Daně za dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše: Více
Tak si vyžadej od té bývalé mzdovky výpočet. Těžko říct bez přesných čísel co tam dala a nebo nedala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně to pošli. I když stačí v jednom měsíci 14 dní nemoc a může být celý výpočet jinak. Tak jak psala Janča, můžeš si vyžádat výpočet daně. Co mě ale docela zaráží, tak je, že jednou píšeš jako ženská s bývalým manželem a pak jako chlap. Další věc je ta, že daňové zvýhodnění na druhé dítě lze uplatnit, pokud máte společnou domácnost. Takže pokud si prvního syna uplatňuje bývalý manžel, tvrdí tím, že s ním žije ve společné domácnosti, pak ty nemůžeš uplatňovat druhého syna jako dvojku, ale jako jedničku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bych si tipla, že udělali pouze zúčtování daně za dobu pracovního poměru u nich. Správně by to měl dělat současný zaměstnavatel, kterému se dodá potvrzení od bývalého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyúčtování daně z příjmů ti měl dělat aktuální zaměstnavatel, u kterého od 07.11.pracujes, nebo jsi si ho měla udělat sama, ale nikoli předchozí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promiň tak to potom nerozumím této větě z tvého příspěvku Dostala jsem vrácenou daň za loňský rok od firmy u které už nepracuji, ale byli ochotni mi ji přesto udělat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit