dáreček

8276
20.7.05 11:34

dáreček

Ahojky,
chtěla bych se zeptat, jaký dáreček (drobnost, tak do 100,–) dát ročnímu chlapečkovi? Jedeme ke známým na návštěvu krátce po jeho 1. narozeninách, hrkačky jsou pro mimina, s plyšákem si nevyhraje… Poradíte? Díky moc.
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6429
20.7.05 11:47

Nevím odkud jsi. V Ikea prodávají kelímky za 50,– Je jich v sobě několik, jsou různě barevné,jsou v nich různé dírky. Malá si je skládá do sebe a zas rozkládá. Někdy si je bere do vany, protože z nich teče voda. Nebo pod ně něco schováváme a pak jí s otočenými kelímky točíme a ona to hledá.. (Učíme ji prostě skořápky :-) ) Máme je už pár měsíců a ještě ji v tom roce neomrzely.
 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
20.7.05 11:49

Alenko, do 100Kc Ti neporadim, ale do 200Kc se daji koupit treba ve Sparu takove ty barevne krouzky co se davaji jeden na druhy.

Maly jsme to k 1. narozeninam koupili a moc se ji to libi :D

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
20.7.05 11:51

Nebo jsme za 144,– koupili stolek s kolíky a kladívkem a malá je zkouší zatloukat. Moc jí to nejde, tak mi to dává, abych co nich mlátila já, ona ráda pozoruje, jak zmizí. Pak stolek otočí a buší se zas na druhou stranu.
Hezké dřevěná hračka.

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.7.05 12:28

Jé, Efino, ten popis stolku se mi dost líbí, i ta cena, kde jste ho, prosím Tě, koupili? Já mám chlapečka o něco staršího, a miluje mlátit kladívkem do čehokoli, takže tím bych ho zaručeně potěšila:-)

Díky!

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
20.7.05 12:36

Ahoj, mě napadá takové to noční světýlko do zásuvky. Stojí určitě do stovky a jsou na něm různé obrázky. V noci to pak pěkně svítí.
Taky jsem koupila jedno značkové s medvídkem Pů (to ale stálo asi 175,–).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
20.7.05 12:52

Ahoj,
kelímky jsou fakt super, u naší malé (11 měs.) jednoznačně vedou. Stály 90 Kč, je jich asi 8 (nemůžu je teď všechny najít :lol: ), a koupili jsme je v Intersparu, mají je myslím i v Globusu.
Pak mě napadá třeba nějakou dětskou knížečku - leporelo, anebo dvoje ubrousky na zadeček, ty jsou potřeba pořád.
Efino , ten stolek je zajímavý, ale nemůže ty kolíčky spolknout? 8O
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
20.7.05 13:01

Ahoj:)

Taky budu řešit dáreček, ale pro menší miminko … takže se těším, co tu holky vymyslí:)
Jinak já bych možná koupila nějaké bodýčko nebo tak něco … Sice to to mimčo moc neocení :lol: … no však ty si poradíš:)

Baghira a Eliška 15 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.7.05 14:49

ahoj, ten stoleček se zatloukacíma kolíčkama jsem viděla už ve spoustě rodin, všichni říkají, že tu hračku děti milují, nehrají si s ní jen prckové, ale i ti větší. Můžeš prosím prozradit kdes ji sehnala? Mně se to už delší dobu nedaří. Díky za tip na eva.sl@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
8276
20.7.05 15:16

Moc vám všem děkuju za nápady, dobrej nápad s tím leporelem nebo něco zvukovýho…Ikeu máme hodně z ruky (100 km) :?
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
20.7.05 17:49

Ahoj,
mňa by zaujímalo aká hračka je vhodná pre 3 ročné dievčatko. Známa nás pozvala na narodeniny svojej dcéry, ktorá oslávi 3 roky. Idem sa pretrhnúť aby som niečo vymyslela, nemám ani potuchy, aké hračky doma má, alebo s čím sa zahrá. Poradíte??? Ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.7.05 20:30

Nase holky 13m si taky rady zachrasti, ale rocnimu prckovi bych jako darek chrastitko nedala :roll: Urcite jich nasbiralo za tu dobu dost a dost, takze je cas se posunout dal.

3 lete slecne by se mohlo libit nejake pekne detske nadobicko nebo „potraviny“ - napodobeniny kukurice, brambory, mliko, mouka a tak. Pripadne nejake „smuky“ koralky na krk, naramek…hrebinek, pekny jeleni luj, bublinkova pena do koupele…zalezi na tom, jestli ma holcickovske sklony nebo si vic vyhraje s autickama.
Univerzalni darkem by mohla byt takova te lepsi modelina, prodavaji k tomu i strojek a lezou z toho ruzne tvary, vykrajuje se a tak. Ale to uz budou drazsi darky. Myslim, ze u 3 lete princezny se uz muzes pekne odvazat, nejhorsi je podle me to obdobi do 3 let, protoze na vetsine hracek je znacka do 3 let nevhodne :? Ale radsi bych se zkusila poradit s maminkou, urcite bude i rada, ze jeji dcera dostane darecek k oboustranne radosti, ja jsem tedy radsi, kdyz se pribuzni ptaji co a jak :P
pekne si uzijte oslavy.
Monca a moncicaci

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.7.05 21:00

Ten zatloukací stoleček si pamatuju ještě ze svého dětství jako bezvadnou hračku, před cca 6-ti lety jsem ho koupila neteři v ikea. Neteř (tehdy čtyřletá) zřejmě nebude z nejšikovnějších, protože i přes stálý dozor se praštila kladívkem do ruky a bylo po zatloukání:-))),ale uznávám, že dospěláky to bavilo:-)

• Citovat
  • Upravit
2
21.7.05 17:25

Ahojky,
ten zatloukací stoleček neboli „Zatloukačka“ je moc šikovný dárek. Dávejte si, ale pozor na kvalitu. My jsme ji pořídili v Hypernově a i manžel má co dělat, aby ty kolíčky zatloukl. Musí na to vynaložit opravdu dost hrubou sílu. Je lepší hned v obchodě vyzkoušet, jestli jdou kolíčky prostrčit.
Dobrý dárek pro roční dítě, alespoň naše určitě, je knížka „Skotačení“. Vyšla asi ve čtyřech provedeních. Je to jako leporelo a určité části jsou pohyblivé. Názvy těch knížek jsou Skotačení v parku, Skotačení na pláži a pod. Další, co mě napadlo, je nějaká hračka do vany (kačenky, lodičky, rybičky atd). Roční dítě už si při koupání vyhraje. Janny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí