Dálkové vs prezenční studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dálkové vs prezenční studium
Zajímalo by mě jaký je rozdíl mezi dálkovým studiem a prezenčním. Je dálkové studium opravdu náročnější? Dávají učitelé nějaké skripta, co se učit doma? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dálkové je podle mojí zkušenosti jen náročnější na zorganizování si času, musíš mít vůli se k tomu dokopat a ne odkládat a všechno nechávat na poslední chvíli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží jaký obor a na jaké škole. Ale na dálkovém ti rozhodně nic neprominou oproti deňákům.
Já mám chemii v Pardubicích a příklady jsme dělali na přednáškách, ale teorii jsme se téměř veškerou učili sami doma. Skripta jsme měli buď koupené nebo z netu a přednášky povinné nebyly, takže když nemůžeš dojet, tak se nic neděje. Ale doma jsem tomu musela věnovat moře času.
Co třeba vím, tak na Ostravské jsou přednášky na dálkovém povinné a když nechodíš, tak čau ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Studuju v HK dálkové - a je to jak píše sarink, přednášky povinné nejsou, ale musíš tomu věnovat mrak času doma. Protože celý semestr se ti vcucne třeba do tří šestihodinových přednášek (já teda už po 4 hodinách neudržím pozornost) a pak se toho obvykle hodně nakupí. Není to žádná sranda. Jsou předměty, kde jsou učitelé na dálkaře hodnější, ale současný trend (alespoň u nás) je spíš takový, že požadované znalosti musí být stejné jak u dálkařů, tak u deňáků. Kdybych nechodila do práce, určitě bych raději na denní studium, to se dost podobá tomu, co jsme měli na střední.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit