Dálkové studium VOŠ

5
4.2.11 22:04

Dálkové studium VOŠ

Ahoj holčiny, nestudujete tady některá dálkově VOš v Litomyšli - předškolní pedagogika? Nebo někde jinde. Mám chuť to zkusit. Napište mi, jak se vám studium líbí, jak to zvládáte s dětmi, a co přijímačky… Zatím moc děkuji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
veronikavi
4.2.11 22:21

to mě taky moc zajímá,chtěla bych se hlásit na tu samou školu :-)

• Citovat
  • Upravit
19886
5.2.11 08:49

Ahoj holky, já jsem na této škole, ale obor speciální pedagogika. Na škole se mi moc líbí, už jsem byla na dvou vysokých,ale i když je toto jen voš, tak je to milionkrát lepší. Jsem opravdu spokojená… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
5.2.11 08:51

Kdyžtak se ptejte. Já sice ještě děti nemám, ale půl roku se už snažíme. Teď jsem ve druhém ročníku a klidně bych si na to troufla s dítětem, počítám s tím, že v dohledné době bude :mrgreen: Jinak přijímačky se nedělali, protože jich bylo akorát 40. Já jsem se hlásila až na poslední chvíli, a tím, že někteří nenastoupili, tak mě vzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
5.2.11 13:14

super..a jak tam teda studium funguje,jako které dny atd…

• Citovat
  • Upravit
19886
5.2.11 15:23

No třeba my jezdíme ve čtvrtek, není to každý čtvrtek za pololetí je tak 11-12 konzultací. Výuka je od 8:00 do 16:00.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
5.2.11 15:24

Jo ten den může být kterýkoliv. Třeba to bude úterý nebo středa, pátek..fakt nevím, podle čeho to rozdělují, asi podle těch rozvrhů učitelů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.2.11 19:40

ahoj, a jak je to prosím tě s hudebkou, ale ty ji asni na spec.ped nemáš?? na nic nehraju, jsme samouk na flétnu… nevís…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
5.2.11 19:45
diances píše:
ahoj, a jak je to prosím tě s hudebkou, ale ty ji asni na spec.ped nemáš?? na nic nehraju, jsme samouk na flétnu… nevís…díky

taky na nic nehraju :-( kdysi jsem hrála na flétnu,ale to je fakt dávno

• Citovat
  • Upravit
19886
6.2.11 10:10

Na speciální je to samý jak na předškolce. Já taky na nic nehrajum ale to se časem naučíte ty základy. Musíme mít flétnu a klavír…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
6.2.11 10:23

Jako ne mít doma samozřejmě, jsem to špatně napsala… Jde i kytara, podle toho koho budete mít na hudebku. Musíte absolvovat v prváku plavecký kurz, ve druháku lyžák- na ten jedu za 14 dní :lol: a ve třetím turistický kurz.. Potom praxe v prváku na 14 dní, ve druháku a třeťáku na 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.2.11 10:33

S těmi hudebními nástroji jsem to pochopila :lol: , díky to je asi výstižné, jen mám strach z těch příjímaček, kdyby se musely dělat, fakt bych se tam chtěla dostat… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
6.2.11 11:37

Kdyby to náhodou nevyšlo, tak zkusit zažádat třeba za měsíc, většinou vždy někdo zdrhne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
6.2.11 13:40
veve.m píše:
Jako ne mít doma samozřejmě, jsem to špatně napsala… Jde i kytara, podle toho koho budete mít na hudebku. Musíte absolvovat v prváku plavecký kurz, ve druháku lyžák- na ten jedu za 14 dní :lol: a ve třetím turistický kurz.. Potom praxe v prváku na 14 dní, ve druháku a třeťáku na 3 týdny.

Ježiši já v životě nestála na lyžích :-) to teda nevím,nevím

• Citovat
  • Upravit
19886
6.2.11 21:28

Hele tam je jich víc, kdo na tom nestál to je v poho. Já sama ataky asi jen dvakrát, takže to bude nářez, ale prý naučili každého a je tam hrozná sranda, že se pak nikomu nechce domů :mrgreen: Toho se neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze