Dárek - tipy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lus-i
10.5.12 14:10

Masáž není špatnej nápad nebo třeba wellness aspoň by se trochu zrelaxoval když tolika pracuje :) zkusím něco pohledat :palec:

• Citovat
  • Upravit
653
16.11.13 08:41

Ahoj ladies,
nevím si rady s dárkem pro kamarádku. Nejedná se o vánoční dárek. Měl by to být velmi speciální dárek jako poděkování za to, co všechno pro mě po narození mého malého dělá a jak moc mi pomáhá.
Měla by to být věc. Žádný zážitek, lázně, výlet apod. Cenový limit prakticky žádný. Pravda, nové auto jí zrovna kupovat nechci. :) Měla by to být věc vkusná a kvalitní. Ideálně taky originální.
Myslela jsem třeba na jelení šperky, ale prošvihla jsem termín. Do konce roku už mi nic nedodají. Nebo nějakou personalized kabelku s iniciály. Tuším to nabízí Hermes nebo Vuitton. Nemáte s tím zkušenosti? Jak dlouho se na to čeká? Nebo nějaký kousek bižu od některé české návrhářky. Znám jen věci Beaty Rajské, ale ta teď nic pro mě vhodného nenabízí.
Jsem prostě úplně bez fantazie.
Předem díky za jakýkoliv tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
16.11.13 09:00

Ahojky, neznám tvou kamarádku tak nevím co má ráda, ale já bych asi volila nějakou bižu - mě se třeba líbí z korálů nebo jak si psala kabelku - asi je to tvá dobrá kamarádka tak by si určitě se trefila do jejího vkusu. Nebo něco do bytu, nějaký obraz, jestli na to je?? :)

• Citovat
  • Upravit
653
16.11.13 09:49

@MarkétkaBeruška Věci do bytu jsou ošemetná záležitost. Člověk se netrefí do vkusu a je hotovo. I když obraz není špatný nápad. Zkusím se porozhlédnout po galeriích.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.1.15 12:57

Chci se podělit o tip na dárek. Někdo hledal dárek pro tchána, někdo dárek k promoci. Objevila jsem univerzální dárek pro kohokoliv a k jakékoliv příležitosti. Sklenice s vybroušeným jménem na přání. Jde sehnat v každém krajském městě a hned několik firem to posílá i poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
6.2.15 10:50

Ahoj holky, neteř odjíždí na několik měsíců do ciziny. Ráda bych jí něco koupila, na cestu, pro radost, nějaký fórek :nevim:…nějak mě nic nenapadá. Napadly mě samozřejmě peníze, ale nikdy jsme si se sestrou dětem peníze nedávaly, tak si nejsem jistá, spíš to zamítám. Budu ráda za každou inspiraci :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
6.2.15 11:14

@Paoloska Me se libi treba hrnecky s rodinnymi fotkami :) to si clovek pak vzpomene kazdy den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.16 14:22

TO: MališováAnet. Ahojky, můžu se zeptat kde ti tvý chlapi byli? A kde jsi voucher zakoupila? Na únikovky jsem zatím slyšela jen samou chválu a ráda bych taky svému muži a synovi udělala radost… díky předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
14.10.16 17:54

Ahoj všem, potřebuji nejake typy na wellness pobyty, ideálně poblíž Prahy. Chci si to uzit s přítelem, budeme mit výročí, budou vanoce, tak bych aspoň jedno sfoukla timto.
Predstavu mám cca 3000, muze byt vic. Sauna, virivka, když bude masáž, tak tim.lip. Samozřejmostí je snídaně.

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
14.10.16 21:47

Ono dost záleží kolik do toho dárku chceš investovat. Mě napadají následující dárky:
Wellness víkend
Knihu
Ty hodiny jsou taky moc fajn nápad. (Mojeho to napadlo jako první když jsem se ho teď zeptala :lol: )
Nový telefon
Pokud spolu třeba bydlíte a máte rádi zvířata tak třeba štěně :)
Poukaz do oblíbeného obchodu.
Jízda v supersportu (to mělo u nás hodně velký úspěch)

Plus bych k tomu přidala dobrou večeři a nějaké hezké překvapení na večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aadafial
25.9.21 20:08

Koukni na nekupto.cz třeba tam něco objevíš, něco co ti padne do oka :-) Jsou tam různé věci na dárek, nebo i věci se jménem nebo vtipným popiskem :-) Však jen koukni :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný