Dálkové studium VOŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak to jsem ráda, že nejsem jediná, kdo se toho takhle bojí. Já teda nevím, jestli se vůbec k přijímačkám dostanu, protože v termínu zkoušek bych měla rodit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, také už chvíli přemyšlím o této vošce - předškolní pedagogika (dálkově)..ale nevím, nevím..mám strach z těch příjmaček..konkrétně z tý angličtiny
už jsem to ze střední pozapoměla, i když to není tak dávno co jsem tam chodila
..a chtěla jsem se zeptat jak je to z výukou jazyka při dálkovém studiu..na netu jsem to nenašla, buďto jsem slepouš, nebo to tam nemají
..no a ještě jaké jsou tam další předměty?
vlastně by mě zájímalo jak ten den probíhá
..moc díky za opověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem se nakonec rozhodla, že do toho nepůjdu. Zkusím příští rok vysokou. Přeju vám holky, hodně štěstí! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hudebka na VOŠ
Ahoj holky, tak já jsem teď udělala příjímačky a ani se mi nezdály tak těžký. Spíš hodně i záleží na tom jak se zvládá stres zvlášť u těch psycho testů. Jazyk jsem měla AJ a bylo tam hodně podmínkových vět.
Mám dotaz. Jak je to s hudebkou? Četla jsem už příspěvky výše. Jsem téměř netknutá notama apod. Sama jsem se učila na zobcovou flétnu. Zvažuju nějakého učitele už teď přes prázdniny, abych to pak stíhala neb mám doma 15 měsíčního chlapečka. Tu flétnu si nosíte na hodiny s sebou a hrajete tam? Když je někdo začátečník, tak ho učí nebo je to „nauč se sám, kde chceš?“ Předem díky za odpověď. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj ![]()
Chápu to tedy správně, že dálkově je to jen jednou za 14 dní? A ti individuálové nejezdí vůbec nebo jak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky..no já jé bohužel neudělala..o chlup..:(..nevadí příští rok zkusím zas:D…hodně zdaru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z čeho kokrétně jste se připravovali na přijímačky na voš do Litomyšle, děkuji za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, chci se jen informovat, z čeho jsi se připravovala na přijímačky do Litomyšle? Děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak je to s tim plavanim? nejsem zrovna prebornik v bazenu. lyzovat umim, ale třeba u plavani rozhodne neskocim sipku, ani se nepotopim ![]()
- Citovat
- Upravit
No já se na ně nepřipravovala, protože jsem neměla z čeho
..ale tak stačí nějak ta angličtina si zopakovat..ukázky testů jsou na stránkách školy.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dalkove v Litom. se studuje 4 roky??? proc je to proboha tak dlouhy? vzdyt i vysoka dalkove je standardne 3 roky ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky je tu někdo, kdo studue dálkově speciální pedagogiku v Litomyšli..? Potřebuju kontakt na skupinu… třeba na fejsbuku nebo nemáte tam jako dálkáčí nějaký společný mail? Nutně sháním asistenta pro svého synka do školky. Pokud byste věděli o někom, kdo by mohl na 4 hod. denně dopoledne (60,–/hod.) z okresu ´´Ustí nad Orlicí, prosím konkaktujte mě.. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, zajímalo by mě, jak to chodí na VOŠ v Litomyšli ohledně tělocviku, když mě bez lyžáku, plavečáku a turisťáku nepřipustí k absolutoriu. Jak teda řeší případy, kdy člověk nemůže na podobné akce kvůli vrozeným onemocněním a má tedy určitá omezení?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímalo by mě, jak to chodí na VOŠ v Litomyšli ohledně tělocviku, když mě bez lyžáku, plavečáku a turisťáku nepřipustí k absolutoriu. Jak teda řeší případy, kdy člověk nemůže na podobné akce kvůli vrozeným onemocněním a má tedy určitá omezení?
Nevím, jak v Litomyšli - kontaktovala bych studijní oddělení či vedení - ale jinde je běžné zdravotní osvobození, kdy ti na základě potvrzení od lékaře předměty uznají.
Ovšem - nevím, co máš za problém, ale plavání se doporučuje skoro při každém zdravotním (pohybovém) omezení a turisťák by byl (třeba v omezené míře) taky zvládnutelný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit