Daly byste prso roční?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8186
3.5.16 10:32
@ixule píše:
Tady budeš číst tisíc názorů, udělej to tak, jak to vyhovuje tobě. Pokud tolikrát kojit nechceš a vadí ti, že nejí, tak jí to odmítni, pokud ti to nevadí, tak jí prso nech, je to jenom na tobě. Dle mého, ani jedno není chyba… chyba je, dát na názor kohokoliv jiného a nedělat tak, jak to vyhovuje tobě a maličké.
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12951
3.5.16 10:36

Já bych dala, ale ne co dvě hodiny.
Tchýně mám svým způsobem pravdu, to může být jen zdravý rozum místo dnešní hysterie a stavění si dětí na piedestal.
Roční dítě nemá mít mateřské mléko jako hlavní zdroj obživy a omezování dítěte není jeho psychické týrání, ale běžná výchova. Vždyť sápání se pod triko je naprosté znevažování rodičovské autority.
Je přirozené, že to dítě zkouší, ale stejně přirozené je nastavit hranice, hranice dají dítěti jistotu. A ne přisátí se ročného dítěte na prso kdykoli si to vynutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
3.5.16 10:49

Ano, ročnímu jsem prso dávala a dokonce ještě 1-2× v noci a několikrát přes den. Nevadilo mi to, měla jsem pocit sounáležitosti a navíc mu rostlo asi 30 zubů najednou a ukidnil se tím. Skončila jsem v 17 měsících, kdy sám od sebe přestal vyžadovat, začal kousat a mě to začalo být nepřijemné.
Udělej si to podle sebe. Pro mě je roční dítě ještě natolik malý, že bych mu ten pocit bezpečí a spokojenosti dopřála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová