Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Maminky, jak řešíte přípravu UM, když jste celý den na cestách, nákupech, návštěvách…?UM se brzy kazí hlavně v létě. Dáte si do nějaké lahvičky zvlášť prášek do druhé vodu…? Nevím jak jinak bych připravila mléko na celý den aby vydrželo.
@pufik20 malá termoska s horkou vodou, lahev se studenou vodou, mléko - namíchání otázka pár vteřin a celý den pohoda ![]()
@pufik20 jojo, do termosky vodu, prasek zvlášť do lahvicek a pak přilejt vodu.
Příspěvek upraven 30.04.16 v 21:45
Jo, vodu do termosky, a prášek zvllášť do nějaký nádobky naporcovat ![]()
Vodu do malé termosky, UM prášek do flašky přesně odměřeno na jednu dávku, pokud to bylo na kratší dobu, když na dýl, brala jsem víc do kelímku zvlášť. Ještě existují dávkovače na UM.
Nosila jsem si malou termosku s vřelou vodou a míchala až bylo potřeba
.
Já jsem měla termosku a dávkovač na mlíko. A fungovalo to dobře.
Nosila jsem termosku s horkou vodou a v dávkovači jsem měla připravené odměřené porce prášku UM. Příprava byla hodně rychlá.
Mám také termosku a zásobník na UM. Mlíčko je rychle udělané, prcek spokojený ![]()
Přesně tak. Termoska s horkou vodou a láhev s vychladlou prevarenou, kelímky avent uz s odmerenou dávkou prášku mlika. Dnes se mi přítel zrovna smál, jak uz to rutine připravuji. Mam to tak totiž připravené i doma. Hlavně kdyz bylo ještě noční krmeni a ted uz brzké ranní. V cca šest se mi holka probudí, mam na stolku u postele, namicham vodu smíchám s praskem a dam malý v hrnecku s pítkem do ruky, je to super rychlý, nemusím ani vstavat. Holka vypije a vrátí mi láhev a spime dal
@pufik20 píše:
Maminky, jak řešíte přípravu UM, když jste celý den na cestách, nákupech, návštěvách…?UM se brzy kazí hlavně v létě. Dáte si do nějaké lahvičky zvlášť prášek do druhé vodu…? Nevím jak jinak bych připravila mléko na celý den aby vydrželo.
Do krabičky prášek, do termosky horkou vodu a vyřešeno ![]()