Dárek od babičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
4.4.20 23:54

@hanka.br. jenže ty tabule zabírají místo a moc nevydrží. Mě se náhodou leštěný nerez plech na zeď zdá jako super nápad.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.20 00:09

Moje mamka se vždycky na poslední chvíli začne strašně shánět, co bychom si (kdokoliv) přáli k narozeninám a přes jakékoliv tipy nám nadělí nějakou podobnou zoufalost. :roll: Už se tomu doma smějeme a obvykle to buď pošlu do tomboly nebo takový plech bych nechala někde v garáži, s tím, že si děti klidně můžou dávat magnetky na ledničku, rozvrtávat stěnu a riskovat, že to na někoho spadne je úplně zbytečné. Kdybych viděla naštvaný obličej mámy, ještě bych jí to dala, ať to nechá vnoučatům u nich a rozvrtá si zeď sama. To je taky nápad, ničit pokoj a riskovat zdraví, jak dlouho to děti asi bude bavit, týden?. :roll: To přece není ode zdi ke zdi - koupit levný plastový krám a nebo s láskou vyrobit hrozně originální dárek. Dá se přece s láskou pořídit neco co dítě užije nebo má rádo a nemusí to být do oka bijící kýč a naschvál rodičům. :nevim: Nevím jak to máš ty, ale já to od své mámy beru jako důkaz, že ji zajímá akorát její obraz, jak ona je strašně super babička, ale na zájmy nás vlastně vůbec nehledí. A ještě bude dělat chudinku, že jsme nevděční a co bychom ještě chtěli. Přitom by stačilo natrhat oblíbenou kytku na louce a udělá to víc radosti než nějaký neskladný krám. :roll:

• Citovat
  • Upravit
3159
5.4.20 07:32

Plech od ní z práce, takže možná pelech, který zbyl. To by mi nevadilo, ale kdyby ho darovala i s přidělenými plastovými lištami. Dát ostrý plech malému dítěti do pokoje a k tomu sadu lišet aby je tatínek přidělal, pro mě není plnohodnotný dárek. A to fakt nejsem na dárky náročná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
5.4.20 08:16
@Janli píše:
@hanka.br. jenže ty tabule zabírají místo a moc nevydrží. Mě se náhodou leštěný nerez plech na zeď zdá jako super nápad.

Ty tabule se přišroubují ke zdi stejně jako tenhle kus plechu, mají krásný dřevěný rám a dcera ji má v pokoji asi deset let. Při vhodné údržbě vydrží. Ono ani tak není důležité, že se kus plechu na zdi zdá jako dobrý nápad tobě, když zakladatelce ne a nelíbí se jí. Mám na to prostě stejný názor jako ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.20 08:28
@Janli píše:
@hanka.br. jenže ty tabule zabírají místo a moc nevydrží. Mě se náhodou leštěný nerez plech na zeď zdá jako super nápad.
@hanka.br. píše:
Ty tabule se přišroubují ke zdi stejně jako tenhle kus plechu, mají krásný dřevěný rám a dcera ji má v pokoji asi deset let. Při vhodné údržbě vydrží. Ono ani tak není důležité, že se kus plechu na zdi zdá jako dobrý nápad tobě, když zakladatelce ne a nelíbí se jí. Mám na to prostě stejný názor jako ona.

Navíc ten plech se strašně patlá. Stačí se toho dotknout a ma tam neustále packy. Proste mne to přijde nevkusne:-( souhlasím, že mohla dát normální tabuli, které je k tomu urcena. Ne věc z prace, která se po x úpravách bude dát takto použít

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.20 08:51

Ještě mne na tom štve, že tam hodí nějaké lišty do igelitky, ať si s tím manžel poradí. On neví, kde mu hlava stojí a prostě pridelavat někomu další práci kvůli dárků, který jsem ani nechtela a ve finále se mi ani moc nelíbí… no nevím. Vždy mámě dávám tipy, co by dcera využila, co by mohla pořídit a ona většinou přijde s nějakým takovým výstřelkem

• Citovat
  • Upravit
9374
5.4.20 13:25

Umím si představit vaši nechuť ten plech instalovat, stejně tak přání, aby s tebou maminka dárky konzultovala. Co se jednomu zdá jako super nápad a bezva na hraní, druhému se líbit nemusí. Taky bych to nechtěla. Tchán má podobné super nápady, něco přitáhne nebo bez našeho vědomí začal něco u nás doma montovat a ještě se tváří, jak mu máme být vděční za ty jeho geniální nápady. Nechci dělat dusno, můj chlap nad tím pokrčí rameny, že o nic nejde a že oni to myslí dobře, ale mě tenhle přístup štve. Takže když se mi to nelíbí, nechci to, tak to do pokoje nebudu dávat, ať to klidně leží ve sklepě. Třeba to jednou najde využití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.20 00:57

Tchyně dala k Vánocům synovi (18 m) povlečení do velké postele s dospelackym vzorem. Takže za plech bych byla ráda i s vrtáním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
15.4.20 14:51

@Mochomuurka Za 15-20 let jako když najde :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí