Dalsi zacatecnik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
914
17.8.10 11:37

Holky díky moc. :kytka: Vy jste to tu tak pěkně shrnuly a já už to přes měsíc louskám z různých zdrojů. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
22.8.10 08:04

Ahoj holky, přidávám se do debaty. Zatím teoreticky, bo mimi čekám až za 2 měsíce. Něco už jsem nakoupila.

Především upozorňuju, že http://www.branakdetem.cz/ má super akci na Itti bitti a to 3 za cenu 2. No nekupte to!!!!! :palec: a je do konce srpna.

Sice nemám sušičku, ale All in one se nebojím. Vlňáky a Disana mě nějak nenadchly. A se čtvercema se mi pokaždé skládat nechce. Na druhou stranu je určitě nakoupím a budu to nějak kombinovat. koupila jsem toho málo, že pak budu dokupovat podle toho, jak budou sát a sedět jednotlivé plíny.

Takže moje výbava do začátku tvoří:
6× Itti Bitti snap in one (chtěla jsem míň, ale v té akci 3 za 2 jsem prostě neodolala, mají úžasný materiál na dotek a ty barvy!) jednotlivé díly jdou všechny odepnout a snad budou dobře schnout.
1× AIO pop-in, úplně mne nadchla. Dokoupila jsem i noční vložku a uvidím, jak bude sát a sedět, těch bych pak koupila víc
1× beebehinds bambusku noční, taky uvidím, jak se osvědčí
1× Imse Vimse svrchní, další svrchní můžu použít z těch AIO, nebo dokoupím
2× vkládačku bambusku baby lucy
1× vkládačku bambusku beebehinds
a snapku

ještě plánuju separačky a samozřejmě čtverce, vidím to tak min. na 30 - 40 ks, spíš víc. Nějaké s obrázky na utírání čehokoliv už mám.
Poraďtě nějaké, které jsou dobré, tj. s vysokou gramáží. Ty potvory to většinou na balení neuvádí. Myslela jsem Kikko Lux, ty mají na 70×70 asi 72 gr. Nemátě někdo zkušenost ještě s jinýma? Jedna moje obrázkovka s medvídkama je úplně super pevná i po vyprání, ale nemůžu se dopátrat výrobce, píšou jen český…

a co si myslíte o ušití vkládaček z hoodně starých opraných froté ručníků. Sajou? ručníků mám milion. Máte zkušenost?

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky