LG GD510 POP

3138
31.3.10 13:31

LG GD510 POP

holky mate nekdo zkusenosti s dotykovym telefonem LG GD510 POP,nebo s nejakym podobnym??? nemuzu se totiz rozhodnout zdad dotykovy ci normální???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21545
31.3.10 14:06

já mám normální telefon, manžel dotykový komunikátor HTC touch(spíš už tedy kapesní počítač). ten je tedy výborný, ale má tam nahrané speciální SW na ovládání a hodně si s tím pohrál. hodně záleží na značce a hlavně na kvalitě softwaru, kterým se to ovládá. dotykové mobily mají občas silné mouchy, že reagují s velkým zpožděním, musí se dotýkat přesně, některé displeje nereagují na studené prsty atd. ale je to hodně individuální. zkusila bych si najít na specializovaných stránkách pro mobily přímo recenze. tam se asi dočteš nejvíc. a taky zajít do obchodu a vyzkoušet si přímo ten mobil do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
31.3.10 16:26

Ahoj kkattty, já měla vždy normální telefon a teď jsme si pořídila to dotykové LG, o kterém píšeš. Je to něco úplně jiného, musíš si zvyknout, ale dá se v pohodě ovládat i jednou rukou. Ale asi bych ti doporučila si ho v prodejně vyzkoušet, jak se ti bude držet, abys pak nebyla zklamaná. Já to tak udělala a to mě přesvědčilo a šla jsem do něj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
31.3.10 17:03

diky diky byla jsem v obchode u vodafonu a jdu do neho chce to prece jen zmenu :-) mela jsem porad nokii a ty jsou super ,no zkousela jsem si IPHPONE panecku to je telefon ,ale na me moooc drahej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.4.10 11:37

Kkattty já tenhle telefon mám a jsem s ním jak spokojená, tak nadšená. Pokud nechceš telefon, který budeš používat míst foťáku (má jen 3mpx, takže žádné zázraky) nebo vyžadovat například wifinu apod., budeš určitě spokojená a neuděláš chybu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
5.4.10 11:46

diky za info jenze vodafone mel na neho akci jen do konce mesice brezna,coz mi pani operatorka jaksi zapomela rici :evil: tak mam tento Samsung S5230 Gold Design limited edition,je skoro stejny tak snad ho uziju .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.4.10 09:26

Tak to je škoda, u O2 na něj mají akci stále. Já mám taky operátora Vodafone, ale mobil jsem šla kupovat tam. Jsou neblokované, takže nebyl problém. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sprite
15.6.10 19:09

Ahojky,mohla bych se zeptat?Mě na mobili lg gd510 pop,ukazuje Dosaženo maximálního použití aplikací.A nejdou mi otevřít složky,mám gigovku a místa je tam habaděj,tak to nechápu… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Magel
4.7.10 07:21

re:Aplikace

Musíš zmačknout ten čudlik vpravo na fotak tam ti nabehne takova tabulka a nahore je trjuhelnicek vpravo tak tam klikni a ukonči aplikace. Pa to pujde

• Citovat
  • Upravit
1
3.8.10 12:50

Mohu se zeptat, jací jsou v LG pop smajlíci do sms??? jsou tam jako obrázky :-) (jako to má SE), a nebo tam sou normálně tímhle stylem : - ) ?? děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
3.8.10 14:46

jsou tam jen znaky, ne obrázky, ale nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jakub.sampon
7.10.10 11:29

Mám na tebe jeden dotaz stává se ti když vytočíš nějaké číslo že se ti zamkne sama od sebe klávesnice a musíš podržet prst na tom tlačítku než se odemkne? díkes moc za odpověd
jelikož mě se to stává a v nastvení jsem dal autoamtické zamknutí kláves vypnout! a když sem volal na LG tak mi řekni že je chyba v softwaru tak se ještě ptám uživatele tebe kterej má ten samej problém jelikož mám telefon 2 dny a po 2 dnech si zajít telefon reklamovat mi příjde absordní myslel jsem že ej to kvalita za ty prachy… ale třeba sem jen něco někde špatně zmáčkl i když pochybuji díkes za odpověd

• Citovat
  • Upravit
Lg miko..
13.1.11 18:39

2 jakub.sampon..
Tato vec, kterou popisujes neni zadny problem.. Kdyz vitocis cislo a zecne se volat tak se s tim nemusi nic delat.. kdyz chces polozit hovor jen zmacknes to jediny tlacitko pod displejem..))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová