Kdy po prasknutí vody do porodnice?

4092
4.2.12 17:05

Kdy po prasknutí vody do porodnice?

Ahojky nevíte někdo kdy nejpozději po prasknutí plodovky by se mělo jet do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7932
4.2.12 17:06

nám říkali na kurzu, že po prasknutí plodovky se sbalit a rovnou jet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
4.2.12 17:07

Taky zalezi na tom kolik vody odtece a zda neni zakalena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
4.2.12 17:10

já jela do hodiny od prasknutí,voda praskla v 8 ráno,v 9 jsem byla v porodce,no a ve 14,25 malá vykoukla na svět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
4.2.12 17:10

Prý do hodiny by se mělo být v porodce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
4.2.12 17:11

hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
4.2.12 17:12
mikky píše:
Ahojky nevíte někdo kdy nejpozději po prasknutí plodovky by se mělo jet do porodnice?

Ale tobě ještě snad nepraskla doufám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
4.2.12 17:16
MarkyM píše:
mikky píše:
Ale tobě ještě snad nepraskla doufám :roll:

ne :lol: poprvé mi praskla jela jsem hned ale jestli se mi to stane teď tak jestli ještě vyčkat nebo taky hned vyrazit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.12 17:23

Nam zas v porodce rikali ze pokud je voda čistá a nezakalena tak maximalne do dvou hodiny v porodnici..me praskla v 7 ráno, osprchovala jsem se, nasnídala, vzbudila manžílka, vytřela po sobě tu potopu a před devátou jsem byla v porodnici.. vše v pohodě. Pokud se ti něco nezdá ject hned..jinak asi neni kam vyloženě spěchat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015

Záleží na vzdálenosti porodnice :-) Nám říkali, že po prasknutí vody (není-li zkalená či jiné komplikace) dojet nejpozději do dvou hodin, takže pokud je porodnice za rohem, není kam spěchat, pokud je vzdálená hodinu a půl jízdy, tak popadnout tašku a jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241

taky záleží na tom, jeslti ti našli v pochvě bacila , v tom případě se musí ihned, aby ti napíchli antibiotika a malý při cestě na svět toho bacila nechytnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
4.2.12 17:28

Jak píšou holky, do dvou hodin, pokud je to bez komplikací. Taky mi praskla voda, kontrakce jsem neměla, tak jsem nespěchala. Po dvanácti hodinách po prasknutí jsem v porodce dostala infuzi s antibiotiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
4.2.12 17:44

mě praskla voda v 20:45 a začala jsem se pak oblíkat a balit okamžitě. Jeli jsme 20 km… a rodila jsem 8 minut po příjmu do porodnice 21:54.
Takže za mě- okamžitě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
4.2.12 17:56

Hned, může se stát, že s vodou „vyjede“ pupečník, skřípne se v pochvě a miminko je bez kyslíku. To je potřeba hned zkontrolovat. Porodní asistentka nám říkala, že se to třeba rok nestane a pak to mají 3× po sobě …
Jinak když se to stane, tak se prej jde hned na císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.2.12 18:05
avm3 píše:
Hned, může se stát, že s vodou „vyjede“ pupečník, skřípne se v pochvě a miminko je bez kyslíku. To je potřeba hned zkontrolovat. Porodní asistentka nám říkala, že se to třeba rok nestane a pak to mají 3× po sobě …
Jinak když se to stane, tak se prej jde hned na císaře.

Tohle bych řekla, pokud praskne voda a je jí fakt hodně, jako taková ta správná filmová potopa. To bych byla asi hodně nervní. Ale při prosakování a pomalém úniku je to riziko mnohem menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí