Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem,
Prosim poraďte, potrěbuji koupit darek pro známou k 70narozeninam:(
A vubec nevim co
aby to bylo originální
dekuji
Tohle je hrozně individuální…když porovnám lidi v tomhle věku v mém okolí- jednu potěší vzácná kytka na zahradu (třeba i kanadské boruvky aby sousedka čuměla), druhého dres č. 65 (věk) jeho fotbalového týmu, pak sběratelku retro kočárek do sbírky…ale super jsou i víkendové pobyty třeba lázně..
@Aa pepina píše:
Ahoj všem,
Prosim poraďte, potrěbuji koupit darek pro známou k 70narozeninam:(
A vubec nevim coaby to bylo originální
dekuji
Tak o ní něco napiš, co má ráda? A cena?
My kupovali pro známého k 80tinám kvalitní klobásy, víno a sklenky k tomu. Ženě bych vzala nějaký kitl bylinný sirup, lapacho, dobrý čaj, likér ![]()
Plavba parníkem na Slapy all inclusive, nějaký zážitek proste.
Muj tatka slavil 70tiny na zacatku cervence a nechali jsme mu mj. okopirovat noviny ze dne jeho narozeni
Darek mel velky uspech ![]()
Ještě za mě, u nás obrovský úspěch sklidil doma dělaný kalendář, koupila jsem tenkrát v papírnictví kalendář, prázdné bílé listy jenom dole byly dny, sama jsem si nechala udělat fotky, na každou stránku nalepila 1-2 a k danému měsíci připsala „to důležité“, tzn. kdo má třeba v ten měsíc narozeniny. A k fotce kdy byla focená, za jaké situace, něco k tomu (př. měla jsem tam fotku Červené Lhoty - zámku a tak jsem připsala něco k historii zámku)…tenkrát to byl dárek pro dědu a obrovské nadšení. I když tohle by byl tip asi spíše pro rodinu.
Co třeba naplánovat nějaký společný víkend, zaplatit někde přenocování a prostě výletnit…zážitek?
@Kacievi píše:
Muj tatka slavil 70tiny na zacatku cervence a nechali jsme mu mj. okopirovat noviny ze dne jeho narozeniDarek mel velky uspech
Ty jo
to je skvělý dárek
mě nikdy nic tak origiš nenapadne
u nás se hodně čte a dáváme si knihy.
@Aa pepina My dědovi k 70ti nám dali wellnes pobyt pro dva, s babičkou si to velice užili a pořád o tom básní ![]()
@Anna766 píše:
Ty joto je skvělý dárek
mě nikdy nic tak origiš nenapadne
u nás se hodně čte a dáváme si knihy.
My jsme taky knizni rodinka a na vanoce to dle toho vypada!
![]()
A kopie novin js objednavala v Narodni knihovne CR www.nkp.cz pres mail a pani byla moc ochotna-vse vyrizeno velmi rychle a za par kacek - nejdrazsi polozka na vsem bylo postovny…
![]()
@Kacievi píše:
Muj tatka slavil 70tiny na zacatku cervence a nechali jsme mu mj. okopirovat noviny ze dne jeho narozeniDarek mel velky uspech
@Serehe píše:![]()
to je super nápad!! Kde se vám povedlo sehnat ty noviny?
Diky
na adrese www.nkp.cz lze objednat pres mail a pak posilaji postou x je mozne osobni vyzvednuti v Pze
tak at se darek libi
![]()