Dálkové studium VOŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ahojda, ještě jsem se chtěla zeptat, na přihlášce ke studiu je kolonka na potvrzení od lékaře o zdr. způsobilosti. Ale musí se dokládat ještě potvrzení od logopeda. Nevíš, na to je asi speciální doklad.. dostanu ho u logopeda, nebo se dá někde stáhnout?? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
te´d mě napadlo, že by se potvrzení logopeda asi vešlo také do té kolonky potvrzení lékaře o zd. způs.,,nepamatuješ se, jak jsi to měla??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme nemuseli mít od logopeda potvrzení, to je asi jen na předškolce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky uvažuju o dálkovém studiu na této škole, obor Předškolní pedagogika
Podala bych si přihlášku ještě letos, jenže na začátku srpna čekáme mimčo a obávám se, že takhle malinkého prcka nepůjde nechat celý den bez mamky (byť je to - jak jsem pochopila - 1× za 14 dní), takže to budu muset ještě o rok odložit ![]()
Docela by mě zajímalo, jaké předměty se v jednotlivých ročnících vyučují (aby člověk věděl, do čeho jde
), ale na stránkách školy jsem to nikde nenašla
A mám trochu obavy z té hudebky - umím tak maximálně něco jednoduchého zahrát na flétnu (náš profesor hudebky na gymplu s hraním na flétnu úspěšně terorizoval celou třídu
) a na klavír jedině Skákal pes jedním prstem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď koukám, že 15. dubna mají den otevřených dveří, tak se tam asi pojedu podívat a vyzjistit podrobnější informace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky. Chtěla bych obnovit toto téma. Ráda bych studovala tuhle školu (VOŠ v Litomyšli), ale mám doma tříletého syna a v červnu čekám druhé dítko. Bojím se, že nebudu zvládat dávat 3 měsíční miminko na celý den na hlídání. A taky nevím, jestli by šlo odjet na týden od dětí na lyžák. Nestudovala jste ji některá s takhle malým dítětem? Je třeba možnost nějakého individuálního studia?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem se tam dostala, jsem ve 2 ročníku na předškolní pedagogice. Ve třídě máme minimálně 10 - 15 holek, které mají individuání studijní plán, protože doma mají malé dětičky a miminka. Lyžák se bohužel absolvovat musí, ale je možnost si ho nechat odložit na později, třeba až do 4 ročníku, ale bez absolvování plavečáku, lyžáku a turisťáku tě nepustí k absolutoriu. D ![]()
- Citovat
- Upravit
Jee, děkuji za informace. To je super, když se to dá odložit. Když už by pak byly děti větší, tak by to snad tatínek týden zvládl. A co ten plavecký kurz, ten je taky na týden? Nebo to probíhá formou nějakých návštěv bazénu? Ještě bych se chtěla zeptat, jestli jsi dělala přijímačky a jestli opravdu musíte hrát na hudební nástroj?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plavečák byl jeden den v bazénu v Litomyšli. cca od 8-13 hod + pak cca 2 hodiny teorie ve škole. Hrát na nic nemusíš, ale během studia se naučit musíš:-) 1- flétna, 2- flétna, už jsme ale teď začali i klavír a snad ještě přibude kytara. je to docela masakr… když neznáš..vidím to sama, učím se učím se abych základní písničky zvládla, taky asi záleží na učitelky, který hudebku vyučuje… vím, že ve vedlejší třídě speciální ped. jen a jen hráli na flétnu a vůbec nedělali terorii jako jsou dějiny hudby, my děláme i ty dějiny… zkoušky se dělají z jazyka Nj, AJ, RJ, a psychologickcýh testů. Aspo%n před 2 lety to tak bylo. škola bude mít v dubnu myslím den otevřených dveří… a na www to taky najdeš, i ukázky těch testů k přijímačkám.
- Citovat
- Upravit
Ještě mě napadlo, že je to docela vtipné, když jsem se takhle tady před 2 lety na podobné věci ptala sama a te´d už tady odpovídám…
jo a ve třeťáku náš v záři ještě čeká turistický kruz na cca 4 dny v Peci pod Sněžkou…
- Citovat
- Upravit
A to se učíte hrát jen ve škole? Nebo máš ještě nějaké soukromé doučování? Já pořád nevím, jestli do toho mám jít. Na střední jsem studovala úplně jiný obor, ekonomicky zaměřený, tak mám strach, jestli bych to zvládla.
Každopádně díky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PB - VOŠ managementu ( Nad Rokoskou)
Nestudujete někdo dálkově tuto školu? Zajímalo by mě, jak to tam chodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodin hudebky jako ostatně u všdch předmětů moc není. učitelka vždy něco vysvětlí a zahrajeme si to třeba na flétnu nebo na piáno a pak už je to v podstatě na nás, jak budeme doma trénovat a cvičit. Zatím se učím jen doma, ale o hodinách u někoho už také uvažuji. V naší ZUŠ jsem se ptala, ale dospěláky neberou
, budu hledat soukromého učitele..jinak mám střední taky ekonomku - Obchodní akademii. ![]()
- Citovat
- Upravit
A nevíš prosím tě, jak to mají ti, co mají individuální studium? To jim posílají materiály a učí se doma, nebo jak to funguje? A co tělocvik? Z toho mám taky trochu obavy!
I když teda cvičit chodím, ale třeba takovej výmyk a podobný věci to si neumím představit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty, co mají individuály. Tak myslím do školy chodit nemusí, my jim poskytujeme materiály, ale musí splnit v termínech všechno, co ostatní a ještě dostávají práce navíc… z těláku jsem měla taky velký strach. ale to je v pohodě, žádný výmyky neděláme:-)do tělocvičny se dostaneme zřídka, protože tam chodí deňáci a ještě střední škola. většinou není volno. a když, tak hrajeme hry pro děti. Musíme splnit různé výstupy na daná témata…nejdřív napíšeme seminární práce a pak je prezentujeme před ostatníma. (takže vlasně cvičíme), ale záleží asi na tom, kdo je vyučující, třeba jsem slyšela, že vedlejší třída specky musí na tev mít převlíknutí a opravdu něco cvičí. My chodíme normálka, i když ze začátku, taky tepláky a kecky važadovala… teď už ani ne…a nikdo se s tím netaháme:_)
Fakt se tady nad tím usmívám, protože jsem se bála úplně stejných věcí jako
ty:-) ![]()
- Citovat
- Upravit