Dálkové studium střední školy

213
3.12.15 17:06

Dálkové studium střední školy

Ahoj, holky, od pondělka mám nastoupit na střední školu s dálkovým studiem. Někde jsem slyšela že tím ztrácím status studenta, jak to v tomto případě je, musím se nahlásit na pracak nebo jsem vedená jako klasický student? Děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8389
3.12.15 17:19

@NatyKli to je pravda, status studenta nebudeš mít, musíš na pracák, nebo do práce :mrgreen: předpokládám že jsi plnoletá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
3.12.15 18:21

Tak to na tý škole fakt balíš? :?

• Citovat
  • Upravit
213
3.12.15 18:25
@Tunrida píše:
Tak to na tý škole fakt balíš? :?

Ano, bohužel nic jiného mi nezbylo, sice ztratím pár let, ale jsou lidé kteří studují ještě ve 30 letech z nějakých důvodů tak se svět nezhroutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
3.12.15 18:27

@NatyKli Je to strašná škoda, zbývá ti už málo :?

• Citovat
  • Upravit
213
3.12.15 18:29
@Tunrida píše:
@NatyKli Je to strašná škoda, zbývá ti už málo :?

Ano to sice jo, ale momentálně je pro mě důležitější to ať mám co jíst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
3.12.15 18:40

@NatyKli Jasný, to já chápu ;)

• Citovat
  • Upravit
3711
4.12.15 13:26

Já spíš nechápu, proč řešíš to, že půjdeš na pracák, snad jsi z té školy odešla z toho důvodu, že musíš makat, aby si měla jak ty píšeš co jíst. Nbeo budeš na pracáku a vydělávat si do 4600? To je pak hloupost zahodit to co jsi zahodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.12.15 13:27
@zvidavajanca píše:
Já spíš nechápu, proč řešíš to, že půjdeš na pracák, snad jsi z té školy odešla z toho důvodu, že musíš makat, aby si měla jak ty píšeš co jíst. Nbeo budeš na pracáku a vydělávat si do 4600? To je pak hloupost zahodit to co jsi zahodila. [/c
@zvidavajanca píše:
Já spíš nechápu, proč řešíš to, že půjdeš na pracák, snad jsi z té školy odešla z toho důvodu, že musíš makat, aby si měla jak ty píšeš co jíst. Nbeo budeš na pracáku a vydělávat si do 4600? To je pak hloupost zahodit to co jsi zahodila.

Pouze jsem se zeptala jak to je. Jestli musím na pracák nebo jestli můžu pracovat normálně jako student a neodvadet daně, to je celé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
4.12.15 13:50

@NatyKli
I jako student musíš odvávět daně. :roll: Akorát jako student máš slevu na dani na studenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.12.15 14:13
@zvidavajanca píše:
@NatyKli
I jako student musíš odvávět daně. :roll: Akorát jako student máš slevu na dani na studenta.

Ano, už jsem se o tom informovala i na úřadu práce, mám v tom zmatky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
4.12.15 18:14

Hlavně nechápu proč řešíš pracák, když vedle píšeš, že máš dávno domluvenou práci :think: A v pondělí údajně nastupuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.12.15 20:06
@zvidavajanca píše:
Hlavně nechápu proč řešíš pracák, když vedle píšeš, že máš dávno domluvenou práci :think: A v pondělí údajně nastupuješ.

Víš, já o takových věcech nic moc nevím, je mi 19 a v mém věku se o sebe dokáže postarat málo kdo a to že něco nevím není nic špatného, naopak, od toho tady ty diskuse jsou ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.12.15 20:06
@zvidavajanca píše:

Víš, já o takových věcech nic moc nevím, je mi 19 a v mém věku se o sebe dokáže postarat málo kdo a to že něco nevím není nic špatného, naopak, od toho tady ty diskuse jsou ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
15.12.15 10:16

Diskuse ano, ale kdyz se ze dvou protichudnych dotazu damam neco nezda, v jednom resis opusteni skoly abys mohla pracovat a ve druhem resis pracak, tak se nediv. By me zajimalo, kde chces pracovat, bez skoly a praxe, mozna nekde u tyce nebo u kostete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze