Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
MaryClementine píše:
Kytka v květináči je klasika, ale můj kamarád, když jsme kolaudovali byt, tak donesl jako dárek dva balíky luxusnějšího toaletního papíru, mám pocit Zewa de luxe s heřmánkem nebo tak něco. Přišlo mi to vtipný a v konečným důsledku i praktický
no tak mě osobně by panapr teda urazil, i když je praktický
ale chápu, že někomu to může udělat radost
No tak já bych tedy nic co se výbavy Interiéru mimo květin nenosila. Možná bych symbolicky koupila třeba nějaký stromek na ven - teď by ho mohli ještě zasadit
Záleží ovšem na ladění kamarádů…
Také jsem praktický člověk a když třeba o vánocích rozbaluju už třetí svíčku, tak mám fakt dost… nemám to ráda no a už vůbec ne věci na výstavku ![]()
Saxana22 píše:
No tak já bych tedy nic co se výbavy Interiéru mimo květin nenosila. Možná bych symbolicky koupila třeba nějaký stromek na ven - teď by ho mohli ještě zasaditZáleží ovšem na ladění kamarádů…Také jsem praktický člověk a když třeba o vánocích rozbaluju už třetí svíčku, tak mám fakt dost… nemám to ráda no a už vůbec ne věci na výstavku
Moje řeč…nemám doma jedinou poličku s ptákovinama, stačí mi, když to vidím u tchýně…milion sloníků, rámečků s fotečkama, štucků, pod každou kravinou naškrobená dečka,…brrrr…no a ty svíčky, to jsi mi připoměla povinné kupování dárečků kolegyním na vánoční akci…taky jsem schytala svíčku. Já koupila nějaké supr kafe a drahou čokoládu, a kolegyně byla zklamaná, že nedostala nic na výstavku ![]()
Ahoj,
když jsme kolaudovali barák, tak nám kamarádi přinesli piknikový koš naplněný různými potravinami (rýži, těstoviny, olej, hořčice, květák…). Byl to super nápad a ocení to hlavně ti, kterým se nedovedeš trefit do interiéru nějakým doplňkem.
Fotoalbum, kam bych dala jako první foto jejich domeček..
. Vím že většina fotek je už teď na cd a podobně, ale papírové fotky vydrží ![]()
Dino píše:
Ahoj,
když jsme kolaudovali barák, tak nám kamarádi přinesli piknikový koš naplněný různými potravinami (rýži, těstoviny, olej, hořčice, květák…). Byl to super nápad a ocení to hlavně ti, kterým se nedovedeš trefit do interiéru nějakým doplňkem.
jj, není nad dárek z naturálií ![]()
jj fkat musíš posoudit charakter hostitelů-co mají rádi, jakého jsou ražení, pokud už jste třeba byli nakukovat na stavbu nebo jste se podrobněji bavili a tušíš asi aldění domku, tak klidně něco do výbavy-já jsem tak nesla jedné kamarádce třeba do kuchyně barevně sladěné v keramickém hrnečku sadu vařeček apod. a do býváku už si moc nepamatuju-ale bylo to něco do zelena, páč jsem vyzvěděla od jiných, že ho mají zelený. mimo to jiné, na co si nemůžu vzpomnět, tak jako pozornost detail i zápich do květináče. Já jsem taky dostala kvítko-ale neotřelá verze-stonky i s kořínkama ve vodě, ať si to pěkně zasadím a vypěstuju sama
pak něco na zeď jsem dostala-ale to už je to, co musíš vědět, co mají ti dotyční rádi. Teď mě napadla třaba nějaká kuchařka do kuchyně…
Já teĎ mám pro jinou kamošku do nového bytu zvonkohru-ale to jen taková maličkost, pozornost, protože vím, že se stěhovali a chystám se tam na kafe a chce mi ukázat nový byt-není třeba nic drahého jen tak bývalé spolužačce, se kterou jsu jednou za čas na kafe. A hlavně vím, že ona na tyto cetky a různé cingrlátka je ![]()
Super náapd mi připadne ten piknikový koš s potravinama-to se hodí každému ![]()
vevci píše:
Co takhle kytka - v kvetinaci.
Přesně tak, je to taký kolorit!!! ![]()
Díky moc, holky, tolik nápadů ![]()
V průběhu stavby jsme se byli dívat, jak jim to roste, ukazovali nám i návrh interiéru, dost podrobně jsme to rozebírali, protože zrovna teď taky stavíme, takže představu mám, ale něco přímo konkrétního do interiéru bych se bála, že se jim to nemusí líbit.
Takže určitě tu klasiku pro dospělé a děti, kytku a k tomu zkusím sehnat bačkory/kuchařku/spotřební záležitosti, i ten luxusní Tpapír vypadá dobře, akorát mám trošku strach z reakce hostitelů ![]()
Ještě jednou moc děkuju, díky vám budu dneska už klidně spát ![]()
My jsme bráchovi a švagrový kupovali tohle: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Je to taková blbinka, ale mělo to úspěch. Maj to na vaně a vypadá to super.
ErikaW píše:
Ahoj. My půjdem na kolaudaci k známím taky a budem kupovat cedulku na dveře WC a koupelny. Budu objednávat z MMB.
Eri, promiň, ale já bych si třeba takovou cedulku na dveře nedala a zároveň by mě to vůči dárci hrozně mrzelo. No bylo by to pro mě dilema ( můj vkus x dárek). A naopak, kdybych jim třeba dala keramický číslo popisný, tak by mě mrzelo, že ho tam nedaj, bo už tam maj jiný. Víš jak to myslím.
A co třeba vůně od Air wick … mají mnoho druhů … a vždy se hodí!
@zuz007 píše:
Ahoj holky,chtěla bych vás poprosit o radu, jsme pozvaní na kolaudaci domečku kamarádu a já přemýšlím, jestli a případně co je vhodné s sebou přinést (kromě „klasiky“, když jdeme na návštěvu - víno, bonboniéra, něco pro děti).
Děkuji,
Poradíte?
Zuz
My se chystáme na kolaudaci ke kamarádům. A už jsme připraveni. Je to praktické, vtipné, a ne drahé 😊 dárkovou tašku s toaletakem, jarem, vůní, vínko a chleba ![]()