Dovolená pro 4 k moři do 100 000kč?

6611
3.2.16 19:23

Dovolená pro 4 k moři do 100 000kč?

Už z toho začínám být zoufalý. Letos chceme letět na dovolenou k moři a nejsem schopný se dostat pod 100 000kč.
Hledám hotel (nejlépe bungalovy) s AI.
písečnou pláž (hned u hotelu), podmínkou je aby to byly dvě místnosti. Ideálně s vlastním bazénem a nějakýma těma skluzavkama, aby se tam kluci sami trochu vyblbli a já měl trochu klid. Stejně tak jedině s českým animačním programem, kde nám na pár hodin pohlídají a zabaví děti. Taková akce „snídaně bez rodičů“ - to je jak pohlazení.

No v cestovkách nám nenabídli nic. Vše na 100 000kč a dost a jediný která je za 99 000 na 14 nocí je nějaký problém s letenkama, které nejsou schopni v tom termínu zajistit.

Jak čtu ty recenze hotelů (trávím tím už 4 dny) přestává se mi vůbec někam chtít jet.
Nejradši bych stejně jako loni a předloni až budu chtít naložil rodinu, vzal auto a za 9h jsem v Chorvatsku, člověk si najde ubytování a pláž jaká se mu v reálu líbí, zůstane jak dlouho chce a když se naskytne jakýkoliv problém může být za 9h doma.

Já už opravdu nevím, nechce se mi utratit balík za ubytování v nějakém zatuchlém plesnivém domku (jak píšou lidi v recenzích) :zed:
Už se mi začíná dělat zle jen na dovolenou pomyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15425
3.2.16 19:31

My za podobných 14 dnů na Krétě platíme 250 tisíc. A trochu lepší hotely začínají tak na 150 tisících. Jezdíme už 6 let do toho samého hotelu, právě proto, že se bojím, že vyhodíme nehorázný prachy za něco, z čeho budeme zklamaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
3.2.16 19:33

Za 100 000 ti nabídnu vlastní zahradu s bazénem, AI a zabavení dětí na celý den. Ale to jsi asi slyšet nechtěl. Tak hodně štěstí s hledáním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
3.2.16 19:39

Jedna z variantbyla, že poletíme sami na 8 dnů a potom druhých 10 dnů pojedeme s dětma do toho Chorvatska. Jenže nám vypadlo hlídání (a už se asi nikdy neuzdraví) a tak podobná varianta padla.
Takže musíme volit něco co mi nevyhovuje jen proto abych se furt nemusel starat o děti.
Nejradši bych něco malého, klidného, klidně bez AI a jídlo každý den v jiné restauraci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
3.2.16 19:42

Třeba Bulharsko? Ale teď už je asi pozdě, first minuty už jsou pryč, děti zdarma taky, ale určitě se dá
 https://www.itsbilla.cz/…-08-2016-prg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
3.2.16 19:43

No jinak momentálně jako favorit je http://hotel.invia.cz/…-bay-resort/
jenže tam prý jsou ty dvoupokojáky pouze v bungalovech a o těch se lidi moc dobře nevyjadřovali( rozhodně ne na ****). A kupodivu nikde není fotka ani půdoris jak ty bungalovy vlastně vevnitř vypadají. jen spousta fotek bez popisků:-(
Když jsem napsal do cestovky tak mi řekli že mi to prostě nezjistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
3.2.16 19:48

@jakanas napiš si do hotelu. Určitě má vlastní stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
3.2.16 19:48

@ivašot. tak to už je mega balík, ale jen pro zajímavost se zeptám kam jezdíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
3.2.16 19:49
@jakanas píše:
No jinak momentálně jako favorit je http://hotel.invia.cz/…-bay-resort/
jenže tam prý jsou ty dvoupokojáky pouze v bungalovech a o těch se lidi moc dobře nevyjadřovali( rozhodně ne na ****). A kupodivu nikde není fotka ani půdoris jak ty bungalovy vlastně vevnitř vypadají. jen spousta fotek bez popisků:-(
Když jsem napsal do cestovky tak mi řekli že mi to prostě nezjistí.

No zrovna s Inviou bych si na toto dala pozor. Máma takhle byla ve Francii a byli ubytovaní v neskutečným kamrlíku. Fotky nádherný, ale realita děs. Balkón jim někdo mezitím asi odsekal, než se tam dopravili.

• Citovat
  • Upravit
1675
@hanka.br. píše:
Za 100 000 ti nabídnu vlastní zahradu s bazénem, AI a zabavení dětí na celý den. Ale to jsi asi slyšet nechtěl. Tak hodně štěstí s hledáním :-)
:mrgreen: :potlesk: taky se hlásím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611

@RoseK psali jsme včera, zatím nikdo neodpověděl. Jako jsem čekal že od komunikace s hotelem je tu právě ta cestovka, na co jinýho bych si ji platil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
3.2.16 19:51
@Tunrida píše:
No zrovna s Inviou bych si na toto dala pozor. Máma takhle byla ve Francii a byli ubytovaní v neskutečným kamrlíku. Fotky nádherný, ale realita děs. Balkón jim někdo mezitím asi odsekal, než se tam dopravili.

ten hotel nabízí skoro všechny cestovky, invii jsem hodil jen protože ji mám zrovna otevřenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
3.2.16 19:57

To jsou šílený pálky :( já bych hledala nějaký First minut a děti zdarma… No ale těžko poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
3.2.16 20:00

Já bych jela někam sama, na tři týdny a ještě bych nejméně polovinu ušetřila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
3.2.16 20:01

No zdarma… ono je jedno dítě za 8 000 a druhý za 15000. Tomu oni říkají zdarma.+ když nechceš být celou dovolenou v jednom pokoji s děckama který budou spát na rozkládacím gauči tak příplatek za rodinný pokoj… a to už tisíce lítají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí