Dárek ke kolaudaci domečku

2
11.10.10 19:27

Dárek ke kolaudaci domečku

Ahoj holky,

chtěla bych vás poprosit o radu, jsme pozvaní na kolaudaci domečku kamarádu a já přemýšlím, jestli a případně co je vhodné s sebou přinést (kromě „klasiky“, když jdeme na návštěvu - víno, bonboniéra, něco pro děti).
Poradíte?

Děkuji,
Zuz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
960
11.10.10 19:30

Co takhle kytka - v kvetinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
11.10.10 19:30

Květinu v květináči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
11.10.10 19:31

když jsme kolaudovali byt, někdo vtipně přinesl velkou bačkoru, v které byly malé (tedy normální různé velikosti) pro návštěvy :think: ale nevím, jestli zrovna toto potěší každého.. záleží jakého charakteru jsou hostitelé i třeba dům samotný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
11.10.10 19:34

je těžké něco do interiéru, když „nevíš do čeho jdeš“. Já většinou nosím kytky, do domku klidně nějakou větší na zem. Obal na květináč buď někde vyšpióním do jaké barvy ladit, nebo dám bez obalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.10.10 19:42

Ahoj, kolaudační párty jsme měli teď v sobotu :wink: Někdo dárek Míšovi přinesl a někdo ne, já jsem spíš vůbec byla překvapená, že mu něco dávali, vůbec bych to nečekala, ale bylo to milé. Jinak u nás se při kolaudaci dávají dárky „do domu“ bonsaj, plyšovou deku, ručníkový dort (samosebou ručníky sladěné s barvou koupelny), obrázek na zeď apod. Někde se dávají i dražší dárky jako např. kuch. robot, ale to bych se raději domluvila s hostitely, aby se jim to hodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
11.10.10 19:50

A co třeba nechat udělat keramickou jmenovku na dveře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
11.10.10 19:58

Ahoj, my když jsme dělali akci ke kolaudaci domu, tak jsme dostali květiny v květináči, vázu, nářadí ke krbu, misky a už ani nevím, ale nejvíc bylo těch květin. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
11.10.10 20:01

Já bych asi zůstala u té klasiky…vzít vínko, něco na zub. Osobně nemám ráda, když mi někdo cizí vybavuje interiér. Ale to, co píší holky výše, vypadá celkem neškodně…jmenovka, kytka a nebo keramická čísla na domek (pro č.p.) :think: Tohle by mě osobně nevadilo až tak moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
11.10.10 20:21

Kytka v květináči je klasika, ale můj kamarád, když jsme kolaudovali byt, tak donesl jako dárek dva balíky luxusnějšího toaletního papíru, mám pocit Zewa de luxe s heřmánkem nebo tak něco. Přišlo mi to vtipný a v konečným důsledku i praktický :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
11.10.10 20:30
MaryClementine píše:
Kytka v květináči je klasika, ale můj kamarád, když jsme kolaudovali byt, tak donesl jako dárek dva balíky luxusnějšího toaletního papíru, mám pocit Zewa de luxe s heřmánkem nebo tak něco. Přišlo mi to vtipný a v konečným důsledku i praktický :-)

Tak tohle bych ocenila i já :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec: Navíc…Zewu běžně kupuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
11.10.10 20:36

Ahoj. My půjdem na kolaudaci k známím taky a budem kupovat cedulku na dveře WC a koupelny. Budu objednávat z MMB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
11.10.10 20:39
DanMaj píše:
MaryClementine píše:
Kytka v květináči je klasika, ale můj kamarád, když jsme kolaudovali byt, tak donesl jako dárek dva balíky luxusnějšího toaletního papíru, mám pocit Zewa de luxe s heřmánkem nebo tak něco. Přišlo mi to vtipný a v konečným důsledku i praktický :-)
Tak tohle bych ocenila i já :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec: Navíc…Zewu běžně kupuju :palec:

My od té doby taky :-D Pak jedu k našim, kde mamka kupuje snad dokonce 1vrstvý za dvě pade a nadávám jak špaček. Mám rozmazlenou … pozadí.
Ale to jen tak mimo téma, omlouvám se ;-)

Příspěvek upraven 11.10.10 v 20:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.10.10 20:39

Já bych taky ocenila spíš něco praktického - ten toaleťák je super nápad. Prostě něco spotřebního, co víš, že používají - u nás by to třeba byly filtry do konvice Brita, tablety do myčky atp :wink: . Ale ono dost záleží na tom, jací ti lidé, ke kterým jdete, jsou. O mně je známo, že jsem praktik :mrgreen: . Něco jako svíčky, svícny, obrazy atp by pro mě nebylo, a někdo jiný by to ocenil.

Kytka je taky fajn, ovšem kolik takových přijde? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.10.10 20:40
MaryClementine píše:
DanMaj píše:
MaryClementine píše:
Tak tohle bych ocenila i já :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec: Navíc…Zewu běžně kupuju :palec:
My od té doby taky :-D Pak jedu k našim, kde mnamka kupuje snad dokonce 1vrstvý za dvě pade a nadávám jak špaček. Mám rozmazlenou … pozadí.

Chichi, byla jsem na tom podobně, ovšem podařilo se mi rozmazlit … i mých rodičů, takže už kupují taky luxus :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný