Přeliv na vlasy

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
31.3.10 18:01

Přeliv na vlasy

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás nemáte zkušenosti s přelivem na vlasy od Subríny. Já si ho totiž objednala přes net, kde psali, že je bez oxidantů… Když mi přišel, tak jsem se v návodu dočetla, že se míchá s peroxidem.. :nevim: Tak jsem z toho blázen :think: Mám dost promelírované vlasy a chtěla jsem jim dát oraz. Proto jsem zvolila jen přeliv… Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.7.19 18:58

Vymyká se tenhle přeliv z nebarvených vlasů? Máte s ním zkušenosti? Prosím A nechci, aby doma věděli, že se chci obarvit.

• Citovat
  • Upravit
37125
25.7.19 19:02

Jojo tohle by se mělo vymyt do měsíce (ze zdravých přírodních vlasů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.19 19:16
@Kriss Tina píše:
Jojo tohle by se mělo vymyt do měsíce (ze zdravých přírodních vlasů)

Právě mám nebarvené připrodní vlasy snad i zdravé… A máte s tipm nebo někdo blízký zkušenost, že se opravdu vymyje? O pallete se ví, že jsou trvalé tak se raději ptám i na tuto.

• Citovat
  • Upravit
Misicka224
25.7.19 20:02
@Anonymní píše:
Vymyká se tenhle přeliv z nebarvených vlasů? Máte s ním zkušenosti? Prosím A nechci, aby doma věděli, že se chci obarvit.

Tuto barvu sem měla a vydržela jen 10 umytí takže to nemá cenu

• Citovat
  • Upravit
37125
25.7.19 20:25

@Misicka224 dyt přímo na krabičce píšou že je na 8-10 umytí, tak nevím cos čekala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
25.7.19 23:03
@Anonymní píše:

Měla jsem tento Washout, ale jiný odstín a vymyl se celkem rychle ;) Do měsíce už nešel moc vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.19 23:16

@Misicka224 @Kriss Tina @Calendulka paráda takže se asi skutečně vymývá :P děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová