Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
chtěla bych vás poprosit o radu, jsme pozvaní na kolaudaci domečku kamarádu a já přemýšlím, jestli a případně co je vhodné s sebou přinést (kromě „klasiky“, když jdeme na návštěvu - víno, bonboniéra, něco pro děti).
Poradíte?
Děkuji,
Zuz
když jsme kolaudovali byt, někdo vtipně přinesl velkou bačkoru, v které byly malé (tedy normální různé velikosti) pro návštěvy
ale nevím, jestli zrovna toto potěší každého.. záleží jakého charakteru jsou hostitelé i třeba dům samotný
je těžké něco do interiéru, když „nevíš do čeho jdeš“. Já většinou nosím kytky, do domku klidně nějakou větší na zem. Obal na květináč buď někde vyšpióním do jaké barvy ladit, nebo dám bez obalu.
Ahoj, kolaudační párty jsme měli teď v sobotu
Někdo dárek Míšovi přinesl a někdo ne, já jsem spíš vůbec byla překvapená, že mu něco dávali, vůbec bych to nečekala, ale bylo to milé. Jinak u nás se při kolaudaci dávají dárky „do domu“ bonsaj, plyšovou deku, ručníkový dort (samosebou ručníky sladěné s barvou koupelny), obrázek na zeď apod. Někde se dávají i dražší dárky jako např. kuch. robot, ale to bych se raději domluvila s hostitely, aby se jim to hodilo.
Ahoj, my když jsme dělali akci ke kolaudaci domu, tak jsme dostali květiny v květináči, vázu, nářadí ke krbu, misky a už ani nevím, ale nejvíc bylo těch květin. ![]()
Já bych asi zůstala u té klasiky…vzít vínko, něco na zub. Osobně nemám ráda, když mi někdo cizí vybavuje interiér. Ale to, co píší holky výše, vypadá celkem neškodně…jmenovka, kytka a nebo keramická čísla na domek (pro č.p.)
Tohle by mě osobně nevadilo až tak moc.
Kytka v květináči je klasika, ale můj kamarád, když jsme kolaudovali byt, tak donesl jako dárek dva balíky luxusnějšího toaletního papíru, mám pocit Zewa de luxe s heřmánkem nebo tak něco. Přišlo mi to vtipný a v konečným důsledku i praktický ![]()
MaryClementine píše:
Kytka v květináči je klasika, ale můj kamarád, když jsme kolaudovali byt, tak donesl jako dárek dva balíky luxusnějšího toaletního papíru, mám pocit Zewa de luxe s heřmánkem nebo tak něco. Přišlo mi to vtipný a v konečným důsledku i praktický
Tak tohle bych ocenila i já
Navíc…Zewu běžně kupuju ![]()
Ahoj. My půjdem na kolaudaci k známím taky a budem kupovat cedulku na dveře WC a koupelny. Budu objednávat z MMB.
DanMaj píše:MaryClementine píše:Tak tohle bych ocenila i já
Kytka v květináči je klasika, ale můj kamarád, když jsme kolaudovali byt, tak donesl jako dárek dva balíky luxusnějšího toaletního papíru, mám pocit Zewa de luxe s heřmánkem nebo tak něco. Přišlo mi to vtipný a v konečným důsledku i praktický![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Navíc…Zewu běžně kupuju
My od té doby taky
Pak jedu k našim, kde mamka kupuje snad dokonce 1vrstvý za dvě pade a nadávám jak špaček. Mám rozmazlenou … pozadí.
Ale to jen tak mimo téma, omlouvám se ![]()
Příspěvek upraven 11.10.10 v 20:39
Já bych taky ocenila spíš něco praktického - ten toaleťák je super nápad. Prostě něco spotřebního, co víš, že používají - u nás by to třeba byly filtry do konvice Brita, tablety do myčky atp
. Ale ono dost záleží na tom, jací ti lidé, ke kterým jdete, jsou. O mně je známo, že jsem praktik
. Něco jako svíčky, svícny, obrazy atp by pro mě nebylo, a někdo jiný by to ocenil.
Kytka je taky fajn, ovšem kolik takových přijde? ![]()
MaryClementine píše:DanMaj píše:My od té doby takyMaryClementine píše:Tak tohle bych ocenila i já
Kytka v květináči je klasika, ale můj kamarád, když jsme kolaudovali byt, tak donesl jako dárek dva balíky luxusnějšího toaletního papíru, mám pocit Zewa de luxe s heřmánkem nebo tak něco. Přišlo mi to vtipný a v konečným důsledku i praktický![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Navíc…Zewu běžně kupuju
Pak jedu k našim, kde mnamka kupuje snad dokonce 1vrstvý za dvě pade a nadávám jak špaček. Mám rozmazlenou … pozadí.
Chichi, byla jsem na tom podobně, ovšem podařilo se mi rozmazlit … i mých rodičů, takže už kupují taky luxus
.