Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, stavebnici neznám, ale dík za tip
, já bych do ní šla, líbí se mi a dá se dokupovat.
Mě se právě taky moc líbí, ale ještě jsem to nestihla pořádně prostudovat, k internetu se dostanu jen málo. Asi do ní půjdeme, jen nevím kterou, zkusím tam zavolat a poradit se.
tak tuto stavebnici mají všechny třídy u nás ve školce. Prý to je v každé třídě nejoblíbenější stavebnice.Synovec (5r)je na ní závislý,hraje si ve školce pouze s tímhle (ale od vánoc ji bude mít doma
) Syn (4r.) si s ní myslím taky hraje,ale nic moc nepostaví (ale on má problém něco kloudného postavit i z lega dupla) Jo,s Duplem je plně kompatabilní ![]()
Ve školce mají tu variantu morphun junior (3+) Myslím,že pro začátek je to asi nejlepší varianta,z té started jdou dělat myslím pouze placaté věci,ta junior má už pár tyčinek a kola,takže jdou dělat i 3D auta, no a ta advanced má zas na můj vkus těch tyčinek hodně, na úkor těch normálních dílků,takže bych to brala spíš tak na doplnění sady (jde koupit potom i menší balíčky). Tož jen tohle,nejsem na to ale žádný odborník, možná nebude na škodu,když napíšete, kterou variantu doporučili z www.stavebnicemorphun.cz
je to tak jak píšete, doporučili nám pro naše děti Junior Standard 3+, tam jsou i ty kolečka a tyčinky a Advanced na rozšíření, už ji máme doma a po večerech jsme ji s manželem a dědou vyzkoušeli a myslím, že se dětem bude líbit
. Zjistila jsem, že ji má i kamarádka a moc mi ji vychválila. Děkuji Vám za příspěvky, aspoň jsem klidná, že udělala dobře a že se dětem bude líbit.
Ahojda, máte někdo zkušenosti se stavebnicí Morphun?
www.stavebnicemorphun.cz
Prý je dobrá a hodně rozšířená ve školkách.
Zvažuji ji koupit pro děti.
díky za reakce