

Už zase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35876

Už zase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35876
20.12.24 07:38
@azaleila píše: Více

Platíš pivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
20.12.24 07:41

Ty už jsi sem psala.
Tak počkej do odpoledne třeba to už konečně pochopila, že nemá překročovat meze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
20.12.24 07:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30967
20.12.24 07:43

No dobrý, nechavas si skákat dite po hlavě a zároveň ho pravidelne bijes. Chtělo by to něco mezi. Omezit ho hranicemi a fyzicky netrestat. Ono kdyby to bylo, ze po půl roce vysirani už jsi to fakt nevydržela, tak tě nikdo pranyrovat nebude, ale mlatici matka brecici v práci tu byla před 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30967
20.12.24 07:46

A jinak, pamatovat by si to měla. Měla by si zapamatovat a pochopit, že druhý nevydrží jakékoli chování, že nemůže vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.24 07:55

Facku komentovat nebudu, ale rada: vstávejte ráno tak, abyste nemusely ve stresu spěchat. Mám dvě děti školkové, obě mají po ránu rády pohodu, v klidu snídani atd. Zároveň rády spí. Budím je o 30 minut dřív, než bych je budila normálně. A máme pohodu. Na brzké vstávání si zvykly. Lepší než na ně každé ráno nervně štěkat.

• Citovat
  • Upravit
919
20.12.24 07:57

Asi sis z minulé diskuze nic nevzala, když se situace opakuje tak brzy znovu. Nebo čekáš na to, až si toho vážně někdo ve škole všimne, že ji bijes a začne to řešit?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
20.12.24 07:58

Je to marný, takových rad už maminka minule dostala spoooousty a co z toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15265
20.12.24 08:02

Tak to není poprvé ne? Mlátíš dceru často.. Zajdi si k psychologovi, jsi nevyrovnaná a nedivím se, že tě holka nechce poslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
20.12.24 08:05

Já doufám, že holčina mít modřinu bude. Bude vidět, někdo si ve škole všimne a začne to řešit. Ty evidentně neřešíš nic, jen si brečíš sama nad sebou a zodpovědnost rodiče nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
20.12.24 08:10

Sedmiletá holka ani nemusí mít modřinu, stačí, když přijde opakovaně uřvaná a družinářka se jí zeptá, co se stalo, co ji tak rozhodilo. Ty děti zase tak protřele lhát neumí.
Chápu, že jsi na ni sama, máš dvě práce a všeho plný kecky, ale řešit to musíš, už kvůli vašemu vztahu a nakonec i přeneseně jejímu k ostatním. A když bude vychovatelka agilní, budeš mít na krku ještě sociálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí