Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré odpoledne všem,
chci se zeptat - co ještě na eMiminu využíváte nebo byste využily mimo diskusních témat, deníčků, bazárku…? Nedávno jsem si projížděl ostatní možnosti/ostatní funkce a byl jsem překvapený, co všechno se tu nevyužívá.
A pro úplnost - náplň do diskusního tématu „Hádanky“ už je v přípravě…
Tak na hádanky se těším, sice bývám tupá jak tágo na šťouchání opic, ale i tak mě to ba ![]()
Já bych třeba náááramně využila, kdyby na Bazárku fungovalo vyhledávání ![]()
A kde najdu ty ostatní možnosti/ostatní funkce? Buď to pořád přehlížím nebo jsem tupá ![]()
Tak pěkně popořádku:
Pudli - ty mně teda dáváš zabrat… ![]()
Já přijdu z noční šichty, prohlížím, co je tady nového - a ty na mě vybalíš takový složitý dotaz… ![]()
No hlava mně to nebrala dobře deset minut..... Ale abych odpověděl poctivě a popravdě: na to, abych vystřídal Lesinu, Radka a další, na to prostě nemám. To bych musel ještě hodně chlebíčka spapat, hodně mlíčka vypít..... No prostě nejde to. Sorry… ![]()
bayuska: Něco se zobrazuje už na úvodní stránce eMimina (www.emimino.cz), jako třeba kategorie odkazů… Třeba odkazy pro tatínky vyloženě zívají prázdnotou. No a pak jsou třeba stálé skupiny, které mají řekněme význam pro jejich stálé návštěvníky. Ale „průletoví“ uživatelé diskuse (jako jsem já) se stejně spíš dívají, o čem se aktuálně kecá. Takže tím pádem některé funkce zůstávají ležet ladem. Tohle se mně honilo hlavou, když jsem formuloval ten úvodní příspěvek.
A teď k tvému přímému dotazu: přímá odpověď
zní - proklikej si nápisy v bleděmodré liště pod logem eMimina (přes celou šířku obrazovky). Možná objevíš i něco netušeného…
Jodi píše:
Já bych třeba náááramně využila, kdyby na Bazárku fungovalo vyhledávání
Vyhledávání funguje (nebo by alespoň mělo), co přesně vám nefunguje prosím?
Admin