Dálkové studium VOŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
14.8.14 17:53

Když se hlásíš na pedak, musíš mít potvrzení od lékaře, že jsi zdravotně způsobila ke studiu - tzn. že se můžeš účastnit tělocviku bez omezení.
Studovala jsem střední pedak, kde osvobození z tělocviku nebylo možné, stejně tak jako teď na VŠ. Pro studium tohoto oboru je podle meho tělocvik povinný na všech školách, alespoň co vim, vždy jsem k přihlášce musela dodávat i právě to potvrzení od lékaře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.4.15 13:27

Ahoj, ráda bych studovala 2 voš (1. denní formou a 2. dálkově), jak by to bylo s praxí? bylo by to časově náročné? a myslíte, že by bylo učení moc složité? je tady někdo s podobnou nebo stejnou zkušeností? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
6.4.15 22:19
@lucy95 píše:
Ahoj, ráda bych studovala 2 voš (1. denní formou a 2. dálkově), jak by to bylo s praxí? bylo by to časově náročné? a myslíte, že by bylo učení moc složité? je tady někdo s podobnou nebo stejnou zkušeností? :)

A proč to chceš studovat? Má to smysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.6.15 20:50

Voš zlin

Ahoj, studujete nekdo grafiku nebo jiny obor na Voš umeni ve Zline? Berou prihlasky az do zari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.7.15 10:24

litomyšl

Ahoj, od září nastupuji do Litomyšle na předškolní pedagogiku na dálkové studium, nevíte jak to je se statusem studenta při dálkovým? :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.7.15 11:53

Nemáš statut studenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
6.8.15 20:03
@provsa
@provsa píše:
Ahoj, od září nastupuji do Litomyšle na předškolní pedagogiku na dálkové studium, nevíte jak to je se statusem studenta při dálkovým? :) děkuji

Ahoj tady se dozvíš více jak je to se statusem studenta.
 http://www.kampomaturite.cz/…tudenta-2015

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.3.16 18:48

VoŠ zdravotická

Ahoj,
chtěla bych studovat VOŠ zdravotní v Českých budějovicích na Husovce všeobecnou zdravotní sestru dálkově. Tak bych se ráda zeptala, jaké jsou tam šance se tam dostat jestli je tam velký nával, protože se nedělají přijímací zkoušky, ale berou to jen podle průměru z maturitního vysvědčení.
Předem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
22.3.16 08:15

@Ivanka69
A podívat se na web školy do výroční zprávy tě nenapadlo? http://www.szscb.wz.cz/…os-14-15.pdf, str. 24 informace o přijetí za rok 2014/2015, novější není, starší najde na webu školy taktéž.

Nevím, jestli se vůbec na školu hlásit, když si neumíš najít základní informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.1.18 22:35

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda náhodou nevíte, když vystuduji VOŠ v Litomyšli, tak zda je možné pokračovat v nástavbě na Bc. a popřípadě na jaké škole a v jakém městě. Děkji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
13.1.18 23:06
@kolacek98 píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda náhodou nevíte, když vystuduji VOŠ v Litomyšli, tak zda je možné pokračovat v nástavbě na Bc. a popřípadě na jaké škole a v jakém městě. Děkji za odpověď :)

Na bc. musíš dělat přijímacky a nebo tě
můžou na určité obory vzít na základě prospěchu na sš nebo vos. U nás dělali 2 roky pokus, kdy z určite vos brali rovnou do druhaku na bc. po dvou letech to zrušili, ale možná to ještě někde funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.3.19 00:31

Zvládnu dálkác?

Ahoj, chtěla bych zkusit dálkáč na VOŠ předškolní pedagogika. Na klavír uz začínám lehce hrát, flétnu jsem mela na základce, takze drobné základy mam. Jdu z gymplu, ted jsem se rok zasekla na špatném oboru na VŠ, mateřinky jsou ale můj sen :srdce: myslite, ze to zvladnu? Jak je to s jazyky atd? Prosim o info nějakého dálkaře, který ted studuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze