Další inteligentní e-mail - PIN v bankomatu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12982
1.4.10 12:15

Další "inteligentní" email?

Zdravím :mrgreen: , přišel mi zase jeden z těch emailů přepošli to dál … vzhledem k tomu, jak se tady objevuje hoax mě napadlo, zda to nebude něco podobné, či to opravdu takto funguje. Jaký je váš názor :?: :think: :mrgreen:

Takže email:
Jakmile se ocitnete v situaci,kdy jste přinuceni násilníkem a musíte pod nátlakem vybrat peníze z Bankovního automatu, zadejte svůj PIN opačně:tzn. od konce - např.máte-li 1234 , tak zadáte 4321 a automat vám peníze přesto vydá,ale též současně přivolá policii, která vám přijede na pomoc.Tato zpráva byla před nedávnem vysílána v TV, přesto ji využili doposud jen 3 lidé, protože se o této skutečnosti mezi lidmi neví.

Příspěvek upraven 01.04.10 v 12:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14094
1.4.10 12:17

http://hoax.cz/…-pin-opacne/ :-)
Prostě další kravina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
1.4.10 12:17

Fly hmm, že mě nenapadlo se tam kouknout :mrgreen: :roll: Tak jsem teď za vola, no :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
1.4.10 12:22

No to by se bance ten generátor pinů pěkně zavařil :lol:

Upřímně, v takové situaci bych vydala peníze a byla šťastná, že se s nima násilník spokojí a nechá mě být.

Ono totiž představte si, že se zdrží kvůli něčemu, přijede policie s houkačkama a co? Popadne vás, je z vás rukojmí a když budete mít štěstí, tak to přežijete.

Toto nám říkali v bance, tlačítko pod stolem na přivolání pomoci se mačká až po tom, co lupiči odpochodují s obsahem pokladny. Protože z lupiče překvapeného policií se stává časovaná bomba, uzlíček nervů, který drží v ruce zbraň :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
1.4.10 12:27

Nejsi za vola..kdysi jsem nad tím taky dumala. :wink:

Teď už přeposílané maily vůbec neotvírám, rovnou mažu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.4.10 12:35

Tyy jo, tak to je fakt dobry :palec: Za normalnich podminek jsem celkem rada, kdyz si vzpomenu a spravne zadam PIN. A ted si to zkuste ve stresu a obracene :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
1.4.10 12:44
Weruska píše:
Fly hmm, že mě nenapadlo se tam kouknout :mrgreen: :roll: Tak jsem teď za vola, no :oops: :lol:
:lol: :lol: :lol: Tak si to tak neber :lol: :lol:  :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
1.4.10 12:48

Čiči to s tím rukojmím máš docela pravdu, v té situaci bych se určitě ocitnout nechtěla.

Judy já si je přečtu a pak smažu, ale u toho jsem si říkala, že by to bylo supr, kdyby to fungovalo. Na druhou stranu ale když nad tím tak člověk přemýšlí, dojde mu, že je to blbost :roll:

Lulje já si to neberu, já jsem na ty svoje „inteligentní“ dotazy už zvyklá :lol: Ale tak co už :mrgreen: Aspoň mě to poučí - jednou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
1.4.10 12:51

Já jsem prohlížela ty stránky z odkazu na hoax a taky jsem to tam našla.
V diskuzi jsem se zastala zakladatelky,myslela to dobře,přesto za ty stránky děkuji.

Werusko,nejsi za vola.Ono,když člověk neví,o co jde,zní to docela přesvědčivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
1.4.10 13:07

Je to blbost, ale taky jsem o tom dost přemýšlela a říkala jsem si, že by to nebylo špatný.
Jenže, cokdyž má někdo PIN např. 1881 nebo dokonce 7777 :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
1.4.10 13:24

leňula - hehe, jestli má nekdo pin 7777 nebo 1234, tak je to mentáně retardovaná osoba, které nepatří platební karta do ruky ;-)

ale jinak dobré, o tomhle hoax jsme neslyšela - za ty roky už se mi podařilo většině kamarádů vysvětlit, že hoax fakt nemiluji a není třeba mi je posílat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
1.4.10 13:26

Přepadne-li mne násilník, budu volat „Hořííííí“ (na to lidi reagují) a neosobní maily (a priori předpokládám, že zároveň i blbé) hned mažu 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
1.4.10 13:26

harpyje: Mnooo, já ti nevím, ale mně PIN generuje banka a nemyslím si o bance, že je retardovaná. Samozřejmě je možné, že mají program na to, aby jisté kobinace negenerovali, ale nikdy nevíš:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
1.4.10 13:29

harpyje :lol: To máš pravdu. Ale PIN přece přidělí banka, té asi ten PIN vyhodí náhodně počítač (?), tak proč by nemohl vyhodit 7777 :nevim: . Samozřejmě kdyby mi od banky přišel takový PIN, hned si ho změním :wink: . Já jsem jen chtěla poukázat na to, že v případě PIN, které jsem uvedla, je to pozpátku úplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
1.4.10 13:31
Weruska píše:

Judy já si je přečtu a pak smažu, ale u toho jsem si říkala, že by to bylo supr, kdyby to fungovalo. Na druhou stranu ale když nad tím tak člověk přemýšlí, dojde mu, že je to blbost :roll:

Já to zdokonalila, já je už vůbec nečtu a rovnou mažu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová