Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Čauky všichni, Vánoce jsou za rohem a já nevím co koupit dceři k Vánocům, aby z toho měla radost. Můžete mi prosím poradit. Děkuji moc
A věk-to je pak složité-jiné věci koupím batoleti jiné puberťačce ![]()
Mrkněte na funkids.cz,já tam mám objednávku za 2000Kč a mám toho celkem dost, moje má tak 7 za 3týdny a vesměs mám něco na tvoření, šperky, hrnčířský kruh atd. hračky ju neba jo a společenské hry, je tamtoho plno
@janapodlipska
Pro naši mám Lego Friends, barbie Elsu, nějaké knížky, vybarvovací tašku Color me mine, ještě přidám něco, co si napíše do dopisu, od příbuzných co vím stolní hru Cestujeme po hradech a zámcích, baterku čelovku, dětské šminky, samolepkové knížky o přírodě. ![]()
Teď k narozkám dostane hru Superfarmář, deštník, dětský nožík a MLP Skákajícího koně (vybrala si sama
), od příbuzných dětský fén, náramkové hodinky, barbie Meridu, 3D puzzle, návštěvu pohádky v planetariu. ![]()
Já jsem koukala na netu, že teď je v oblibě kombinace nějaké výchovné hračky s tabletem třeba. Našla jsem třeba pero, které pomocí aplikace v tabletu učí děti psát a číst a bylo kompletně v CZ, myslím že se jmenovalo nějak magicpen nebo nějak tak. Pamatuju si, že mě to celkem zaujalo, malá by si ním mohla i kreslit po tabletu a jsou tam prý i pohádky. Tak nevim, uvidím co ještě vyberu, ale to lego taky nezní špatně.