Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Co na to říct,akorát se tu strhne zase hádka
Podle mého názoru,je to hazard,rodit doma,příjde mi to,že rodičky upřednostňují svoje pohodlí před zdravím dítěte.Na druhou stranu je to každého věc a i v porodnici může rodička umřít.Takže neodsuzuju,nepodporuju,myslím si své.Berte to jako můj názor,nikoliv podmět k dohadům ![]()
Nikomu neurčuju, kde by měl rodit ale pokud je ženská rozumná a nevyžaduje epidurala.....atd. protože pak se to použití léků nabaluje a pokud je rozumný lékař, který porod nebere, jak na běžícím pásu. Já osobně jsem rodila třikrát v porodnici a vždycky to bylo „v pohodě“. Bez jakékoliv medikace, doma bych nerodila.
Šest hodin po porodu jsem už stála se synem v šátku na břiše u sporáku a pekla kuře, bylo mi nádherně.
Tak to je fakt rozumné
Myslím, že po porodu má rodička odpočívat (ať už rodila, kde chtěla) a ne péct kuře
![]()
co na to říct? Pokud to má být tedy opravdu téma k diskuzi a ne k hádce, jak to tu někdy bývá zvykem ![]()
To bude zase hádka ![]()
Na druhou stranu je to každýho věc - mě by taky vadilo kdybych musela rodit v porodnici v našem městě a nemohla si jet za kvalitnějším a daleko lepším přístupem do vedlejšího města …
Nedělám závěry z jedné tragedie. Takže za mě smutné, ale porody doma i přesto nehaním.
Angua píše: Šest hodin po porodu jsem už stála se synem v šátku na břiše u sporáku a pekla kuře, bylo mi nádherně.Tak to je fakt rozumnéMyslím, že po porodu má rodička odpočívat (ať už rodila, kde chtěla) a ne péct kuře
![]()
![]()
K tématu, nebudu se hádat. Můj názor je že je to hazard a paní zanechala dva sirotky možná úplně zbytečně ![]()
No to bych teda mela naladu po porudu pect kure
A mam pocit, ze silni vztah k prckum maji vsechny maminky a je jedno jestli rodi doma ci v porodnici, prirozene ci cisarem. Ja bych se strasne bala rodit doma - kvuli prckovi prece jenom clovek nikdy nevi jaka komplikace muze nastat.
Ale zazit orgasmus pri porodu? To zni zajmave
Mela ho nejaka z Vas? ![]()
alli_li píše:
No to bych teda mela naladu po porudu pect kureA mam pocit, ze silni vztah k prckum maji vsechny maminky a je jedno jestli rodi doma ci v porodnici, prirozene ci cisarem. Ja bych se strasne bala rodit doma - kvuli prckovi prece jenom clovek nikdy nevi jaka komplikace muze nastat.
Ale zazit orgasmus pri porodu? To zni zajmaveMela ho nejaka z Vas?
no to bych brala taky - orgáč jsem fakt u porodu neměla a příjde mi to divný
aby na mě při orgasmu koukala PA
tetma píše:alli_li píše:no to bych brala taky - orgáč jsem fakt u porodu neměla a příjde mi to divný
No to bych teda mela naladu po porudu pect kureA mam pocit, ze silni vztah k prckum maji vsechny maminky a je jedno jestli rodi doma ci v porodnici, prirozene ci cisarem. Ja bych se strasne bala rodit doma - kvuli prckovi prece jenom clovek nikdy nevi jaka komplikace muze nastat.
By nám to ještě záviděla.
![]()
Já jsem měla první porod hroznej a i cesta k synovi byla delší.
Druhej jsem si už vydupala podle svýho a dobrý. ![]()
Věřím, že když je kombinace nevrlej doktor - bázlivá rodička, je to na hlavu a porodila by líp i někde v džungli. ![]()
tetma píše:alli_li píše:no to bych brala taky - orgáč jsem fakt u porodu neměla a příjde mi to divný
To me taky - a jak znam myho muze tak by jeste zarlil, ze jsem orgasmus prozila s nekym jinym
. Ja jsem byla hrozna rodicka, nastesti jsem mela chapavy doktory, sestricky.
Ale pravda, ze pri druhym porodu me v klidu nechali na cekatelskym pokoji, vubec si me nevsimali, nevysetrovali a nechali porod prirozene plynout a az kdyz jsem mela „na krajicku“ tak me odvedli na sal, tam jsem vyskocila
na kreslo trikrat zatlacila a byl Kubik venku.
alli_li píše:
četla jsem to někde na diskuzi, že to nějaká paní zažila, ale doma na gauči. V tom porodnickým křesle pod reflektorama to snad ani nejde ![]()
Holky psala jsem na jine diskuzi ale nikdo mi neodpovedel…tak se zkusim zeptat tady…cekam druhe dite…jsem 25.tyden a u prvniho jsem dostala krizove bolesti a sla rodit.Dneska je mi cely den tsk divne a normalne jsem jednu chvili zaznamenala asi na pul hod pravidrlne docela teda nolezti.uplne stejne jako u prvniho porodu.zazivam docela nervy adi mesic tsk nejsem moc v klidu.je mozne aby to byly poslicci???25.tyden??
Mišanila píše:alli_li píše:četla jsem to někde na diskuzi, že to nějaká paní zažila, ale doma na gauči. V tom porodnickým křesle pod reflektorama to snad ani nejde
Ja si snad kvuli tomu poridim treti ditko ![]()