Rozumný lékař a rozumná rodička

540
2.2.12 20:30

Rozumný lékař a rozumná rodička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1325
2.2.12 20:36

Co na to říct,akorát se tu strhne zase hádka :nevim: Podle mého názoru,je to hazard,rodit doma,příjde mi to,že rodičky upřednostňují svoje pohodlí před zdravím dítěte.Na druhou stranu je to každého věc a i v porodnici může rodička umřít.Takže neodsuzuju,nepodporuju,myslím si své.Berte to jako můj názor,nikoliv podmět k dohadům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540

Nikomu neurčuju, kde by měl rodit ale pokud je ženská rozumná a nevyžaduje epidurala.....atd. protože pak se to použití léků nabaluje a pokud je rozumný lékař, který porod nebere, jak na běžícím pásu. Já osobně jsem rodila třikrát v porodnici a vždycky to bylo „v pohodě“. Bez jakékoliv medikace, doma bych nerodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725

Šest hodin po porodu jsem už stála se synem v šátku na břiše u sporáku a pekla kuře, bylo mi nádherně.

Tak to je fakt rozumné :mrgreen: Myslím, že po porodu má rodička odpočívat (ať už rodila, kde chtěla) a ne péct kuře :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
2.2.12 20:37

:think: :think: co na to říct? Pokud to má být tedy opravdu téma k diskuzi a ne k hádce, jak to tu někdy bývá zvykem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
2.2.12 20:40

To bude zase hádka :roll:
Na druhou stranu je to každýho věc - mě by taky vadilo kdybych musela rodit v porodnici v našem městě a nemohla si jet za kvalitnějším a daleko lepším přístupem do vedlejšího města …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
2.2.12 20:43

Nedělám závěry z jedné tragedie. Takže za mě smutné, ale porody doma i přesto nehaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
2.2.12 20:53
Angua píše: Šest hodin po porodu jsem už stála se synem v šátku na břiše u sporáku a pekla kuře, bylo mi nádherně.Tak to je fakt rozumné :mrgreen: Myslím, že po porodu má rodička odpočívat (ať už rodila, kde chtěla) a ne péct kuře :lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

K tématu, nebudu se hádat. Můj názor je že je to hazard a paní zanechala dva sirotky možná úplně zbytečně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
2.2.12 21:03

No to bych teda mela naladu po porudu pect kure :-D A mam pocit, ze silni vztah k prckum maji vsechny maminky a je jedno jestli rodi doma ci v porodnici, prirozene ci cisarem. Ja bych se strasne bala rodit doma - kvuli prckovi prece jenom clovek nikdy nevi jaka komplikace muze nastat.
Ale zazit orgasmus pri porodu? To zni zajmave :-) Mela ho nejaka z Vas? ;-)

• Citovat
  • Upravit
5173
2.2.12 21:13
alli_li píše:
No to bych teda mela naladu po porudu pect kure :-D A mam pocit, ze silni vztah k prckum maji vsechny maminky a je jedno jestli rodi doma ci v porodnici, prirozene ci cisarem. Ja bych se strasne bala rodit doma - kvuli prckovi prece jenom clovek nikdy nevi jaka komplikace muze nastat.
Ale zazit orgasmus pri porodu? To zni zajmave :-) Mela ho nejaka z Vas? ;-)

no to bych brala taky - orgáč jsem fakt u porodu neměla a příjde mi to divný :oops: aby na mě při orgasmu koukala PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
2.2.12 21:15
tetma píše:
alli_li píše:
no to bych brala taky - orgáč jsem fakt u porodu neměla a příjde mi to divný :oops: aby na mě při orgasmu koukala PA

By nám to ještě záviděla. :P :lol:

Já jsem měla první porod hroznej a i cesta k synovi byla delší.
Druhej jsem si už vydupala podle svýho a dobrý. :palec:

Věřím, že když je kombinace nevrlej doktor - bázlivá rodička, je to na hlavu a porodila by líp i někde v džungli. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
2.2.12 21:23
tetma píše:
alli_li píše:
no to bych brala taky - orgáč jsem fakt u porodu neměla a příjde mi to divný :oops: aby na mě při orgasmu koukala PA

To me taky - a jak znam myho muze tak by jeste zarlil, ze jsem orgasmus prozila s nekym jinym :-D. Ja jsem byla hrozna rodicka, nastesti jsem mela chapavy doktory, sestricky. :-) Ale pravda, ze pri druhym porodu me v klidu nechali na cekatelskym pokoji, vubec si me nevsimali, nevysetrovali a nechali porod prirozene plynout a az kdyz jsem mela „na krajicku“ tak me odvedli na sal, tam jsem vyskocila :-D na kreslo trikrat zatlacila a byl Kubik venku.

• Citovat
  • Upravit
Mišanila
2.2.12 21:24
alli_li píše:

četla jsem to někde na diskuzi, že to nějaká paní zažila, ale doma na gauči. V tom porodnickým křesle pod reflektorama to snad ani nejde :)

• Citovat
  • Upravit
67
2.2.12 21:31

Holky psala jsem na jine diskuzi ale nikdo mi neodpovedel…tak se zkusim zeptat tady…cekam druhe dite…jsem 25.tyden a u prvniho jsem dostala krizove bolesti a sla rodit.Dneska je mi cely den tsk divne a normalne jsem jednu chvili zaznamenala asi na pul hod pravidrlne docela teda nolezti.uplne stejne jako u prvniho porodu.zazivam docela nervy adi mesic tsk nejsem moc v klidu.je mozne aby to byly poslicci???25.tyden??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
2.2.12 21:32
Mišanila píše:
alli_li píše:
četla jsem to někde na diskuzi, že to nějaká paní zažila, ale doma na gauči. V tom porodnickým křesle pod reflektorama to snad ani nejde :)

Ja si snad kvuli tomu poridim treti ditko :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí