Dálnice s autem 1.2 obsahem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6611
5.2.16 21:37
@Anonymní píše:
Asi jo, asi pojedeme naším. Manžela přemluvím. :)

než spotřebu řešte spíš technický stav konkrétního auta. Já jezdil 2 roky jednou týdně 800km s vozíkem starou feldou 1,6l (16 let stará, najeto 280 000km) a nikdy mě nenechala stát u silnice:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.2.16 21:43
@Anonymní píše:
Noooo, přemýšlíme spíš o půjčení auta, ale půjčovny co jsem koukala, pálky jako blázen. :(
Nemáte s nějakou zkušenost, JH kraj či Praha?

Jéé 8o Na dovolenou bych si auto v půjčovně teda asi nepůjčila, ani kdybych tam měla jet traktorem :lol:

Příspěvek upraven 05.02.16 v 21:44

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
5.2.16 21:43

.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.16 21:44

Opravdu můžu říct, že autu stoprocentně věřím. Skoro každý rok dělám opravy téměř za osm tisíc, je jako z prodejny :-P
Chceme objet Slovince, jelikož mají drahé poplatky, na ten kousek, ale zase nechceme jet 11h někam. Přeci jen čtyřletou dcerku vzadu v autě.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
5.2.16 21:46
@jakanas píše:
než spotřebu řešte spíš technický stav konkrétního auta. Já jezdil 2 roky jednou týdně 800km s vozíkem starou feldou 1,6l (16 let stará, najeto 280 000km) a nikdy mě nenechala stát u silnice:-)

No :lol: To takhle jednou jela sestřenka do Itálie a se svým jet nechtěli, protože nevěděli, jestli by to to auto zvládlo (mělo nějaký problém v elektronice), tak si půjčila našeho spolehlivýho mazla a my to její. My jsme to zvládli v klidu, ale jim nakonec cestou zpátky u Vídně prdnul klíňák :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11559
5.2.16 21:49

Jestli jedete na sever- oblast Istrie, nebo Krk a pod., tak si naopak kupte SLO známku a jeďte co nejdál po Slovinsku. Ušetříte za HR mýto a hlavně ČAS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.2.16 22:02
@Ivan PPZ píše:
To by tam byl i Ford a pak to ne úplně souhlasí… :roll:

Jezisi, to byl Ftip, nekde jsem to slysela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.2.16 06:59

My jezdíme s 1.1 Chevroletem běžně po celé Evropě. Je pravda, že je to slabé auto, takže na velké a dlouhodobě rychlé ježdění to moc není, ale nikdy nebyl sebemenší problém. 120 - 130 na dálnici v pohodě, spotřeba se mírně zvedla, ale nic dramatického.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
6.2.16 08:31
@KPKristy píše:
Myslis fiat, fabie a fsichni francouzi? :mrgreen:

přesně tak :mrgreen:

@Ivan PPZ píše:
To by tam byl i Ford a pak to ne úplně souhlasí… :roll:

ftíííp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.2.16 09:00
@JLP píše:
ftíííp ;)

Necekala jsem, ze tohle nekdo nepochopi, ale tady uz je mozne vsechno..
Mame francouzske auto a fakt se z toho vtipku nehtoutim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
6.2.16 09:34

@KPKristy u nás je ještě oblíbený tento: Audi přislo s pohonem na všechny 4 kola, tak si to dali do znaku. Renault nevymyslel nic a taky si to dal do znaku ;) Tak snad nemáte Renaulta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.2.16 09:41
@JLP píše:
@KPKristy u nás je ještě oblíbený tento: Audi přislo s pohonem na všechny 4 kola, tak si to dali do znaku. Renault nevymyslel nic a taky si to dal do znaku ;) Tak snad nemáte Renaulta :D

Renaulta nemame, a i kdyby, tak je mi to jedno. Tento vtip znam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
6.2.16 09:49

@KPKristy my měli kdysi citroen saxo - 3-dvéřáka… a snad ještě menší než 1.2 - a s tím jsme jeli až na Korčulu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
6.2.16 10:13
@JLP píše:
@KPKristy u nás je ještě oblíbený tento: Audi přislo s pohonem na všechny 4 kola, tak si to dali do znaku. Renault nevymyslel nic a taky si to dal do znaku ;) Tak snad nemáte Renaulta :D

Já Renaulta měla, manžel taky, oba Renaulty jsme měla radši než Fabii, co mám teď. :P Manžel tomu svému autu říkal pičulka. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
6.2.16 10:29

Jinak já byla s kamarádkou v Italii chevroletem sparksem s objemem 0,9 l a bez problémů jsme dojely až do Pompeji. A spotřeba v pohodě, jeli jsme celou Itálii po dálnici ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí