Dámská italská móda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nepomuzu ti uplne, protoze jsem to nakonec nerealizovala. ale udelej si business plan - co nejrealistictejsi propocty veskerych pocatecnich nakladu (opravdu komplet), k tomu kompletni mesicni naklady (na nic nezapomenout, vcetne pojisteni a podobnych „prkotin“), k tomu predpokladane mozne zisky, kolik bys mohla prodat, kolik bude marze. pak udelej nahled odvodu, dani atd.
ja kdyz jsem kdysi tohle propicitala, tak me ty vysledky odradily. na splaceni vstupnich nakladu a aspon svuj plat bych toho musela prodat tolik, ze to nebylo realne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoooj, prosím anonymně
Mám v hlavě myšlenku otevřít si obchod s italskou módou, víceméně dovoz věcí, většina nové s visačkami, ale chci zde i komisní prodej dámského oblečení. Nikde ve městě nemají že by brali dásmké do komise. Pouze dětské.Zajímá mě…nechci klasické stojany jako mají všude, ale na zakázku dlouhou tyč po obvodu místnostma a dále na držáky na stěny navěšené na ramínkách. Myšlenku mám.
Prostor též, nájem mám nízký, družstevní prostory.
Zboží nakoupím cca za 10.000,–, zbytek v komisi. Pokladnu. Prodejní pult.
Dalších cca 10.000,– doplňky do prodejny.Holky, obchodnice…podnikatelky… co jste si otevřeli obchůdek, jaký byl začátek??
Díky moc.Finančně.
Rýpalky prosím nechci.
Z jak velkého jsi města?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem z JC kraje. Mesto ma do 100.000 obyvatel.
Prave ze obchodu je tu spousta ale zadny nebere do komisniho prodeje damske ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoooj, prosím anonymně
Mám v hlavě myšlenku otevřít si obchod s italskou módou, víceméně dovoz věcí, většina nové s visačkami, ale chci zde i komisní prodej dámského oblečení. Nikde ve městě nemají že by brali dásmké do komise. Pouze dětské.
Zajímá mě…nechci klasické stojany jako mají všude, ale na zakázku dlouhou tyč po obvodu místnostma a dále na držáky na stěny navěšené na ramínkách. Myšlenku mám.
Prostor též, nájem mám nízký, družstevní prostory.
Zboží nakoupím cca za 10.000,–, zbytek v komisi. Pokladnu. Prodejní pult.
Dalších cca 10.000,– doplňky do prodejny.
Holky, obchodnice…podnikatelky… co jste si otevřeli obchůdek, jaký byl začátek??
Finančně.
Díky moc.
Rýpalky prosím nechci.