Dálkové studium porodní asistentka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dálkové studium porodní asistentka
Zdravím.
Chtěla bych se Vás zeptat na jednu věc, nejsem si totiž v něčem jistá. V roce 2014 jsem dodělala střední zdravotnickou školu v oboru zdravotnický asistent (nyní jsem praktická sestra podle nových novel). Měla jsem tam od třetího ročníku 2 roky praxe (takže třetí a čtvrtý ročník), kdy jsme do nemocnice chodili 2-3× do týdne (a to každý týden) po dobu těch dvou let…
Chtěla bych teď dálkově studovat porodní asistentku. V Olomouci je povinnost dva roky praxe k přijetí ke studiu. Já teď nevím, zda se to myslí jako 2 roky praxe - zaměstnání ve zdravotnictví, nebo mohu použít mé dva roky školní praxe v nemocnici? Mezi rokem 2014-2017 jsem studovala VOŠ - farmaceutický asistent, kde jsem měla taktéž praxi v lékárně - ve zdravotnickém prostředí.
Děkuji moc za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dobrý den, určitě se tím myslí praxe v zaměstnání. Praxe při studiu se nepočítá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukni na Pardubice myslím, že tam praxe neni třeba
jen ji pak musis vic odchodit při studiu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucytas Ahoj, nehazela bych flintu do zita a za a) zavolala bych si na studijni oddělení a tam se informovala, zda by i tu skolni praxi nezohlednili b) přihlásila se a zkusila to
Maximalne prijdes o ten administrativni poplatek, ale nebudes si vycitat nečinnost. Drzim palce, at to dobře dopadne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Praxi v průběhu studia SZS určitě nezohlední, ma jí každý, kdo zdrávku studoval. U dálkového studia je požadavek splněné praxe ( v zaměstnání) adekvátní, vzhledem k tomu, že se ucíš za pochodu a samostudiem.
@Kotla píše:@Lucytas Ahoj, nehazela bych flintu do zita a za a) zavolala bych si na studijni oddělení a tam se informovala, zda by i tu skolni praxi nezohlednili b) přihlásila se a zkusila to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit