Dálkové studium střední školy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dálkové studium střední školy
Ahoj, holky, od pondělka mám nastoupit na střední školu s dálkovým studiem. Někde jsem slyšela že tím ztrácím status studenta, jak to v tomto případě je, musím se nahlásit na pracak nebo jsem vedená jako klasický student? Děkuji za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@NatyKli to je pravda, status studenta nebudeš mít, musíš na pracák, nebo do práce
předpokládám že jsi plnoletá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tunrida píše:
Tak to na tý škole fakt balíš?
Ano, bohužel nic jiného mi nezbylo, sice ztratím pár let, ale jsou lidé kteří studují ještě ve 30 letech z nějakých důvodů tak se svět nezhroutí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tunrida píše:
@NatyKli Je to strašná škoda, zbývá ti už málo
Ano to sice jo, ale momentálně je pro mě důležitější to ať mám co jíst ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já spíš nechápu, proč řešíš to, že půjdeš na pracák, snad jsi z té školy odešla z toho důvodu, že musíš makat, aby si měla jak ty píšeš co jíst. Nbeo budeš na pracáku a vydělávat si do 4600? To je pak hloupost zahodit to co jsi zahodila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
Já spíš nechápu, proč řešíš to, že půjdeš na pracák, snad jsi z té školy odešla z toho důvodu, že musíš makat, aby si měla jak ty píšeš co jíst. Nbeo budeš na pracáku a vydělávat si do 4600? To je pak hloupost zahodit to co jsi zahodila. [/c@zvidavajanca píše:
Já spíš nechápu, proč řešíš to, že půjdeš na pracák, snad jsi z té školy odešla z toho důvodu, že musíš makat, aby si měla jak ty píšeš co jíst. Nbeo budeš na pracáku a vydělávat si do 4600? To je pak hloupost zahodit to co jsi zahodila.Pouze jsem se zeptala jak to je. Jestli musím na pracák nebo jestli můžu pracovat normálně jako student a neodvadet daně, to je celé…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NatyKli
I jako student musíš odvávět daně.
Akorát jako student máš slevu na dani na studenta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
@NatyKli
I jako student musíš odvávět daně.Akorát jako student máš slevu na dani na studenta.
Ano, už jsem se o tom informovala i na úřadu práce, mám v tom zmatky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně nechápu proč řešíš pracák, když vedle píšeš, že máš dávno domluvenou práci
A v pondělí údajně nastupuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
Hlavně nechápu proč řešíš pracák, když vedle píšeš, že máš dávno domluvenou práciA v pondělí údajně nastupuješ.
Víš, já o takových věcech nic moc nevím, je mi 19 a v mém věku se o sebe dokáže postarat málo kdo a to že něco nevím není nic špatného, naopak, od toho tady ty diskuse jsou ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
Hlavně nechápu proč řešíš pracák, když vedle píšeš, že máš dávno domluvenou práciA v pondělí údajně nastupuješ.
Víš, já o takových věcech nic moc nevím, je mi 19 a v mém věku se o sebe dokáže postarat málo kdo a to že něco nevím není nic špatného, naopak, od toho tady ty diskuse jsou ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diskuse ano, ale kdyz se ze dvou protichudnych dotazu damam neco nezda, v jednom resis opusteni skoly abys mohla pracovat a ve druhem resis pracak, tak se nediv. By me zajimalo, kde chces pracovat, bez skoly a praxe, mozna nekde u tyce nebo u kostete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit