Další porod o císaři

418
5.2.12 10:51

Další porod o císaři..

Ahojky, chtěla jsem se ještě zeptat, první porod jsem měla CŘ 12hodin bolesti otevřela jsem se jen na 3prsty a malej ani nesestoupil a pro spatne ozvy to dopadlo CŘ, chtěla sem se zeptat, kdyz jsem terĎ znovu těhotná, mám od začátku strašný problémy s bolesti břicha dole uprostřed, doktoři stále tvrdí, že bolí ta jizva ,ze me to takhle porad boli a uprimne bych rada sla po druhe radeji cisarem.. Ne z důvodu, že bych se bála normálního porodu, ale mam z ty jizvy spatnej pocit, nejraději bych rekla doktorovi aby to nak udelal abych mela cisare, ale dost o tom pochybuju, doktori jsou pro normalni porad nejcasteji. Jeste jsem ale slysela ze cisar se dela kdyz je miminko vetsi jak 3.5 kg aby se vyhli komplikacim ale nevim co je na tom pravdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4441
5.2.12 10:59

Ahoj, můj první porod taky skončil sekcí. Já mám teda opačný starosti než ty - strašně si přeju porodit „normálně“.
Mě doktoři řekli, že pokud bude jizva v pořádku (nebude tenká atd.), pokud mimi nebude větší než 4kg a pokud se na to budu cítit, můžu to zkusit normálně.
Ale myslím, že v tomhle případě se dá dohodnout na císaři. A mě teda ta jizva vůbec nebolela a nebolí ani teď ve 35tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
5.2.12 11:25

Myslím,že není problém rodit znovu sekcí,většinou to i porodníci doporučují,teda aspon u nás v nemocnici. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
5.2.12 11:26
dari74 píše:
Myslím,že není problém rodit znovu sekcí,většinou to i porodníci doporučují,teda aspon u nás v nemocnici. :nevim:

Jj, přesně. Záleží taky na přístupu doktorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
5.2.12 11:28

Jenže tady v PB si myslím, že radeji by normalni, chci zkusit se nak domluvit s doktorem ale pochybuju o tom, no … Jen zvlastni ze me porad boli ta jizva myslela jsme,že je to normalni ale jak ctu tak asi moc ne :-( Delaji po cisari u druheho porodu nake vysetreni pred jestlio to pujde cisarem nebo normalne nebo nedelaji? Proste pockaji az te chytne porod a pak se uvidi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
5.2.12 11:33

Jani, raději se na to vše zeptej svého doktora nebo rovnou v porodce. Mě si teda doktorka dost hlídá. Říkala, že ke konci těhu mi to jizvu zkontroluje UTZ, aby se vidělo jak na tom je. Kontrolovali mi to i ve 30.týdnu na velkým UTZ a vše se zdálo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
5.2.12 11:37

...

Aha, me prave vubec ani o zadnem vysetreni nemluvil nic :-( No uvidim byla jsem vuci ty bolesti na pohotovosti snad uz 3 krat a stejne to nak neresi, proste napisou na ultrazvuk ze je vse v poradku a ze neznama bolest v podbrisku.Tim to pro ne konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
5.2.12 11:40

Hm, to se pak nedivim, že se ti nechce rodit „normálně“. předpokládám, že tě to bolí kvůli tomu, jak se zase všechno napíná a roztahuje. Protože na UTZ by nějaký problém zjistili.
Tak snad je vše OK. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
5.2.12 11:42

...

jj, ale jizvu mi nikdy nekontolovali jen maly, ani ve 30tt se na to nekoukli nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
5.2.12 11:54

Já jsem před necelýmy 6 týdny porodila své druhé dítko po druhé císařem.Doktorka v porodnici se mě ptala, zda chci rodit znovu císařem nebo zkusit normální porod.Poprvé jsem měla akutn0í cs a teď jsem se přála normální porod, ale císařem jsem nakonec jít musela, ale z jiného důvodu, než je jizva.Jinak dodávám, že jsem v 18tt ležela v nemocnici pro bolest břicha právě pod jizvou a ta bolest se se mnou táhla až do 34tt, pak to tak nějak přestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
5.2.12 12:02

první jsem měla císařem, druhé jsem rodila normálně a mělo přes 4kg, o císaři nikdo neuvažoval, takže to automatické není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
5.2.12 12:17

no já jsem měla první porod SC a jizvu mi teď nekontrolovali :think: ale nebolí mně vubec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
5.2.12 12:28

...

jj, to prave vim, ze to automaticke neni ted prave, jen me prave zajima jestli je naka kontrola pred porodem trebas jizvy atd a nebo te normalne nechaji aZ zacnes rodit a pak se teprve uvidi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
5.2.12 12:30
Janicka159 píše:
jj, to prave vim, ze to automaticke neni ted prave, jen me prave zajima jestli je naka kontrola pred porodem trebas jizvy atd a nebo te normalne nechaji aZ zacnes rodit a pak se teprve uvidi..

no to by mně taky zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
5.2.12 12:42

neboj se pravděpodobně Ti dají na výběr. mě nic nikde nebolí jizva je v pořádku a mhla bych rodit normálně… ale rozhodla jsem se pro císaře. dali mi na výběr nic jsem nemusela odůvodňovat.
dnes nastupuji a zítra jdu na sekci.

Hodně štěstí a neboj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí