Darebák a slušný člověk

Anonymní
24.7.12 10:18

Darebák a slušný člověk

Radši anonymně…může se z člověka, mladého kluka, který byl hajzlík - kradl, lhal, nepracoval, totálně deptal svoji přítelkyni, že z toho byla na prášky, stát slušný člověk? Dokáží se lidi během pár let změnit o 180 stupňů, stát se slušnými lidmi, na které je spoleh? Nebo se ten člověk nikdy nezmění a je to na povrch jen pozlátko, věříte, že se lidi opravdou dokážou změnit, překopat svůj dosavadní život a žít kvalitně a slušně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Neprihlasena
24.7.12 10:23

Ne, ale můžou si na nějakou dobu nasadit masku slušného cloveka.

• Citovat
  • Upravit
24379
24.7.12 10:26

Pokud se v mladi vyblbl, prestal zit uzivacim zivotem v alkoholovem opojeni atd, tak myslim ze to mozne je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
24.7.12 10:26

Jj s tím souhlasím můj ex manžel je toho zdárným příkladem…svině převlečená za člověka…A doufám že se na to bude vztahovat heslo že na každou svini se vaří voda!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
24.7.12 10:27

Určitě, musí chtít, musí mít motivaci, a něco co ho bude neustále pohánět dopředu.

• Citovat
  • Upravit
9273
24.7.12 10:27

Já myslím, že může. Pokud sám chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.7.12 10:28

Ale nerika se jen tak nadarmo, ze se clovek nezmeni.ale znam kluky ze zakladky i stredni a hruuuuza a ted po x setkani jsou z nich slusno, vydelavajici muzi od rodin.ale ne vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.7.12 10:29

Podle mě může, člověk může zmoudřet. Jako nestane se z něj třeba úplný vzor ctnosti, ale přestane dělat to nejhorší, uvědomí si, že mu záleží na blízkých a že ubližuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
24.7.12 10:31

Já myslím, že je to možné, např. pokud se stane v životě nějaká významná událost po které přehodnotí svůj postoj. Třeba smrt blízkého člověka, nemoc… Osobně ale takovou zkušenost nemám, většina hajzlíku jimi zůstala, někteří to kryjí, někteří se za to nestydí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.12 10:32

Alkohol v tom nebyl, prostě nechtěl jako 22letý pořádně pracovat, všude se udržel jen chvíli, strašně lhal a choval se prostě jako sviňák, je to na dlouhý vypravování, ale ptám se proto, že jsem se teď po několika letech setkala se svým ex, kterýho jsem nade vše milovala, ale byla jsem slepá a hluchá a tak mě několik let opravdu psychicky deptal a teď má stálou dobrou práci, rekonstruje si koupený barák a zdá se, že se vydal na lepší cestu, ale co když to je jen maska, jak tu někdo psal? Mám několikaletý vztah, kde ale nejsem spokojená a když jsem zase potkala svýho ex tak se mi rozbušilo srdce jako kdysi :roll: ale já mu prostě nejsem schopná věřit, je to ve mně hluboko zakořeněný jak se choval, jaká to byla svině a nedokážu uvěřit tomu, že se po po pěti letech tak změnil. Proto by mě zajímalo, zda máte příklad ze svého okolí, že se fakt někdo totálně změnil, já na tyhle zázraky moc nevěřím.

• Citovat
  • Upravit
24379
24.7.12 10:33

K tomu mlady kluk v pubertalnim obdobi s partou stejne priblblych kamaradu, nevidim duvod proc by po puberte z neho nemohl byt normalni, slusny clovek. horsi by to bylo v pozdejsim veku, to uz se asi zmenit neda.znam i holky co maji deti a predtim to byly vymetacky baru co rozhodily nozky kde mohly…clovek dospiva,moudri…ale sklony k nasili no nevim, nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.12 10:35

Násilník nebyl, nemlátil mě nebo tak něco, spíš psychicky ničil tím jak ve spoustě věcí lhal, nebyl na něj spoleh, nechtěl pracovat, dělal mi naschvály (když jsem byla fakt z něj vytočená, brečela jsem - tak se mi ještě smál do obličeje atd…)

• Citovat
  • Upravit
24379
24.7.12 10:36
@Anonymní píše:
Alkohol v tom nebyl, prostě nechtěl jako 22letý pořádně pracovat, všude se udržel jen chvíli, strašně lhal a choval se prostě jako sviňák, je to na dlouhý vypravování, ale ptám se proto, že jsem se teď po několika letech setkala se svým ex, kterýho jsem nade vše milovala, ale byla jsem slepá a hluchá a tak mě několik let opravdu psychicky deptal a teď má stálou dobrou práci, rekonstruje si koupený barák a zdá se, že se vydal na lepší cestu, ale co když to je jen maska, jak tu někdo psal? Mám několikaletý vztah, kde ale nejsem spokojená a když jsem zase potkala svýho ex tak se mi rozbušilo srdce jako kdysi :roll: ale já mu prostě nejsem schopná věřit, je to ve mně hluboko zakořeněný jak se choval, jaká to byla svině a nedokážu uvěřit tomu, že se po po pěti letech tak změnil. Proto by mě zajímalo, zda máte příklad ze svého okolí, že se fakt někdo totálně změnil, já na tyhle zázraky moc nevěřím.

Netusim, ale dala bych si pozor.ve 22 uz zadny pobos nebyl. a vracet se k nekomu kdo mi tak ublizoval? bud opatrna.znam ze vzdalenejsiho okoli, ale to muze ta maska byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.12 10:40

Přesně tak, právě, že to nebyl puberťák, měl špatný základy z rodiny, ale to ho neomlouvá, vím…vracet se k němu nechci, kdybych neměla vztah, kde přítele mám asi jen ráda, ale nemiluju ho, tak bych to neřešila, ale takhle mi nasadil brouka do hlavy a pořád na něj musím myslet, i když se mi hlavou honí černé vzpomínky, jak hrozné to tenkrát bylo…

• Citovat
  • Upravit
24379
24.7.12 10:40

Treba fakt dospel, proc by ne. pokud nebral drogy, alkohol, automaty, nemlatil te tak mohl byt fakt jen nevyzraly na vztah a ted po 5 letech se uklidnil, dozral…chlapum to trva dyl. priklad ktery znam tak kamaradka otehotnela s pritelem brzo. opustil je, lhal,zahybal.po par letech se usadil a je z neho uz nekolik let vzorny otec jeho druhemu diteti. proste tehdy bylo brzo a on nebyl pripraveny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí