Dárek k 70 narozeninám

44
25.7.15 18:22

Darek k 70 narozekinám

Ahoj všem,
Prosim poraďte, potrěbuji koupit darek pro známou k 70narozeninam:(
A vubec nevim co :) aby to bylo originální ;) dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1231
25.7.15 18:29

Tohle je hrozně individuální…když porovnám lidi v tomhle věku v mém okolí- jednu potěší vzácná kytka na zahradu (třeba i kanadské boruvky aby sousedka čuměla), druhého dres č. 65 (věk) jeho fotbalového týmu, pak sběratelku retro kočárek do sbírky…ale super jsou i víkendové pobyty třeba lázně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
25.7.15 18:50
@Aa pepina píše:
Ahoj všem,
Prosim poraďte, potrěbuji koupit darek pro známou k 70narozeninam:(
A vubec nevim co :) aby to bylo originální ;) dekuji

Tak o ní něco napiš, co má ráda? A cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
25.7.15 18:52

My kupovali pro známého k 80tinám kvalitní klobásy, víno a sklenky k tomu. Ženě bych vzala nějaký kitl bylinný sirup, lapacho, dobrý čaj, likér :think:

• Citovat
  • Upravit
35489
25.7.15 18:56

Plavba parníkem na Slapy all inclusive, nějaký zážitek proste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
25.7.15 18:57

Ale samozřejmě záleží na tom, jak moc blizky člověk to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
25.7.15 18:59

Muj tatka slavil 70tiny na zacatku cervence a nechali jsme mu mj. okopirovat noviny ze dne jeho narozeni 8) Darek mel velky uspech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
25.7.15 19:11

Ještě za mě, u nás obrovský úspěch sklidil doma dělaný kalendář, koupila jsem tenkrát v papírnictví kalendář, prázdné bílé listy jenom dole byly dny, sama jsem si nechala udělat fotky, na každou stránku nalepila 1-2 a k danému měsíci připsala „to důležité“, tzn. kdo má třeba v ten měsíc narozeniny. A k fotce kdy byla focená, za jaké situace, něco k tomu (př. měla jsem tam fotku Červené Lhoty - zámku a tak jsem připsala něco k historii zámku)…tenkrát to byl dárek pro dědu a obrovské nadšení. I když tohle by byl tip asi spíše pro rodinu.

Co třeba naplánovat nějaký společný víkend, zaplatit někde přenocování a prostě výletnit…zážitek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152185
25.7.15 19:16
@Kacievi píše:
Muj tatka slavil 70tiny na zacatku cervence a nechali jsme mu mj. okopirovat noviny ze dne jeho narozeni 8) Darek mel velky uspech ;)

Ty jo 8o to je skvělý dárek :kytka: mě nikdy nic tak origiš nenapadne :zed: u nás se hodně čte a dáváme si knihy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
25.7.15 20:00

@Aa pepina My dědovi k 70ti nám dali wellnes pobyt pro dva, s babičkou si to velice užili a pořád o tom básní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
25.7.15 20:28
@Anna766 píše:
Ty jo 8o to je skvělý dárek :kytka: mě nikdy nic tak origiš nenapadne :zed: u nás se hodně čte a dáváme si knihy.

My jsme taky knizni rodinka a na vanoce to dle toho vypada! :palec: :oops: ;)
A kopie novin js objednavala v Narodni knihovne CR www.nkp.cz pres mail a pani byla moc ochotna-vse vyrizeno velmi rychle a za par kacek - nejdrazsi polozka na vsem bylo postovny… :nevim: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
25.7.15 21:35
@Kacievi píše:
Muj tatka slavil 70tiny na zacatku cervence a nechali jsme mu mj. okopirovat noviny ze dne jeho narozeni 8) Darek mel velky uspech ;)
:mavam: :mavam: to je super nápad!! Kde se vám povedlo sehnat ty noviny? :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
26.7.15 06:56
@Serehe píše: :mavam: :mavam: to je super nápad!! Kde se vám povedlo sehnat ty noviny? :palec:

Diky :kytka: na adrese www.nkp.cz lze objednat pres mail a pak posilaji postou x je mozne osobni vyzvednuti v Pze 8) tak at se darek libi ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný