Daně za dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35435
19.4.24 11:33
@Anonymní píše: Více

Tak si vyžadej od té bývalé mzdovky výpočet. Těžko říct bez přesných čísel co tam dala a nebo nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8494
19.4.24 11:42

Klidně to pošli. I když stačí v jednom měsíci 14 dní nemoc a může být celý výpočet jinak. Tak jak psala Janča, můžeš si vyžádat výpočet daně. Co mě ale docela zaráží, tak je, že jednou píšeš jako ženská s bývalým manželem a pak jako chlap. Další věc je ta, že daňové zvýhodnění na druhé dítě lze uplatnit, pokud máte společnou domácnost. Takže pokud si prvního syna uplatňuje bývalý manžel, tvrdí tím, že s ním žije ve společné domácnosti, pak ty nemůžeš uplatňovat druhého syna jako dvojku, ale jako jedničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
19.4.24 12:49

Bych si tipla, že udělali pouze zúčtování daně za dobu pracovního poměru u nich. Správně by to měl dělat současný zaměstnavatel, kterému se dodá potvrzení od bývalého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
19.4.24 13:01

Vyúčtování daně z příjmů ti měl dělat aktuální zaměstnavatel, u kterého od 07.11.pracujes, nebo jsi si ho měla udělat sama, ale nikoli předchozí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.24 13:26

@pidalina dělal mi ho nový zaměstnavatel. A veškeré podklady dostali

• Citovat
  • Upravit
600
19.4.24 18:57

Promiň tak to potom nerozumím této větě z tvého příspěvku Dostala jsem vrácenou daň za loňský rok od firmy u které už nepracuji, ale byli ochotni mi ji přesto udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8494
19.4.24 18:58

@pidalina ten dotaz má těch zmatků více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat